Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.05. 14:02:30

Sinya22 írta:
2024.09.05. 13:48:12
Szóval én összességében azért remélem, hogy lesz nagyobb vállalkozó kedv, mert simán jó a rúgótechnikája, nem magyar viszonylatban hanem csapaton belül is bőven az elején van ebben is. A melót amit letesz (amivel a szurkolók nagy része nem foglalkozik, a sajtó is ritkán) az meg egyelőre nagyon extra.
Igen, én összességében ebben nem értettem legjobban a kritikákat, hogy ő egy primadonna, jó a lába, de nem melózik, meg hasonlók. Lipcsében már kiemelkedett a Bundesligából, és akkor is óriási melót tett bele, ami kevés válogatott meccset láttam, abban is ezt láttam, de erről nem merek annyira nyilatkozni. A Poolban meg le-fel sprintel egész meccsen. Mindig jó látni, ha egy extra tehetséges játékosnak nem büdös a meló, nálunk pl. Yamal ilyen szerencsére. Aztán van ez a Salah-Leao primadonna vonal, akik tényleg azok, a jó dolgaik mellett, ők sajnos tisztában vannak vele, hogy elég ellötyögni a meccs 80%-át, mert közben meg eldönthetik a meccset, és senki nem teszi ki őket.

Na Szoboszlai ennek az ellentéte. Remélem, idén elmarad a sérülés, és viszonylag konstansan tudja hozni majd az eddig mutatott szintet, mert kevesen fociznak nála elegánsabban, nekem ez a szó az, ami legjobban jellemzi. De ahogy írod, a Poolban van egy pár kimagasló rúgótechnika (TAA és Salah világszinten szűk elit), de szerintem kb utánuk jöhet Mac Allisterrel. Már a Lipcsében is eléggé noszogatták, hogy többet kéne vállalnia, mert amúgy remek megoldásai vannak lövések helyett is, de kár a lábában hagyni őket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.05. 13:48:12

bence0330 írta:
2024.09.05. 10:25:43
Igen, én is úgy látom, hogy alapvetően inkább támadják, már Lipcsés kora óta. Amikor néha ilyen átlag youtube-facebook kommenteket néztem (nem túl gyakran), vagy akár itt is, gyakran előkerült, hogy hú, sehol nincs a régi nagyokhoz képest, de még egy Gerához képest sem. Kis divatpáva, aki lusta disznó amúgy. Ez volt így az átlag amit több helyen láttam, kb 0 igazságtartalommal.
Nekem 0 érzelmi kötődésem van az országomhoz kb, nem nézek magyar focit, nem szurkolok jobban a válogatottnak, mint egy félig szimpatikus PL csapatnak, de kicsit még így is zavart az egész jelenség, érthetetlennek találtam, van végre egy klasszisunk, miért nem becsüljük meg? Egy ideje nem követem, de valahogy ezt képzeltem, amit Sinya írt. Persze felteszem, platformja válogatja, biztos van olyan is, ahol (megérdemelten) magas polcra teszik, vagy akár olyan is, ami túldicséri. A Pool legjobbjai között volt tavaly ősszel is, Maddisonnal együtt az év igazolásának volt kikiáltva (aztán kicsit túl lett koptatva szerintem, meg ahogy Cseri írta, Kloppnál nem volt meg az igazi posztja sem, itt jobban ki tud teljesedni.
Szerintem is jobban fekszik neki az, hogy többet lehet előrébb. Én inkább így fogalmaznék, mert ugyan úgy van, hogy ő marad hátul a kp sorból. Felállás szerint Gravenberch játszik inkább hátrébb, de Szoboszlainál én inkább azt tudnám mondani tavalyhoz képest, hogy szabadabb pozíciója van, többet mehet előrébb, nem kell annyit a szélre húzódnia Salah mögé, mint korábban.

