Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet hogy majd emlegethetjük eggyüt a nevét Ronaldinho-val...am vhol azt olvastam h a következő Ronaldinho-t Gerard Deulofeu ként emlegetik...kanty írta:Egyetértek.LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Nagyon vár már a következő szezont, h stabilan a felnőtt keretben játsszon, úgy látom óriási a potenciál benne. Akármennyire jó ez a jelenlegi csapat, nekem hiányzik belőle egy brazil mágus. Gyakorlatiag az elmúlt 2 évtizedben mindik volt egy: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Nem akarok semmit elkiabálni, de benne látom a lehetőséget, h ő vigye tovább ezt a vonalat.
Néha nekem is hiányzik egy váratlan csel, egy olyan megmozdulás amire azt mondom, h "kész ilyen nincs", ezekre a megmozdulásokra főleg a brazilok képesek, ahogy Te is említetted egy Ronaldinho, egy Rivaldo. Persze Thiago nevét nem említhetjük egy lapon az előbb felsoroltakkal, de van benne valami plusz, van az egyéniségében valami ami különlegessé teszi. Mert egy Barca nevelésnél az kötelező, h jól és pontosan passzoljon, h a csapat játékába illeszkedjen az ő játéka, de Thiágoban ott van a váratlan, ami nekem nagyon tetszik.
Egyetértek.LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Nagyon vár már a következő szezont, h stabilan a felnőtt keretben játsszon, úgy látom óriási a potenciál benne. Akármennyire jó ez a jelenlegi csapat, nekem hiányzik belőle egy brazil mágus. Gyakorlatiag az elmúlt 2 évtizedben mindik volt egy: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Nem akarok semmit elkiabálni, de benne látom a lehetőséget, h ő vigye tovább ezt a vonalat.
Igen, nagyon örültem a góljának is, és ő olyan játékos, akit már most is nyugodt szívvel raknék be Xavi vagy Iniesta helyett a kezdőbe sérülés esetén. Igazából a másik ilyen ifi talán még Fontás, bár már őt sem annyira, de a többiek még egyértelműen kevesek a kezdőbe.barca0417 írta:Ezzel most teljesen egyetértek. Azzal a különbséggel, hogy engem inkább Deco-ra emlékeztet, a mozgása, meg a labdakezelése. De tényleg jót tesz a csapatnak egy extra látványelem. Remélem jövőre lehetőséget is kap eleget. Afellay-al ők ketten még sok jó dolgot művelhetnek itt.LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Ezzel most teljesen egyetértek. Azzal a különbséggel, hogy engem inkább Deco-ra emlékeztet, a mozgása, meg a labdakezelése. De tényleg jót tesz a csapatnak egy extra látványelem. Remélem jövőre lehetőséget is kap eleget. Afellay-al ők ketten még sok jó dolgot művelhetnek itt.LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Félre olvastam illetve csak ránéztem Dos Santosmessideco írta:Mindenhol lehet olvasni
Nem hiszed el?
Az előszezonban jól mozgott, de mindent elmondott barcelonai jövőjéről az a tény, hogy Guardiola a többi fiatalból rendszeresen felhívott néhányat, ő sosem volt köztük. Tehetséges játékos, egy középcsapatban remélhetőleg befut és ontja majd a gólokat!
Vkp poszton senkinek nincs esélye. Busquets és Mascherano is kiválóan teljesít, mind2en játszanak eleget és egyikük se panaszkodik a pad miatt.lluisllach89 írta:Szerintem lehet esélye, Busquets posztján megnyílhat az út ha a Mascherano, Keita párosból távozik valaki.
Nagyon tehetséges, nem egy őstehetség mint Thiago (aki ősztől a nagyban tolja, ha nem itt lett volna akkor ment volna máshová legalábbis az apja ezzel fenyegetőzött), de ha mondjuk még a 2011/2012-s szezont lehúzná a B-ben akkor szerintem tuti megnyílna az út előtte.
Hiba lenne egy tehetséges srácot eltékozolni aki több mint 10 éve a Barca stílusában pallérozódik.
Én viszont nagy potenciált látok benne. Az előszezonban az egyik legtöbbet használt játékos volt, és valami olyasmi dereng, hogy gólokat is lőtt. Ráadásul vkp poszton is jól teljesített.LG írta:Szép dolog, h maradni és küzdeni akar, de nem mindig ez a legmegfelelőbb megoldás, pl. Bojan esete.lluisllach89 írta:http://www.totalbarca.com/2011/news/jon ... -at-barca/
Tessék! JDS szerint túl keményen dolgozott hogy lelépjen. Ez a hozzáállás, lehet hogy tanult Gio hibájából?![]()
Elmondja még hogy Pep maradása miatt boldog, mert bízik a fiatalokban, bár történhet végül is bármi a szezon végén, a Barca boldog vele és vice versa
Továbbá örül hogy most együtt tolhatja az Alcantara tesókkal. Hát..
Nem semmi, ennyi idősen ilyen éretten gondolkodni, legyen tényleg türelemmel.
2001-ben, 10 éve érkezett a klubhoz...
Respect!
Tisztelem a hozzáállását, de őszintén megmondom, nem látok benne akkora potenciált, h valaha a Barca felnőt csapatának meghatározó embere lehessen. Eleve nagyon nehéz bekerülnie, Xaviban sztem még pár év van, Iniestában még nagyon sok, ráadásul Thiago is valószínűleg előtte van a sorban. Ha még esetleg visszatérne Fabregas is, akkor szinte lehetetlen helyzetbe kerülne. De majd meglátjuk.
Szép dolog, h maradni és küzdeni akar, de nem mindig ez a legmegfelelőbb megoldás, pl. Bojan esete.lluisllach89 írta:http://www.totalbarca.com/2011/news/jon ... -at-barca/
Tessék! JDS szerint túl keményen dolgozott hogy lelépjen. Ez a hozzáállás, lehet hogy tanult Gio hibájából?![]()
Elmondja még hogy Pep maradása miatt boldog, mert bízik a fiatalokban, bár történhet végül is bármi a szezon végén, a Barca boldog vele és vice versa
Továbbá örül hogy most együtt tolhatja az Alcantara tesókkal. Hát..
Nem semmi, ennyi idősen ilyen éretten gondolkodni, legyen tényleg türelemmel.
2001-ben, 10 éve érkezett a klubhoz...
Respect!
Inkább számszerűsítsük a tényeket.kanty írta:Remélem nem megy el, nagyon bírom a játékát. A Thiago-Dos Santos középpálya lehetne a jövő. Nekem a srác tisztára Xavi, persze nagy különbség van köztük még, de én úgy érzem, h sok van a fiúban. A testvére is türelmetlen volt, remélem ő is nem esik ebbe a hibába.messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/01/21 ... rcelonatol tessek
Remélem nem megy el, nagyon bírom a játékát. A Thiago-Dos Santos középpálya lehetne a jövő. Nekem a srác tisztára Xavi, persze nagy különbség van köztük még, de én úgy érzem, h sok van a fiúban. A testvére is türelmetlen volt, remélem ő is nem esik ebbe a hibába.messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/01/21 ... rcelonatol tessek
Egyetlen szabály van, a nagyoknál max 6 db olyan játékos lehet, aki a B-hez is nevezve vanLionel85 írta:Áprilisban lesz 21. Lehet az is közrejátszik, hogy 21 fölött van asszem az, hogy állandó mezszámozás kell, azaz 25-ön belül, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is felnőttkeretbe tartozik