Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor azon a maradék 33-34 meccsből védhetne mondjuk 8-10 mérkőzésen.Chino írta: A bajnokságban nagy jóindulattal is van 4, maximum 5 keményebb meccsünk
TripleH írta:Bravo 32 éves, 1-2 szezon is a német lesz az alfa és omega a kapusposzton nálunk.Kovbal88 írta: Hát nincs szerencséje tényleg, de az igazából statisztika, ami egy meccsen nem számít, talán arra jó, hogy a fogadásoknál az oddsokat alakítsa.
Szerintem nyáron neki mennie kell, tehetségesebb ő annál, minthogy a padot koptassa. Kár érte de a saját érdekeit kell néznie, ahhoz pedig mennie kell. Mu, Juventus, Arsenal a szóba jöhető csapatok... hát nincs könnyű helyzetben
Lesz az három-négy szezon is, addig annyi minden változik, hogy kár kivárnia. Esélye sincs első számúnak lennie. Persze ehhez kell Bravo teljesítménye, de gondolom ez nem vigasztalja. Kár érte mert hosszú távú megoldás lehetne, a csapat meg rövidtávon gondolkodik.TripleH írta:Bravo 32 éves, 1-2 szezon is a német lesz az alfa és omega a kapusposzton nálunk.Kovbal88 írta: Hát nincs szerencséje tényleg, de az igazából statisztika, ami egy meccsen nem számít, talán arra jó, hogy a fogadásoknál az oddsokat alakítsa.
Szerintem nyáron neki mennie kell, tehetségesebb ő annál, minthogy a padot koptassa. Kár érte de a saját érdekeit kell néznie, ahhoz pedig mennie kell. Mu, Juventus, Arsenal a szóba jöhető csapatok... hát nincs könnyű helyzetben
Bravo 32 éves, 1-2 szezon is a német lesz az alfa és omega a kapusposzton nálunk.Kovbal88 írta: Hát nincs szerencséje tényleg, de az igazából statisztika, ami egy meccsen nem számít, talán arra jó, hogy a fogadásoknál az oddsokat alakítsa.
Hát nincs szerencséje tényleg, de az igazából statisztika, ami egy meccsen nem számít, talán arra jó, hogy a fogadásoknál az oddsokat alakítsa.raffa írta:Végre tudom dícsérni a németet...jól védett, a 11est is fogta. Kár a bekapott gólért bár nem az ő hibaja volt.
Nem osztott vagy szorzott a gól, de megint úgy lesz elkönyvelve, hogy na, ő megint gólt kapott, bezzeg Bravo! Arról nem beszélve, hogy megszakadt a sorozatunk.raffa írta:Végre tudom dícsérni a németet...jól védett, a 11est is fogta. Kár a bekapott gólért bár nem az ő hibaja volt.
Alves mindenért hibás.mess2009 írta:na meg Alvesé....palesz77 írta:Szegény gyerek csak nem úszta meg gól nélkül..Pedig jó volt ma, ami dolga volt és tehetett is valamit azt megfogta, ziccert is védett, tizit is.. Megérdemli ő azért a Bl-t. A gólért kár, de az Verma sara volt, nem az övé.
na meg Alvesé....palesz77 írta:Szegény gyerek csak nem úszta meg gól nélkül..Pedig jó volt ma, ami dolga volt és tehetett is valamit azt megfogta, ziccert is védett, tizit is.. Megérdemli ő azért a Bl-t. A gólért kár, de az Verma sara volt, nem az övé.
Mondjuk, ha azt veszed, hogy a tavalyi szezonban 21 meccset játszott, Bravo meg 37-et nincs olyan hatalmas különbség.Messias2 írta:Én kevés esélyt adok. Nem hülyék a vezetők, illetve Lucho sem. Nem fogják eladni az egyik legtehetségesebb kapust a világon, és építeni egy 32 éves emberre.TerStegen1 írta:Sokat olvasni mostanában külföldi oldalakon, hogy a Liverpool vinné. Illetve az edző.
Ti mennyi esélyt adtok,hogy eladja a csapat, szerintetek ő menne?
Hogy ő el akar-e menni, azt nem tudom. Remélem, nem. De azért mindenképp több játéklehetőségre számított, amikor leigazoltuk. Talán a csapat sikeressége miatt döntene mellettünk. Mindenesetre nagyon remélem, h nem hagy itt minket.
Én kevés esélyt adok. Nem hülyék a vezetők, illetve Lucho sem. Nem fogják eladni az egyik legtehetségesebb kapust a világon, és építeni egy 32 éves emberre.TerStegen1 írta:Sokat olvasni mostanában külföldi oldalakon, hogy a Liverpool vinné. Illetve az edző.
Ti mennyi esélyt adtok,hogy eladja a csapat, szerintetek ő menne?
Daily Mail volt az alapforrás? Vagy ez honnan származik? Amúgy nem tudom miért menne a Poolba, meg azt se tudom a Poolnak miért kéne, nekem elég kamuszagú..TerStegen1 írta:Sokat olvasni mostanában külföldi oldalakon, hogy a Liverpool vinné.
Ha nem tudná az ember, hogy kapus még nem is lenne meglepő.ZBarca írta:Ter Stegen completed more successful dribbles vs BATE, than Cristiano Ronaldo vs PSG. [WhoScored]
Ez igaz, nem hiszem, hogy egy Madrid ellen ilyet bevállalna.visca el barca írta:herlius írta:Koszta Jani![]()
amúgy tök feleslegesen jött ki, szemmel látható volt, hogy az a labda annyira lassú, hogy a életben nem fog kigurulni a pályáról
herlius írta:Koszta Jani
Nekem Koszta Janit juttatta eszembe. Ő volt képes ilyen értelmetlen ámokfutásokra. Nagy mókamester voltkristop írta:remekül oldott meg egy szituációt, amit ő alkotott teljesen feleslegesen, röviden így lehetne összefoglalni
Amúgy ha nem a spanyol bírókon múlik már lenne hivatalos is, az Atletico elleni kupameccsen szöglet(?) után Neymarnak adott egy gólpasszt, csak les miatt nem adták meg.Kash írta: emlékszem egy labádjára, amit ha Suarez berúg akkor tulajdonképpen van 1 gólpassza.
Szerk...: Az utolsó mondat nem a tegnapi meccshez kapcsolódik, csak megjegyeztem.