Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Soriano-t láttam livescore-nRewolution5 írta:szép teljesítmény az 5. helyezés .... nem Oriol volt a golszerző?bence-barca írta:Fiatalok a Las Palmas-szal 2-2 -t játszottak.
Soriano és Nolito volt a gólszerző.
De Nolito nem igazol el a Benfica-ba?
szép teljesítmény az 5. helyezés .... nem Oriol volt a golszerző?bence-barca írta:Fiatalok a Las Palmas-szal 2-2 -t játszottak.
Elvileg csak nyártól megy oda,mert akkor jár le itt a szerződése.bence-barca írta:Fiatalok a Las Palmas-szal 2-2 -t játszottak.
Azért szegénynek nem neveznémab1daL írta: Szegény Perez ott a háttérben.Szerintem már hányingere van, ha gránátvörös-kék szerelésű emberek vesznek át bármilyen kupát.
![]()
Szegény Perez ott a háttérben.torrentkiller írta:A "kis Maradona" mellett a srác olyan mint Bojanbarca44 írta:Grat a piciknek! És ha már itt vagyok, rakok be pár képet a kupaátvételről![]()
![]()
A "kis Maradona" mellett a srác olyan mint Bojanbarca44 írta:Grat a piciknek! És ha már itt vagyok, rakok be pár képet a kupaátvételről![]()
![]()
Eddig se volt az. Tudtommal a 3 legsikeresebb utánpótlás a Real, a Villarreal és Barca. A liga is tele van Real nevelésekkel, annyi a különbség h ők nem adnak nekik esélyt. MOst is úgy tudom h kopogtat néhány egész ügyes kölyök a nagycsapat kapuján, de sok esélyük nincs, túl bő a keret.Messithebest írta:Na azért az utánpótlásotok nem olyan kutyaütő akkorGratula minden kis srácnak,aki részt vett a tornán,és nekünk,hogy zsinórban 4x megvédtük a címet!
nem biztos, hogy Figoból csak egy volt.... (pl. Nolito is megkaphatja még az aranylabdátFecooo írta: miután a tendencia szerint La Masia gyártmányok kapják az aranybogyót(reméljük ez a szép hagyomány jövőre se szakad meg), így nem nagyon lesz kit igazolni, így akár eljöhet a fiatalok ideje is
![]()
![]()
miután a tendencia szerint La Masia gyártmányok kapják az aranybogyót(reméljük ez a szép hagyomány jövőre se szakad megsjd írta:
Na ja, csak soha nem fognak az első csapat közelébe kerülni az aktuális aranylabdás megvétele miatt....![]()
![]()
Na ja, csak soha nem fognak az első csapat közelébe kerülni az aktuális aranylabdás megvétele miatt....Messithebest írta: Na azért az utánpótlásotok nem olyan kutyaütő akkor![]()
Na azért az utánpótlásotok nem olyan kutyaütő akkorhaszi írta:11-esekben lett 2-1 a Barca javára, nem hasonlítható össze az 5-0-alMessithebest írta:Ennyi!![]()
A Real itt sem tud megverni minket
![]()
Az egyikben legalább méltó ellenfeletek voltunk, sajnálom, hogy nem nyertek a kicsik, de legalább Luca egy tizit megfogott...
11-esekben lett 2-1 a Barca javára, nem hasonlítható össze az 5-0-alMessithebest írta:Ennyi!![]()
A Real itt sem tud megverni minket
![]()
Ennyi!gergo9 írta:Nyertek a kicsik, legalább is Piqué most gratulált nekik fészbukon
haszi írta...de végülis mit várunk, 12 évesek kupájáról van szó.messideco írta:Szerintem nem. Valaki már jelezte, hogy nem talált steamot.
Ő szerintem bőven több, mint 12. Talán 15, 16 már?!messideco írta:Akkor szerintem Enzo Zidane is ott van a Realnál...haszi írta: 1998-as korosztály tudomásom szerint... Streamet pedig sehol se kaptam![]()