Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Hát, szerintem kb annyira felérhet, mint egy CR7, aki szintén alapvetően a góljaiból (és a vezéralkatából) élt, hiába él még mindig egy cselgépként a közhiedelemben. Nyilván ügyesebb, mint a norvég, csak nem az az hozta neki az aranylasztikat. A korszakosabb klasszikus kilenceseknél magasabbra fog menni, ha nem történik gáz (Ibra, Lewy, Suarez...?) Messihez nem fog felérni, aki hasonlóan termelt, meg még nyolcmillió másik dologban is az élen járt mellette, ez nyilván nem téma, max a gólrekordjainak némelyikére lehet veszélyes.LG írta: ↑2023.03.19. 16:05:19Ha nem jön a norvégnál valami karriert veszélyeztető sérülés, vagy valami más rendkívüli dolog, akkor nagyon sok egyéni rekordra veszélyes lehet. Én mondjuk nem vagyok nagy híve, elismerem, hogy rendkívül gólerős játékos, de nekem ez akkor is kevés, hogy legnagyobbak közé emelkedjen, ha valóban minden gólrekordot megdönt.
Mondanám hogy vele nagyon bl esélyes a City, de Pep-et ismerve a Bayern ellen majd berakja Ruben Diast csatárba
Nyugodtan elutasíthatod, de én már unom hogy sehol nem vagyunk Európában 8 éve. De még a közelében sem. Ez ez romlik évről évre. Már az EL-ből is lazán kizúgunk. Jah persze, az MU legjobb formában lévő csapat volt. Aha. 7-0. Micsoda forma. A fejlődésről annyit hogy a ligás 1-0 szenvedéseket is fárasztónak tartom már. Oké eredményes de ki szereti ezt nézni? Én már nagyon nem. Fejlődés? Majd nézzük meg a szezon végén az eredményt és hogy mi lesz jövőre. Én azt látom hogy minden értékelhető játékost eladtunk és elvertünk minden garast szánalmas szerencsétlenekre. Pl Torres. Mit keres ez itt? Fatiból is kiöltünk mindent. Egy játékostemető vagyunk. Szerintem igenis gáz hogy egy Liverpooltól 7-0t kaputt MU lazán lejátszott minket. Én tippem szerint az PL első 5 csapat simán kiejtene minket minden kupából. Erőlködés nélkül. De mindegy. Ez nem ide való.
Ez értelmezhetetlen számomra.
Csak egy szösszenet, ami az 1-0 eredményről eszembe jut....