A tavalyi szezonja összességében is több mint korrekt volt. Az első 2 hónapja extra volt az egész ligában, statisztikák is mutatják, ami ugye egy tényszerű dolog, tehát azzal vitatkozni sem tudunk. Az év második fele volt átlag alatti, és szerintem nem csak a sérülés miatt, kicsit elfogyott a lendület, nagyon sokszor (szerintem ok nélkül) le lett cserélve 60-65. perc után, lehet az is elvett az önbizalmából. És ez sajnos az EB-re is rányomta a bélyegét. Most nekem úgy tűnik, hogy jobban élvezi a játékot, megy is neki, amit én negatívumként felrónék neki, hogy ritkán vállalkozik lövéssel. Minden meccsen vagy 4-5 szituáció szemben a kapuval, ahonnan nyugodtan elvállalhatná, de a passzt választja. Nyilván ha 100%-os helyzet lesz belőle mint legutóbb a gólpasszánál, az a biztos. De ez tavaly is inkább ilyen csapatbetegség volt, hogy 6 fölösleges passz volt még, míg valaki elrúgta, kivéve Salah-t és Diaz-t akik még a kispadról is lőni akarták :D

Szóval én összességében azért remélem, hogy lesz nagyobb vállalkozó kedv, mert simán jó a rúgótechnikája, nem magyar viszonylatban hanem csapaton belül is bőven az elején van ebben is. A melót amit letesz (amivel a szurkolók nagy része nem foglalkozik, a sajtó is ritkán) az meg egyelőre nagyon extra.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.05. 10:25:43

Igen, én is úgy látom, hogy alapvetően inkább támadják, már Lipcsés kora óta. Amikor néha ilyen átlag youtube-facebook kommenteket néztem (nem túl gyakran), vagy akár itt is, gyakran előkerült, hogy hú, sehol nincs a régi nagyokhoz képest, de még egy Gerához képest sem. Kis divatpáva, aki lusta disznó amúgy. Ez volt így az átlag amit több helyen láttam, kb 0 igazságtartalommal.
Nekem 0 érzelmi kötődésem van az országomhoz kb, nem nézek magyar focit, nem szurkolok jobban a válogatottnak, mint egy félig szimpatikus PL csapatnak, de kicsit még így is zavart az egész jelenség, érthetetlennek találtam, van végre egy klasszisunk, miért nem becsüljük meg? Egy ideje nem követem, de valahogy ezt képzeltem, amit Sinya írt. Persze felteszem, platformja válogatja, biztos van olyan is, ahol (megérdemelten) magas polcra teszik, vagy akár olyan is, ami túldicséri. A Pool legjobbjai között volt tavaly ősszel is, Maddisonnal együtt az év igazolásának volt kikiáltva (aztán kicsit túl lett koptatva szerintem, meg ahogy Cseri írta, Kloppnál nem volt meg az igazi posztja sem, itt jobban ki tud teljesedni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.05. 06:58:22

Cseri írta:
2024.09.01. 18:10:32
A 'Pool mást játszik,mint Kloppal,nem rohannak annyit,Szobonak,mintha jobban is ízlene ez a vonal.Holnap eredménytől függetlenül majd megírja a mindig elfogulatlan magyar szaklap,hogy megint ő volt a Liverpool legjobbja.
Ettől nem kell félni, ugyanis a cikkek inkább azzal foglalkoztak, hogy kihagyott egy ziccert. Azt is leírhatták volna, hogy megint ő futotta a legtöbbet a pályán, neki volt a pályán a 3. legjobb passzpontossága, vagy hogy ő vett részt a legtöbb akcióban, aminek lövés lett a vége. Vagy a gólpasszról, vagy a szerelésekről. De hát ezekből nehéz cikket írni, meg amúgy is ha 30 évente van egy magyar játékos top csapatban, miért ne fikázzuk. Szóval a magyar sajtó továbbra is szenzációhajhász, plusz 100 megtekintésért bármit leírnak, főként a negatív dolgokat, hiszen azt szeretik az emberek.

A Ten Haag témához annyit, hogy az előző szezon közben simán el kellett volna küldeni. Nem történt meg, gondoltam, akkor majd a szezon végén megköszönik neki. Ez se történt meg. Ugyan úgy kezdte a csapat a szezont, mint az előzőt, 3/2 vereség, az az egy Fulham elleni győzelem is kínkeserves volt. Ebből megint az lesz, hogy harcolhatnak a 6-10. helyért majd a Brightonnal meg a többiekkel. Közben a tulajdonos egy nyilatkozatban meg is erősitette, hogy bíznak a mesterben továbbra is. Kíváncsi vagyok ez a játékosoknál így van-e még, ha igen, akkor mikor fordul át. A szurkolók azt a 2 kupát amit nyert eddig, simán elcserélnék egy BL helyért. 600 millió font elköltése után talán el lehetne várni, hogy ne a középmezőny elején kullogjanak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 22:18:42

