Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leigazoltuk? Helyes.lionelmessi19 írta:Már hallottunk róla. Úgy tudom, h már leigazoltuk.
Amugy azért én nem vagyok elájulva ettől a videotól, multkor is berakta valaki... akkor is írtam, h elég amatőrök futkározna körülötte...
Fernando Navarro, a Mallorca alkalmazottja.visca el barca írta:
csak az a baj, hogy ez a kölcsönadjuk-visszahivjuk soha nem jött még be :S
vagy ott marad a jatekos vagy eltunik erre arra (mint pl. volt egy balhatvedunk ,a nevet nemtom, azt is kölcsönadtuk fejlodni oszt' el is tunt)
csak az a baj, hogy ez a kölcsönadjuk-visszahivjuk soha nem jött még be :Snoname írta:Akkor már inkább az Ajaxhoz menjen kölcsönbe. Ott sokat tanulhat Ten Cate keze alatt, jövőre meg irány az elsőszámú szapat.grecki írta:Krkicért verseng a PSV és az Ajax
Akkor már inkább az Ajaxhoz menjen kölcsönbe. Ott sokat tanulhat Ten Cate keze alatt, jövőre meg irány az elsőszámú szapat.grecki írta:Krkicért verseng a PSV és az Ajax
Hát nem tudom. Most túlságosan fontosak ezek a meccsek. Bár, ki tudja, lehet Giovani lendítene a csapaton. Krkic még nincs felkészülve szerintem. Fizikailag szerintem még nagyon gyenge lehet... Nem bírná sem az iramot, sem a bekkek "védőmunkáját"...Ezquerro helyett pl lehet behívnám a keretbe, ő úgysem állna be, és egy sokgólos vezetés tudatában talán be lehetne dobni a mélyvízbe...Kenny írta:Na szerintem most kell felhozni a kerethez egy-két fiatalt akik lenditenének a csapaton!
Nem akartam ide írni, csak adta magát a hsz.rytuu írta:Jaja! Rumignek nem elég, ha egy topicban felköszöntik, mindenhol nyomot kell hagynia...(de megérdemli, szó se róla...)
Jaja! Rumignek nem elég, ha egy topicban felköszöntik, mindenhol nyomot kell hagynia...ozsimiki írta:Nah Dosnak is Happy Szülinapot![]()
Aztán mára elég ebből a sok jókívánságból