Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig maximum abban jobb Bravo, hogy jobban megérteti magát a védelemmel. Meg valahogy szerencsésebb is mint a német.Én nem vagyok vszeg a környezetedben, de én is így látom.
Én nem vagyok vszeg a környezetedben, de én is így látom.visca el barca írta:én nem érzem erősnek. van a környezetemben legalább 10 barca szurkoló, kivétel nélkül állítják, hogy nyugodtabbak ha bravo áll a kapuban.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.![]()
Max. megbízhatóbb, ami teljesen logikus, mivel sokkal rutinosabb.
értem én h ter stegen tehetséges, meg nyomatni kell, meg áltatni magunkat h világklasszis, de jelenleg messze nem az és bravo egyszerűenjobb (=megbízhatóbb). ha őt mondjuk 100%-osnak vesszük jelenlegi formájában TS max 70%
én nem érzem erősnek. van a környezetemben legalább 10 barca szurkoló, kivétel nélkül állítják, hogy nyugodtabbak ha bravo áll a kapuban.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Szerintem is sokkal jobb.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Én nem gondolom erősnek. Nem csak megbízhatóbb,de tényleg jobb. Én így látom.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.
Szerintem 1 meccset érdemelt volna, még ha az akár csak az elődöntő is, elvégre "miatta vagyunk itt", nem Bravo miatt.hajnesz írta: A kupa-bl kombót úgyis a német védi végig, ezért egy rossz szava sem lehet emiatt, szerintem így az igazságos
A kupában biztos, hogy ő fogja folytatni, ez tavaly is így volt. LE mindig beleveszi Masipot is ha a kapusokról van szó. valószínűleg omolyan is gondolja ezért is szokott neki egy-két meccset. Bár, ha jól emlékszem tavaly csak az odavágót kapta Masip. (bár lehet rosszul emlékszek)geridoss írta:Kovbal88 írta:Ma se játszott, a kupában se védett a helyébe lelépnék. Nem érzem, hogy nagyon megbecsülnék itt.
Kupában tavaly is Masip védett az első fordulóban.
Itt pedig szerintem a döntőn fog szóhoz jutni. Azért az nem olyan rossz.
A spanyol szuperkupát is így osztották el. Kizárt, hogy Lucho ne adna neki meccset, főleg hogy a BL siker jóvoltából vagyunk itt.MessiNeymarSuarez írta:Honnan tudod hogy megkapja, Lucho nyilatkozott valahol ilyet?Nero. írta:Megkapja a klubvilágbajnokság döntőjét,de szerinted nincs megbecsülve.
Honnan tudod hogy megkapja, Lucho nyilatkozott valahol ilyet?Nero. írta:Megkapja a klubvilágbajnokság döntőjét,de szerinted nincs megbecsülve.
Kovbal88 írta:Ma se játszott, a kupában se védett a helyébe lelépnék. Nem érzem, hogy nagyon megbecsülnék itt.
Kupában sérülés miatt nem védett.Kovbal88 írta:Ma se játszott, a kupában se védett a helyébe lelépnék. Nem érzem, hogy nagyon megbecsülnék itt.
Nem tudom mit nem értesz ezen. Abban a részben, azt vetettem össze, hogy MAtS a BL-ben meg egyéb meccseken (kupában1-2, sz.kupa) szinte mindig nehéz ellenfelekkel játszik, míg Bravonak 4-5 ilyen jut egy szezonra. És a meccsek száma sem ég és föld a két kapus közt.Kovbal88 írta:Akkor azon a maradék 33-34 meccsből védhetne mondjuk 8-10 mérkőzésen.Chino írta: A bajnokságban nagy jóindulattal is van 4, maximum 5 keményebb meccsünk
Nem értem a logikádat, bár nem is logikus!