La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Deus
Boixos Nois

2011.02.07. 12:39:55

adame1996 írta:am vhol azt olvastam h a következő Ronaldinho-t Gerard Deulofeu ként emlegetik...
Őt meg az Arsenal akarja megvenni, úgy tudom.
KépKép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.07. 12:29:52

Nolito

Én örülnék neki, ha sikerülne megegyezni vele, mert nem tűnik rossz játékosnak és a cserepadra nem ártana egy csatár Bojanon kívül, mert egyrészt kevés egy cserecsatár, másrészt Boján pocsék formában van. Nolito jó korban van (tökéletes példa: Pedro) és szerintem már idén is hasznos lenne Villa vagy Pedro helyén csereként beszállva egy adott meccsbe.
adame1996
Barça C

2011.02.06. 01:06:03

kanty írta:
LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Nagyon vár már a következő szezont, h stabilan a felnőtt keretben játsszon, úgy látom óriási a potenciál benne. Akármennyire jó ez a jelenlegi csapat, nekem hiányzik belőle egy brazil mágus. Gyakorlatiag az elmúlt 2 évtizedben mindik volt egy: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Nem akarok semmit elkiabálni, de benne látom a lehetőséget, h ő vigye tovább ezt a vonalat.
Egyetértek.
Néha nekem is hiányzik egy váratlan csel, egy olyan megmozdulás amire azt mondom, h "kész ilyen nincs", ezekre a megmozdulásokra főleg a brazilok képesek, ahogy Te is említetted egy Ronaldinho, egy Rivaldo. Persze Thiago nevét nem említhetjük egy lapon az előbb felsoroltakkal, de van benne valami plusz, van az egyéniségében valami ami különlegessé teszi. Mert egy Barca nevelésnél az kötelező, h jól és pontosan passzoljon, h a csapat játékába illeszkedjen az ő játéka, de Thiágoban ott van a váratlan, ami nekem nagyon tetszik.
:wink:
lehet hogy majd emlegethetjük eggyüt a nevét Ronaldinho-val...am vhol azt olvastam h a következő Ronaldinho-t Gerard Deulofeu ként emlegetik...
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.03. 14:43:43

LG írta:Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
Nagyon vár már a következő szezont, h stabilan a felnőtt keretben játsszon, úgy látom óriási a potenciál benne. Akármennyire jó ez a jelenlegi csapat, nekem hiányzik belőle egy brazil mágus. Gyakorlatiag az elmúlt 2 évtizedben mindik volt egy: Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Nem akarok semmit elkiabálni, de benne látom a lehetőséget, h ő vigye tovább ezt a vonalat.
Egyetértek.
Néha nekem is hiányzik egy váratlan csel, egy olyan megmozdulás amire azt mondom, h "kész ilyen nincs", ezekre a megmozdulásokra főleg a brazilok képesek, ahogy Te is említetted egy Ronaldinho, egy Rivaldo. Persze Thiago nevét nem említhetjük egy lapon az előbb felsoroltakkal, de van benne valami plusz, van az egyéniségében valami ami különlegessé teszi. Mert egy Barca nevelésnél az kötelező, h jól és pontosan passzoljon, h a csapat játékába illeszkedjen az ő játéka, de Thiágoban ott van a váratlan, ami nekem nagyon tetszik.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.03. 13:09:32

barca0417 írta:
Ezzel most teljesen egyetértek. Azzal a különbséggel, hogy engem inkább Deco-ra emlékeztet, a mozgása, meg a labdakezelése. De tényleg jót tesz a csapatnak egy extra látványelem. Remélem jövőre lehetőséget is kap eleget. Afellay-al ők ketten még sok jó dolgot művelhetnek itt.
Igen, nagyon örültem a góljának is, és ő olyan játékos, akit már most is nyugodt szívvel raknék be Xavi vagy Iniesta helyett a kezdőbe sérülés esetén. Igazából a másik ilyen ifi talán még Fontás, bár már őt sem annyira, de a többiek még egyértelműen kevesek a kezdőbe.
barca0417
Entrenador del Barça

