Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj Ádám,nem erről van szó! Ezt nem találom vmi "szép"nek! ennyi! 2osztályt előrelépni a pénzzelÁdám02 írta:Hát de mégis jobb mintha 4-ed osztályba lennénk!
Hát annak ellenére,hogy a BArcáról van szó,ez egy nagy falloszságÁdám02 írta:Hát hogy vannak feljutó csapatok akiknem nincs biztos anyagi hátterük és az egyik ilyen helyett mennénk fel ha minden igaz!Igy van??ozsimiki írta: Na nem vágom! Azt még meg meg érteném,hogykiesünk 3ad osztályból,majd visszavásároljuk magunkat a 3AD OSZTÁLYBA!,de a 2od osztályba,hogy a rákba kerülhetnénk
![]()
Hát ha visszatudják magukat vásárolnia 3. osztályba, akkor ugyanúgy a 2.-ba is simán lehet.ozsimiki írta: Na nem vágom! Azt még meg meg érteném,hogykiesünk 3ad osztályból,majd visszavásároljuk magunkat a 3AD OSZTÁLYBA!,de a 2od osztályba,hogy a rákba kerülhetnénk
![]()
Hát hogy vannak feljutó csapatok akiknem nincs biztos anyagi hátterük és az egyik ilyen helyett mennénk fel ha minden igaz!Igy van??ozsimiki írta: Na nem vágom! Azt még meg meg érteném,hogykiesünk 3ad osztályból,majd visszavásároljuk magunkat a 3AD OSZTÁLYBA!,de a 2od osztályba,hogy a rákba kerülhetnénk
![]()
Na nem vágom! Azt még meg meg érteném,hogylionelmessi19 írta:A B keret kiesett a harmadosztályból.Zozzy 5 írta:Én elkezdtem olvasni a cikket az eurobarcán erről a kieséses dolgoról, de a közepén feladtamFelvásárlás, kiesés, meg még egy teljesen más csapat is bele van keverve. Nem nagyon vágom
Mivel ez nem lenne jó a fiatalok fejlődésének, ezért vissza kéne jutni a harmad, vagy a másod osztályba.
Ezt meg lehet ugy tenni, hogy pénzt ajánlunk fel egy bentmaradt csapatnak azért, hogy helyet cseréljen velünk.
jaja énis erre gondoltamLos Banditos írta:Én is, csak akkor nagyon bekéne erősíteni.Egyébként akkor a FIFA 08-ban benne lenne a B csapat.![]()
Ha jól értem a hsz-ed, nem helyesled a dolgot...barca99 írta:A BL győztes csapattal az "A" keret nem tud majd helyet cserélni? Vagy a Madridtól nem vehetjük meg az első helyet?
Aha értem, köszilionelmessi19 írta:A B keret kiesett a harmadosztályból.Zozzy 5 írta:Én elkezdtem olvasni a cikket az eurobarcán erről a kieséses dolgoról, de a közepén feladtamFelvásárlás, kiesés, meg még egy teljesen más csapat is bele van keverve. Nem nagyon vágom
Mivel ez nem lenne jó a fiatalok fejlődésének, ezért vissza kéne jutni a harmad, vagy a másod osztályba.
Ezt meg lehet ugy tenni, hogy pénzt ajánlunk fel egy bentmaradt csapatnak azért, hogy helyet cseréljen velünk.
Azok a bizonyos csapatok meg azért mennek bele ilyenbe, mert nem bírnák anyagilag az ahhoz az osztályhoz szükséges dolgokat.
Ennyi az egész, lerövidítve.
A B keret kiesett a harmadosztályból.Zozzy 5 írta:Én elkezdtem olvasni a cikket az eurobarcán erről a kieséses dolgoról, de a közepén feladtamFelvásárlás, kiesés, meg még egy teljesen más csapat is bele van keverve. Nem nagyon vágom
Pont ezt mondták hogy az lehetett az egyik ok amiért kiestünk mert keretfrissítés volt...nah most nem tudom jól esne e még egy keretváltozás a csapatnak!Game90 írta:Jó lenne, ha benntmaradnánk a harmadosztálybanDe annak is örülnék, ha a másodosztályba kerülnénk, csak ahhoz egy kicsit bekéne vásárolni, hogy onnan ne essünk ki 1 év után. De ha összejönne, akkor Krkicet nem kéne kölcsönadni.
Szerintem ezt mindenki reméli.ozsimiki írta:Remélem Messiéhoz hasonló karrier kezdete lessz a felnőtteknél is