Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én értem, amit mondasz, de felesleges Bravot leváltani és semmi nem indokolja ezt. Az a legfontosabb, hogy aki véd jól védjen és tartást adjon a csapatnak. Ez Bravoban megvan, de lehetne Kis Pista vagy Nagy Palkó is a neve, egy a fontos hogy sikeres legyen a dolog. Bravoval pedig ez megvan, innentől nálam egyértelműen első számú hálóőr.visca el barca írta:ez teljesen egyértelmű, csak itt vannak páran akik mindsáron próbálják bizonygatni, hogy mats-nak kellene lenni az első számú kapusnak. az meg már tényleg túlzás, hogy "bravonak vlahogy mindig több szerencséje" van.Bob_Marley írta:Ilyen a kapussors, hálátlan poszt.
BL-ben nincs több nehezebb meccs mint a bajnokságban, Valencia-Sevilla-Real-Atletico plusz a mumus pályák, Bilbao, Vigo, Villareal, Espanyol vagy formától függően Getafe-Malaga. Ebből meg bőven összejön 13 meccs, amennyi a BL-ben van és ott is akadnak gyengébb csapatok pl a csoportkörben.
én nem vagyok a német ellen, mert tényleg van benne kraft, de már tavaly nyáron egyértelmű volt h két ilyen kapus nem fér meg egymás mellett hosszú távon.
Én is attól félek, hogy ha nem kap több lehetőséget, akkor lelép. Nagyon nagy luxus lenne egy olyan kapust elveszteni, aki kb. 10 évre megoldaná a kapuskérdést.Kovbal88 írta: Egyébként szerintem már nézelődik és ha adott számára egy jó lehetőség élni is fog vele, semmi értelme itt padoznia fiatalon.
ez teljesen egyértelmű, csak itt vannak páran akik mindsáron próbálják bizonygatni, hogy mats-nak kellene lenni az első számú kapusnak. az meg már tényleg túlzás, hogy "bravonak vlahogy mindig több szerencséje" van.Bob_Marley írta:Ilyen a kapussors, hálátlan poszt.
BL-ben nincs több nehezebb meccs mint a bajnokságban, Valencia-Sevilla-Real-Atletico plusz a mumus pályák, Bilbao, Vigo, Villareal, Espanyol vagy formától függően Getafe-Malaga. Ebből meg bőven összejön 13 meccs, amennyi a BL-ben van és ott is akadnak gyengébb csapatok pl a csoportkörben.
Azért ez nem hogy túlzás, inkább elfogultság.visca el barca írta: értem én h ter stegen tehetséges, meg nyomatni kell, meg áltatni magunkat h világklasszis, de jelenleg messze nem az és bravo egyszerűenjobb (=megbízhatóbb). ha őt mondjuk 100%-osnak vesszük jelenlegi formájában TS max 70%
Kölcsönben el is tudnám képzelni, mondjuk két évre, egy olyan opcióval, ha ég a ház vissza tudjuk hozni akár az első év után is x euróért, bár Bravoban simán látok még két jó szezont.defender3 írta:Majd nyáron megy a Poolba Klopp mellé.
Pedig maximum abban jobb Bravo, hogy jobban megérteti magát a védelemmel. Meg valahogy szerencsésebb is mint a német.Én nem vagyok vszeg a környezetedben, de én is így látom.
Én nem vagyok vszeg a környezetedben, de én is így látom.visca el barca írta:én nem érzem erősnek. van a környezetemben legalább 10 barca szurkoló, kivétel nélkül állítják, hogy nyugodtabbak ha bravo áll a kapuban.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.![]()
Max. megbízhatóbb, ami teljesen logikus, mivel sokkal rutinosabb.
értem én h ter stegen tehetséges, meg nyomatni kell, meg áltatni magunkat h világklasszis, de jelenleg messze nem az és bravo egyszerűenjobb (=megbízhatóbb). ha őt mondjuk 100%-osnak vesszük jelenlegi formájában TS max 70%
én nem érzem erősnek. van a környezetemben legalább 10 barca szurkoló, kivétel nélkül állítják, hogy nyugodtabbak ha bravo áll a kapuban.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Szerintem is sokkal jobb.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Én nem gondolom erősnek. Nem csak megbízhatóbb,de tényleg jobb. Én így látom.Messias2 írta:Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.![]()
Azért ez nagyon erős.visca el barca írta:már pedig bravot lecserélni biztos nem fogják, mert egyelőre bravo sokkal, de sokkal jobb kapus.
Szerintem 1 meccset érdemelt volna, még ha az akár csak az elődöntő is, elvégre "miatta vagyunk itt", nem Bravo miatt.hajnesz írta: A kupa-bl kombót úgyis a német védi végig, ezért egy rossz szava sem lehet emiatt, szerintem így az igazságos
A kupában biztos, hogy ő fogja folytatni, ez tavaly is így volt. LE mindig beleveszi Masipot is ha a kapusokról van szó. valószínűleg omolyan is gondolja ezért is szokott neki egy-két meccset. Bár, ha jól emlékszem tavaly csak az odavágót kapta Masip. (bár lehet rosszul emlékszek)geridoss írta:Kovbal88 írta:Ma se játszott, a kupában se védett a helyébe lelépnék. Nem érzem, hogy nagyon megbecsülnék itt.
Kupában tavaly is Masip védett az első fordulóban.
Itt pedig szerintem a döntőn fog szóhoz jutni. Azért az nem olyan rossz.
A spanyol szuperkupát is így osztották el. Kizárt, hogy Lucho ne adna neki meccset, főleg hogy a BL siker jóvoltából vagyunk itt.MessiNeymarSuarez írta:Honnan tudod hogy megkapja, Lucho nyilatkozott valahol ilyet?Nero. írta:Megkapja a klubvilágbajnokság döntőjét,de szerinted nincs megbecsülve.
Honnan tudod hogy megkapja, Lucho nyilatkozott valahol ilyet?Nero. írta:Megkapja a klubvilágbajnokság döntőjét,de szerinted nincs megbecsülve.