Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Rosszul szűrszmessideco írta:
Ebből azt szűröm le, hogy magasról le..., hogy mi lesz Abidallal?
Én sírtam is eleget tegnap este, és most is könnyes szemekkel olvasom a sok jókívánságot!trey88 írta:Gyerekek.. Sírni tudnék:( KITARTÁS ABI!!! VELED VAGYUNK!!!
LM10 írta:EZAZ!!! Ahogy az már megjelent a főoldalt is, Abidalnak rutinműtétje lesz csak, és még nem elég, hogy a pályafutása nincs veszélyben, a szezon végére vissza is térhet még! Fu Abi imádkoztam éjjel az egészségedért
Nálam eddig a szezon embere volt, mentalitásban és teljesítményt tekintve is. Idén kb az egyetlen megbízható védőnk...és nélküle kell odaállni a szezon legfontosabb szakaszáhozEnjoy írta:Abi gyógyuljon meg teljesen, s térjen vissza jövőre.
TUdom, hogy így nagyon gyenge a védelmünk, de Abi egészsége fontosabb, mint ez a tényező.
Fel kell hozni B-ből egy-két játékost, s meg van oldva, mert ők bizonyítani akarnak. A tapasztalat hiányt pedig le kell nyelni, be kell vállalni a kockázatot..
Nálunk úgyis támadósornál kezdődik a védekezés, szóval még így is favoritok leszünk minden fronton, csak ugye Abi nagy érvágás
Vagyis igen,ezt akartam...(azt hittem csütörtök van ..)csababarca írta:Initom írta:Én nekem rossz érzéseim vannak,eddig úgy volt hogy ráér a műtése holnapig , nem komoly,most meg hirtelen átteszik mára...
ez jót biztosan nem sugall.
Csak nehogy az legyen mint Thurammal,akinek abba kellett hagyni(persze nem tumor miatt).
Nagyon remélem ,hogy nem rosszindulatú a daganat...
30 éves...
Pénteken műtötték volna, és onnan tették át holnapra.
Legalábbis a sport.es ezt hozta le.
Hivatalosan is kijelentették, h nem emiatt lesz. Persze, ha pesszimista akarok lenni...Initom írta:Én nekem rossz érzéseim vannak,eddig úgy volt hogy ráér a műtése holnapig , nem komoly,most meg hirtelen átteszik mára...
Initom írta:Én nekem rossz érzéseim vannak,eddig úgy volt hogy ráér a műtése holnapig , nem komoly,most meg hirtelen átteszik mára...
Csak nehogy az legyen mint Thurammal,akinek abba kellett hagyni(persze nem tumor miatt).
Nagyon remélem ,hogy nem rosszindulatú a daganat...
30 éves...
remélem nagyon a megérzésed helytálló!!!d írta:Természetesen a dokik tudják milyen tumorról van szó, anélkül nem is műtenek. Az más kérdés, hogy egyelőre nem lett nyilvánosságra hozva semmi konkrétum.samy85 írta:valaki mondja meg ! meg van a szövettani eredmény, és e szerint Abi rákos??? mert azt állítják máshol!! remélem nem! tudom nem kell hinni mindennek, de ilyenkor az ember mit csináljon? rossz ilyen helyzetben!!!
Nekem amúgy van egy olyan megérzésem, hogy nincs komoly gond. Ezt sugallják azok a kijelentések is, hogy pár hetes kihagyásra számítanak.
Természetesen a dokik tudják milyen tumorról van szó, anélkül nem is műtenek. Az más kérdés, hogy egyelőre nem lett nyilvánosságra hozva semmi konkrétum.samy85 írta:valaki mondja meg ! meg van a szövettani eredmény, és e szerint Abi rákos??? mert azt állítják máshol!! remélem nem! tudom nem kell hinni mindennek, de ilyenkor az ember mit csináljon? rossz ilyen helyzetben!!!
Hát van egy olyan érzésem Sergiot egyre többet fogjuk látni hátul, főleg amíg Puyol nem épül fel. Még azt is el tudom képzelni, hogy Mascherano is fog védőt játszani, mert ez a Milito vmi elképesztően milyen gyönge. Ráadásul olyan lassú, mint a csiga.9Dave írta:Áh, gyerekek sajnálom a csávót![]()
Remélm meggyógyul hamar.
Így még kevesebb védőnk van és a sérültek is sokan vannak
gratulálok nekik. múltkor asszem ők ültek össze, hogy döntést hozzanak a videóbíró ügyében, eredményként akkor is a nyakmelegítők betiltását sikerült felmutatniuk. nyálazhatnak ezek után a respectről...mondjuk az egyik öltönyös pali alá csúsznék be a legszívesebben.Aragorn83 írta:Respekt a Madridnak ezért. Az UEFA pedig szánalmas!
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/16 ... merkozesen