Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szép lett de szerintem a bal oldali Pepet közelebb hozhattad volna mert alig látszik. Meg az a Nike pipa se kellene oda.. A bal oldali Guardiolát meg jobban kiemelhetnéd. Ha ezeket megcsinálnád akkor sokkal jobb lenne. De így is jóao írta:...
sjay írta:Valaki nem tudna egy Barcával kapcsolatos avatart ajánlani? Mert én nem találtam egyet sem .Sokat segítenétek vele.előre is kösz :sjay
jajj akkor ne haragudj már be is raktam de keresek másikat akkor...hát összedobhatnál mondjuk egy Puyolosat akkor vagy Daniel Alveseset...előre is köszi és bocs még1xao írta:PITBULL: köszi, de ez inkább maradjon csak az enyém.
Mond meg inkább milyet szeretnél, és a következőt csinálom neked ...
Hát öcsém le a kalappal nagyon el lett találva ha nem gond akkor én be is tenném magamnak...köszi csak igy továbbao írta:Új sig (lent).
Minden eddiginél jobban érdekel a véleményetek ...
én nem vok olyan nagy sig májster,(sőt semmilyen) de azért nekem is van szememao írta:Új sig (lent).
Minden eddiginél jobban érdekel a véleményetek ...
Jó a méret.PITBULL írta:most beraktam ezt a xavi-s siget őő izé nem tul nagy vagy mekkora a megengedett méret????előre is köszi
Ohh úgy már más.PITBULL írta:
jajaja vágom hogy senki nem fog előbb segiteni csak éreztetni akartam a helyzet sullyoságát
jajaja vágom hogy senki nem fog előbb segiteni csak éreztetni akartam a helyzet sullyoságátdanikaa10 írta:Itt van egy, igaz nem saját készítésű.PITBULL írta:Valaki léééééééééééécccccccccci egy Jay-z-s siget dobjon nekem össze már nem először kéremsajnos én nem tudom hogy kell
de ha tudnám és ti kérnétek meg rá n megcsinálnám
Amúgy attól, hogy 14 i-t és 10 c-t írsz senki nem fog előbb segíteni.![]()
köszi testvérem teccik ...amugy látom 2pac fan vagyDanka00792 írta:Hali!PITBULL írta:Valaki léééééééééééécccccccccci egy Jay-z-s siget dobjon nekem össze már nem először kéremsajnos én nem tudom hogy kell
Ezt még anno 2barcafan2 csinálta, szerintem megengedi hogy betedd.![]()
Persze csak ha tetszik.
Itt van egy, igaz nem saját készítésű.PITBULL írta:Valaki léééééééééééécccccccccci egy Jay-z-s siget dobjon nekem össze már nem először kéremsajnos én nem tudom hogy kell
Hali!PITBULL írta:Valaki léééééééééééécccccccccci egy Jay-z-s siget dobjon nekem össze már nem először kéremsajnos én nem tudom hogy kell
ember Shocked teljesen mestermű! nagyon jó az összhang, a stílus, s egyben a legnagyobb pillanatból van a kép! Smile le is mentettem rögvest!
Koszonom mindkettotoknek.Zseniális Exclamation Nem is ragozom tovább, a lényeg az aláírásomban van.
nálam a tinypic.com vált be. Nagyon jó oldal, nem rosszalkodik, s teljesen stabil.danikaa10 írta:www.kepfeltoltes.hu pl.caskbarca írta:És egyébként a siget, hol kell feltölteni?
emberhigany írta:Iniestas sig, varom a velemenyeteket es a kritikaitokat![]()
az egy f.sdanikaa10 írta:www.kepfeltoltes.hu pl.caskbarca írta:És egyébként a siget, hol kell feltölteni?
Zseniálishigany írta:Iniestas sig, varom a velemenyeteket es a kritikaitokat![]()