bence0330 írta:
2024.09.01. 21:49:01

A Poolnál szerintem nagyobb gond volt a sérüléshullámnál, hogy megfáradt az a hosszú kapcsolat. Tehetetlenséget lehetett látni Flick arcán már tavalyelőtt is, nem csak tavaly, nem ültek a dolgai, nem tudta beépíteni az utolsó két évben érkezett embereket elég jól, nem tudta már fanatizálni őket.
Hasonlóan látom, de még így is lehetett volna egy kis szerencsével sokkal szebb Kopp búcsúja. De azt adom, hogy ettől függetlenül is kellett a váltás mindkét oldalnak. Nem nagyon ismerem az új edzőt, de már kinevezésekor arról cikkeztek, hogy Szoboszlai lehet az egyik nagy nyertese az érekezésének. Eddig bejött, remélhetőleg a továbbiakban is így lesz.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.01. 21:49:01

LG írta:
2024.09.01. 21:43:34
bence0330 írta:
2024.09.01. 21:26:10

Azért örülök, hogy Xavit kaptuk, és nem TH-ot.
Én is, bár szerintem a MU-nál nemcsak az edzővel van baj. Azért most már 10+ éve nem tudnak találni olyan edzőt, aki min. 2 szezonon keresztük tud elfogadható teljesítményt nyújtani a csapattal. Talán ezért is hagytak időt a hollandnak, hátha. De hiba volt, mert nem arról van szó, hogy akadozik a gépezet, hanem ha az ember megnéz több MU meccset, nem lát tudatos koncepciót, nem jön rá, hogy mit is akarnak játszani. 1-1 jobb telejsítmény összejön néha, mert azért nem kutyütőkkből áll a keret, de hosszútávon erre nem lehet építeni ezen a szinten.
Igen, sőt, nyilván lehet, hogy itt pont jól sült volna el, ezt sosem tudni. Viszont igen, van ott gond mélyebben is. Viszont nálunk is. Szerintem a két klub ugyanazt az utat járta be az elmúlt években, csak mi részben a szerencsének (kevesebb top klubbal kellett versenyezni a BL-helyekért), részben Laportának és Xavinak is köszönhetően nem süllyedtünk annyira mélyre talán, mint ők, és most hamarabb is kezdünk kilábalni belőle.

A Poolnál szerintem nagyobb gond volt a sérüléshullámnál, hogy megfáradt az a hosszú kapcsolat. Tehetetlenséget lehetett látni Flick arcán már tavalyelőtt is, nem csak tavaly, nem ültek a dolgai, nem tudta beépíteni az utolsó két évben érkezett embereket elég jól, nem tudta már fanatizálni őket.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 21:43:34

bence0330 írta:

Én is, bár szerintem a MU-nál nemcsak az edzővel van baj. Azért most már 10+ éve nem tudnak találni olyan edzőt, aki min. 2 szezonon keresztük tud elfogadható teljesítményt nyújtani a csapattal. Talán ezért is hagytak időt a hollandnak, hátha. De hiba volt, mert nem arról van szó, hogy akadozik a gépezet, hanem ha az ember megnéz több MU meccset, nem lát tudatos koncepciót, nem jön rá, hogy mit is akarnak játszani. 1-1 jobb telejsítmény összejön néha, mert azért nem kutyütőkkből áll a keret, de hosszútávon erre nem lehet építeni ezen a szinten.

A Liverpoolra viszont kíváncsi leszek, erősen kezdtek, Klopp olyan örökséget hagyatt, amire lehet építeni. Tavaly ők voltak az egyik csapat, amelyiket leginkább sújtott a durva sérüléshullám, ezért is fogyhattak el a végére.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

LG írta:
2024.09.01. 21:19:57
Kicsit off, de az mennyire tipikus, hogy mi pont ki tudtuk fogni ellenük azt a rövid időszakot, amikor 2013 óta a legjobb formában voltak. :lol: Ahogy előző szezonban Dembelé is 1 gólt lőtt a párharcunk előtt, ellenünk meg elrakott kettőt, amiből az egyik olyan bomba volt, amiből ő minden túlzás nélkül évente egyszer talál el úgy.
Igen, az a MU 1-2 hónapig a világ talán legjobb csapata volt. Mindezt sikerült egy EL rájátszásban megkapni, ráadásul mi is akkor elég jó formában voltunk. Nem tudom, létezik-e ennél nagyobb balszerencse. :D Persze ez nem sokáig tartott nekik, mert ez a fellélegzés része volt, kivették a tumort, ott volt az adrenalin, megkönnyebbülés, minden, de aztán visszatért a valóság. De ja, akkor pont mi voltunk ott. :D

LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 21:19:57

bence0330 írta:
2024.09.01. 21:03:06

A Unitednek Ronaldo érkezésével lett vége. Addig Ole összerakott egy szerethető csapatot, akik nem mentek épp a BL győzelemért, de egyben voltak, és stabilan ott is voltak a top4-ben. Erre 1-2 jó igazolással lehetett volna építeni, és megfelelő időben egy új edzőt is a helyére lehetett volna tolni. TH meg egy már szétesett csapatot vett át, ez igaz, de szégyen, amit leművel, tényleg érthetetlen, mit keres még ott. Casemiro az ottléte óta egy nb1-es szintet tol, pedig azért belőle alighanem ki lehetne ennél többet hozni. :)
Kicsit off, de az mennyire tipikus, hogy mi pont ki tudtuk fogni ellenük azt a rövid időszakot, amikor 2013 óta a legjobb formában voltak. :lol: Ahogy előző szezonban Dembelé is 1 gólt lőtt a párharcunk előtt, ellenünk meg elrakott kettőt, amiből az egyik olyan bomba volt, amiből ő minden túlzás nélkül évente egyszer talál el úgy.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.01. 21:03:06

Az a City-WH meccs bitang volt, a WH sem volt rossz egyáltalán, volt sok helyzetük, igazából ők is eltehettek volna ennyit, két kapufájuk is volt.

A Unitednek Ronaldo érkezésével lett vége. Addig Ole összerakott egy szerethető csapatot, akik nem mentek épp a BL győzelemért, de egyben voltak, és stabilan ott is voltak a top4-ben. Erre 1-2 jó igazolással lehetett volna építeni, és megfelelő időben egy új edzőt is a helyére lehetett volna tolni. TH meg egy már szétesett csapatot vett át, ez igaz, de szégyen, amit leművel, tényleg érthetetlen, mit keres még ott. Casemiro az ottléte óta egy nb1-es szintet tol, pedig azért belőle alighanem ki lehetne ennél többet hozni. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 19:40:43

Szoboszlait nemcsak a magyarok szokták dicsérni, a Pool szurkolók átlalánosságban sokra tartják. A tartós jó telejsítménnyel mondjuk még adós, mert az előző szezonban is nagyon jól kezdett, aztán a végére csúnyán visszaesett. Reméljük idén más lesz.

A MU pedig meg is érdemli.Ten Hag-ot már réges rég lapátra kellett volna tenniük, abszurd, hogy még egy szezont ráépítettek.

A Chelsea meg FM-ezik, aztán így is Palmer tartja a víz felett őket.
Cseri
Entrenador del Barça

2024.09.01. 18:10:32

Néztem a mai rangadó első félidejét,pikánsnak ígérkezett,két holland a padon,-az egyiket többen szerették volna itt látni,szerencsére nem jött-,de nem kötött le,a másodikat nem nézem meg az biztos. Ez a MU egy vicc lett, 600 millió fontot költött az ipse eddig,én nem tudom kinek a kije,de borzasztó,amit művelt ezzel a csapattal,mondjuk Ferguson után kb. mindegyik edzőre igaz. A 'Pool mást játszik,mint Kloppal,nem rohannak annyit,Szobonak,mintha jobban is ízlene ez a vonal.Holnap eredménytől függetlenül majd megírja a mindig elfogulatlan magyar szaklap,hogy megint ő volt a Liverpool legjobbja.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Deluigi
Entrenador del Barça

2024.09.01. 18:03:07

Na, ma láthatta volna a fogalmatlan Tebas, milyen a gólvonaltechnologia...
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 16:59:21

Cseri írta:
2024.08.31. 20:38:13
A középszer Haaland csak elrakott egy trojkát ma is. Hihetetlen az a csávó.
Cucurella felingerelte. :D
Cseri
Entrenador del Barça

