Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nem biztos, hogy Figoból csak egy volt.... (pl. Nolito is megkaphatja még az aranylabdátFecooo írta: miután a tendencia szerint La Masia gyártmányok kapják az aranybogyót(reméljük ez a szép hagyomány jövőre se szakad meg), így nem nagyon lesz kit igazolni, így akár eljöhet a fiatalok ideje is
![]()
![]()
miután a tendencia szerint La Masia gyártmányok kapják az aranybogyót(reméljük ez a szép hagyomány jövőre se szakad megsjd írta:
Na ja, csak soha nem fognak az első csapat közelébe kerülni az aktuális aranylabdás megvétele miatt....![]()
![]()
Na ja, csak soha nem fognak az első csapat közelébe kerülni az aktuális aranylabdás megvétele miatt....Messithebest írta: Na azért az utánpótlásotok nem olyan kutyaütő akkor![]()
Na azért az utánpótlásotok nem olyan kutyaütő akkorhaszi írta:11-esekben lett 2-1 a Barca javára, nem hasonlítható össze az 5-0-alMessithebest írta:Ennyi!![]()
A Real itt sem tud megverni minket
![]()
Az egyikben legalább méltó ellenfeletek voltunk, sajnálom, hogy nem nyertek a kicsik, de legalább Luca egy tizit megfogott...

11-esekben lett 2-1 a Barca javára, nem hasonlítható össze az 5-0-alMessithebest írta:Ennyi!![]()
A Real itt sem tud megverni minket
![]()
Ennyi!gergo9 írta:Nyertek a kicsik, legalább is Piqué most gratulált nekik fészbukon

haszi írta...de végülis mit várunk, 12 évesek kupájáról van szó.messideco írta:Szerintem nem. Valaki már jelezte, hogy nem talált steamot.

Ő szerintem bőven több, mint 12. Talán 15, 16 már?!messideco írta:Akkor szerintem Enzo Zidane is ott van a Realnál...haszi írta: 1998-as korosztály tudomásom szerint... Streamet pedig sehol se kaptam![]()
Olvasd el a cikk alját.... Ami nálunk ápr. 1. a spanyoloknál dec. 28..... innentől remélem érthető a dolog.....Mr Elit írta:Most olvastam hogy Mourinho fia nálunk fog játszani a fiataloknál!....
NEm semmi:)
Lehet tiltott...de azért érdekes lenne!::::)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nal_-43977

Amúgy ez melyik korosztály?haszi írta:A Real utánpótlás nyert 3-1-re, valamilyen Antonio (egy nagy feka állat) kumma nagy gólt kefélt szabadrúgásból...
Akit érdekel itt a video a gólokról
Ha valaki tud streamet az esti döntőre (Real - Barca), az akár pü.be vagy ide nyomja be plsKíváncsivá tettek a srácok
![]()
Ja és Zidane a kapusunkLuca Zidane
A Real lesz az ellenfél. 3-1-re verték a Sevillát. A döntő 19:15-kor kezdődik.Messithebest írta:Tényleg hasonlít rá!Remélem a Realt kapják a döntőben,újabb 5-0
![]()
Nekem inkább Ronaldo jut róla az eszembe (az igazi Ronaldo)lluisllach89 írta: Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe menni
Tényleg hasonlít rá!Barcaman14 írta:Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta: