Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A magyar csapattól függetlenül,a világ vicce,hogy 24 csapat van,gyakorlatilag kiesni sem lehet az első körben, a csapatok 70 százaléka tovább megy. Az,hogy két elvesztett meccs után még lehet esély a továbbjutásra,szerintem röhej.
Bizony, még nincs lefutva a meccs, kevesebb a román támadás, de ott van bennük a veszély. De ha egy szűk vereséggel megússzák, akkor is elég jó pozicióban lennének az utolsó fordulóban.
Minden szubjektívebb dolgot hosszasan vizsgálnak, az aktív-passzív les meg mindig szubjektívebb lesz, mint egy vonal behúzása, és szerintem ez így korrekt is, inkább várjunk plusz egy percet egy meccset eldöntő szituban.brazilfan írta: ↑2024.06.22. 12:03:02Ha egyértelműen zavarta, akkor miért vizsgálták olyan hosszasan? Kb. 3 percig állt a játék amiatt, mert egyáltalán nem volt egyértelmű a szitu.
Én úgy láttam, hogy a kapus rá sem mozdult a lövésre, pedig neki akkor, a lövés pillanatában, nem azt kellene mérlegelnie, hogy van-e les vagy nincs, lefújják-e vagy nem, hanem el kell vetődnie.
Ha egyértelműen zavarta, akkor miért vizsgálták olyan hosszasan? Kb. 3 percig állt a játék amiatt, mert egyáltalán nem volt egyértelmű a szitu.
Igen, annyival kiegészíteném, hogy Maignan ugrott volna, de látta, hogy ott egy ember, és nem tud.brazilfan írta: ↑2024.06.22. 08:15:07A tegnapi meccs alapján sem Depayt, sem Dembelét nem tenném be az EB álomcsapatába, Xavi Simons viszont lőtt egy meccset eldöntő gólt, akárhogy is ítélt a bíró. Megzavarta a francia kapust, hogy ott áll egy narancsmezes, és teljesen passzív, nem akar a labda felé mozogni. Akkor meg minek áll ott, töprengett a kapus, ahelyett, hogy a lövést próbálta volna megfogni.

PorSiempre írta: ↑2024.06.21. 20:50:16Sziasztok!
Valaki tud egy használható linket ?
Előre is köszönöm!