2024.08.31. 20:38:13

A középszer Haaland csak elrakott egy trojkát ma is. Hihetetlen az a csávó.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Sinya22
Director del Fútbol

2024.08.31. 20:37:17

Benne van, hogy maradt volna piros visszanézés után is, én elfogadom a szabályt. Bár teszem hozzá, hogy labda elrúgásért is utóbbi években 10/6 alkalommal nem látok lapot, pedig van mikor lefújás után valaki 30 méterre rúgja :D

A VAR-t biztos, hogy sokkal jobban kellene használni, ha már a technika megvan hozzá, és odacsődítenek egy 2. bírói csapatot a meccsekre. Tavaly a Pool-nak került ez a szezon elején 4 pontjába ha jól rémlik, most ezen az Arsenal vesztett. Angliában ennyi pont a végén simán a bajnokságba kerül valakinek. Főleg, hogy Haaland már 7 gólos :D
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.31. 19:32:49

Sinya22 írta:
2024.08.31. 18:02:25
Az meg megint egy külön téma, hogy egy második sárgás kiállítást, miért nem vizsgálhat meg a Var. Ül 4-5 ember egy szobában körülbelül 8 monitor előtt, de az esetek nagy részében nem is csinálnak semmit. Elképesztő rosszul van ez az egész kitalálva, fölöslegesen van ekkora játékvezető mennyiség ki rendelve minden meccsre.
Na, pont ezt akartam írni, de megelőztél. Évek óta értetlenkedve nézem, hogy maradhatott ez a szabály még mindig így, kb semmi nem szól mellette. A 2. sárga pont annyira meccset befolyásoló tényező, mint az azonnal piros, gyakorlati értelemben semmi különbség köztük.

Amúgy nem tudom, ezt visszavonták-e volna. Kicsit nevetséges, de ettől még a szabadrúgás szándékos akadályozása az bizony sárga, ez fekete-fehér eléggé.

OFF: Más kérdés, hogyezekre is lehetne szabályt módosítani, mert az, hogy egy ilyen meg egy mezlevétel pont ugyanannyit ér, mint ha valakinek letalpalod a bokáját, hát... ha ennyire precízek akarunk lenni, akkor szerintem kevés a kétféle lap. Több lépcsőfoknak kéne lennie a szankciókban, legalább plusz egyet be kéne vezetni, és akkor lehetne egy az ilyen formai hülyeségekre, mezlevétel, akadályozás és társai (hívjuk most kéknek), a 2. a sárga keményebb belépőkre, taktikai faultokra, a 3. meg a piros, mint eddig. És lehetne szabni, mit ér, ugyanúgy két sárga lehetne egy piros, de 1 sárga és 1 kék még nem piros, kékből mondjuk kettő kell, hogy egy sárgányit érjen. Kékből meg nem 5, hanem 8 vagy 10 lenne mondjuk egy eltiltás, vagy kombinálva a sárgával, 3 sárga 4 kék az kvázi 5 sárgát érően eltiltás.. De most csak hasamra ütöttem, meg lehetne oldani nem túl sok gondolkodással elég precízen. Amikor már egyre részletesebben akarjuk megoldani a szabályozást (aminek abszolút a pártján vagyok), szerintem ez beleférne simán.

ON: Én azt tippelném, hogy maradt volna az eredeti ítélet akkor is, ha van VAR. Itt sokkal jobban okolnám Rice hülyeségét, mint a bírók közül bárkit. Borzasztó butaság volt sárgával ilyet csinálni előnyben. Rice-ra nem jellemző ez, most becsúszott egy ilyen, ez van.

De ettől még sürgősen be kéne vezetni a 2. sárga visszanézésének lehetőségét.
Sinya22
Director del Fútbol

2024.08.31. 18:02:25

LG írta:
2024.08.31. 16:48:13
A játékvezetőknek megint az Arsenalon kellett példát statuálni. Nem mondom, hogy rossz döntés, de ilyenért azért ritkán megy a 2. sárga. De egy ideje az az érzésem, hogy a City riválisai ellen könnyebben adják meg az ilyeneket.
Szerintem is nevetséges volt, második sárgát sokszor komolyabb rúgásra/lerántásra se adnak, nem hogy erre.

