Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Nem tudom milyen statokat számolt, de ha megnézem az assistjait és góljait nem ez jön le.
Érdekes, ugyanakkor bencétől is idéznék annak ellenére, hogy nem mindíg hiszek maradéktalanul csak és kizárólag a statokban....
Hát, ha Xavi nem dicséri, akkor dicsérjük meg mi: amellett, hogy végighajtotta a meccset, végre elkezdett cselezni, és kiderült, hogy azt is tud, meg a kényszerítői is jók voltak, megverte a védőit, támadta a kaput. Rendesen kivette a részét a győzelemből, nem véletlenül kísérte vastaps, amikor lement.
Én abszolút nem. Ahányszor ketten voltak fent a pályán, szinte minden esetben cseréltek a 30-35. perc körül és a teljes baloldalunk úgy-ahogy van meghalt.
"csak ő nem került szóba a dicséreteknél"
Nekem mindíg úgy tűnt, hogy Dembelé balról gólveszélyesebb, jobbról pedig a beadásai előnyösebbek.
Érdekes, én más oldalon azt olvastam, Raphi cseréjével kezdte a sajtótájékoztatót:
Én kedvelem a brazilt, de azért nem olyan egyértelmű ez a stat. A ligában pl. Dembélének több az assistja, eggyel előzi meg gólban és a gól/perc mutatóban nem igazán van különbség, se liga sem komplett szinten. Plusz a 9 gól, 7 assist statból 2-2 a Ceuta meg Intercity ellen volt egy 4, illetve 5 gólos meccsen. Az '23-ban pedig nagyrészt Torres/Fati (középcsatár) volt a konkurenciája. És ez a rendszer sokkal jobban fekszik neki, a lengyel aki ősszel fosta a gólokat most látványosan szenved.bence0330 írta: ↑2023.03.16. 02:12:28https://www.fcbarcelona.com/en/football ... ga-in-2023
A csúcs védekezőstatok mellett a teljes szezonban a házi góllövőlistán a 2., házi gólpasszlistán 1. De ami érdekes, hogy 2023-ban (de ez már 2022 november elejétől is igaz) az övé a legtöbb ligapontot érő gólpont nem csak a csapaton belül, hanem az egész La Ligában, tehát nagyon fontos és nehéz helyzetekben is szerezte, például ugye kétszer is emberhátrányban lévő meccset döntött el góllal.
Nem véletlen írtam ide tegnap, nagyon elégedett vagyok összességében a palival. Viszont most jöttem, és szétszedem a hozzászólásodat, bocsi.Subinho írta: ↑2023.03.13. 08:50:00Sokat volt szidva Rafinha, hogy gyenge... de nézzük csak akkor reálisan a dolgokat. Dembelé mennyi időt kapott, amikor évekig olyan mérhetetlenül nulla volt, hogy egy tál szotyiért elküldte volna mindenki innen? Meddig volt Torres a kezdőben meccseken át?
Nos, Rafinha most játszik, nem csak csereként és nem a baloldalon, hanem kezdőként és a posztján, de hamarabb lecseréli Xavi, mint pl. Lewát, aki lássuk be hónapok óta nem hoz elvárható szintet. Szerintem Rafinha akkor lesz jó, ha megkapja a bizalmat, ha meccseket dönt el a góljaival, de mégis lecserélik állandóan, illetve ha Dembelé felépül és kikerül a csapatból, csereként bejön 15 percekre, mint Fati, akkor megint el fogjuk veszíteni.
Ha viszont Dembelé visszatérésével is megkapja a kezdőben a szerepet és meglesz az önbizalma, nem csak ha "nincs ló jó a szamár is", akkor jó lesz ő. A Madrid Viniciusból világsztárt csinál, pedig semmi extra, csak épp bíznak benne. Ha Dembelé visszatérésével lekerül a padra, akkor belőle nem Vinicius lesz, hanem Coutinho.... Meg kell találni, hogy Dembelével hogy tudnak együtt játszani, mert jelenleg ők ketten a legjobb szélső támadóink. Rafinha nem tud baloldalon játszani, Dembelének meg gyakorlatilag mindegy. Mindkét oldalon ugyanúgy tudja forgatni a védőket, meg beadni, de lőni talán balról még jobban is tud. Meg kellene próbálni néhány meccset így, hogy lássuk van-e létjogosultsága. Sőt, lehet Lewa helyett egy 2 támadós felállásban is elférnének így ketten.