Az meg megint egy külön téma, hogy egy második sárgás kiállítást, miért nem vizsgálhat meg a Var. Ül 4-5 ember egy szobában körülbelül 8 monitor előtt, de az esetek nagy részében nem is csinálnak semmit. Elképesztő rosszul van ez az egész kitalálva, fölöslegesen van ekkora játékvezető mennyiség ki rendelve minden meccsre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.31. 16:48:13

A játékvezetőknek megint az Arsenalon kellett példát statuálni. Nem mondom, hogy rossz döntés, de ilyenért azért ritkán megy a 2. sárga. De egy ideje az az érzésem, hogy a City riválisai ellen könnyebben adják meg az ilyeneket.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.18. 11:01:21

Hű nem követtem a híreket, most nézem ki ül a Pool padján. Hát érdekes döntést hozott két nagyágyú csapat is ezen a téren, ők, meg a topikidegen Bayern. Nagy rizikó mindkettő. De elég jól játszottak. Salah-t meg sem ismertem haj nélkül.

A Unitednek óriási erősítés lesz Zirkzee. Most is beállt és bokából rúgott egy iszonyat nehéz gólt. Toljanak még gyorsan egy nagy meccset, hátha vonzó lesz bizonyos hollandok számára az a holland kontingens.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 11:26:53

Nagyon csípem a fickót, baromira tisztelem a habitusát.
Benne van az állandó cselekvési kényszer, hogy minél többet próbáljon kihozni a lehetőségekből. Nagyon jól tudja, hogy tökéletesen elégedett sosem lesz, de mindíg arra törekszik.

Pep mellé sem került csak úgy véletlenül, de túl sokat nem is voltak együtt, mert Arteta vére is pezsgett az alkotási vágytól.

Ahogy minden komolyabb egyéniség, Arteta is hordoz magában kellő lököttségeket vagy beütést, ami másoknak jelentétktelennek tűnik vagy bármilyen más jelzővel tituláltnak, de neki kell a puzzle-hez, ő nagyon jól tudja, hogy mit miért, ahogyan véletlenül és feleslegesen sem csinál semmit..... :lol:

Éppen ilyesmik miatt olyanok az ilyen egyéniségek amilyenek, és ettől képesek másokat megelőzni vagy akár előttük járni.
Mentalitás.
messideco
Presidente del Barça

2024.08.08. 12:44:08

Nagyon nagy ötletei vannak :lol: Az all or nothing: Arsenalban is kész röhej volt a boss.
"And my heart will leave you never."
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.08. 12:13:57

messideco írta:
2024.08.08. 11:43:00

“Mikel Arteta hired a team of 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐢𝐜𝐤𝐩𝐨𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 whilst he was at dinner with his Arsenal players...”, reveals The Athletic! ⚠️🍴
“This is part of the Arteta’a strategy. The pickpockets went round tables pinching phones, wallets, important things… at the end of the meal, Arteta asked players to empty their pockets, with several missing key items!”.
“This was to teach the squad the importance of being alert and prepared at all times, always ready to react”.
Mondjuk ez jó nagy baromságnak tűnik. Manapság, amikor egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a pihenésre meg a játekosok közötti összhangra, Arteta rámegy, hogy kaja közben se tudsz kikapcsolódni :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2024.08.08. 11:43:00

Az Arsenal jól elpáholta a veretlen német bajnokot. Alig várom, hogy kezdődjön a szezon :)

Na ez :D Arteta hozza a formáját :lol:

“Mikel Arteta hired a team of 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐢𝐜𝐤𝐩𝐨𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 whilst he was at dinner with his Arsenal players...”, reveals The Athletic! ⚠️🍴
“This is part of the Arteta’a strategy. The pickpockets went round tables pinching phones, wallets, important things… at the end of the meal, Arteta asked players to empty their pockets, with several missing key items!”.
“This was to teach the squad the importance of being alert and prepared at all times, always ready to react”.
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.07. 16:33:37

Nem is értem, miért csinálják ezt. Tavalyi szezonuk is ráment arra, hogy a sok új játékosból csapatot építsenek. Szezon végére eljutottak oda, hogy kezdett valami fény látszani az alagút végén, erre most megint csinálnak egy hatalmas káoszt, lehet kezdeni az építkezést.

Nekem amúgy bűzlik az egész, ami ott folyik, ennyire hülyék a tulajok sem lehetnek, inkább azt gondolom, hogy sportszakmai célok vezérkik őket, hanem valami más...
Válasz küldése