2011.02.03. 12:28:51

Ezzel most teljesen egyetértek. Azzal a különbséggel, hogy engem inkább Deco-ra emlékeztet, a mozgása, meg a labdakezelése. De tényleg jót tesz a csapatnak egy extra látványelem. Remélem jövőre lehetőséget is kap eleget. Afellay-al ők ketten még sok jó dolgot művelhetnek itt.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.03. 12:23:22

Nekem eddig nagyon tetszik, amit Thiago mutat, egyszerűen nemcsak jól teszi a dolgát, hanem élvezetes is a játéka. Komolyan mondom néhány megmozdulásánál Ronaldinhora emlékeztet.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.01. 17:57:50

Ok, értem.
Én is a legjobbakat kívánom Giovanninak. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
kilibarca
Capitá del Barça

2011.02.01. 17:44:30

messideco írta:Mindenhol lehet olvasni :D
Nem hiszed el?
Félre olvastam illetve csak ránéztem Dos Santos :arrow: Barca fiatalok és Jonatanra gondoltam. Mondom valamelyik nap még maradni akart. :)

Giovanni remélem beverekedi magát a kezdőbe .
messideco
Presidente del Barça

2011.02.01. 17:36:48

Mindenhol lehet olvasni :D
Nem hiszed el?
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2011.02.01. 17:31:49

ab1daL írta:Hoppá! Giovani dos Santos a Racingban!
Ez igaz vagy honnan van ez a hír?
ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.31. 23:29:35

Hoppá! Giovani dos Santos a Racingban!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.31. 22:06:49

bence-barca írta:http://www.totalbarca.com/2011/news/b-t ... rn-rovers/

Rochina :arrow: Blackburn
Az előszezonban jól mozgott, de mindent elmondott barcelonai jövőjéről az a tény, hogy Guardiola a többi fiatalból rendszeresen felhívott néhányat, ő sosem volt köztük. Tehetséges játékos, egy középcsapatban remélhetőleg befut és ontja majd a gólokat!

Sok sikert Rubén!
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.01.31. 21:32:00

lluisllach89 írta:Szerintem lehet esélye, Busquets posztján megnyílhat az út ha a Mascherano, Keita párosból távozik valaki.

Nagyon tehetséges, nem egy őstehetség mint Thiago (aki ősztől a nagyban tolja, ha nem itt lett volna akkor ment volna máshová legalábbis az apja ezzel fenyegetőzött), de ha mondjuk még a 2011/2012-s szezont lehúzná a B-ben akkor szerintem tuti megnyílna az út előtte.

Hiba lenne egy tehetséges srácot eltékozolni aki több mint 10 éve a Barca stílusában pallérozódik.
Vkp poszton senkinek nincs esélye. Busquets és Mascherano is kiválóan teljesít, mind2en játszanak eleget és egyikük se panaszkodik a pad miatt.
JdS-ben már nem látok sok fantáziát. Eléggé alibijátékos. Annak idején azért kapott lehetőséget, mert nem hibázott, beleillett a játékba. Kicsit olyan mint Xavi ha rossz napot fog ki. Biztosra megy, de Xavi általában a gyilkos passzaival, tökéletes labdakezelésével, sőt még néha a cseleivel is kitűnik. JdS cserének nem lenne rossz, de tipikus tucatember. Azis lehet h csak némi bátorságot kéne bele önteni és akkor jó lesz, de ezt kétlem.
Rochina döntése logikus. A Blackburn erős csapat, de nem annyira erős h ne tudná magát 2-3 éven belül a kezdőben találni. Még némi pénzt is kapunk érte. Amúgy sajnos úgy néz ki a mostani erős Barca B szétesőben van. Ez a másodosztályos szereplés sok komoly csapat figyelmét felkeltette. Van néhány ember, aki nyáron vlszeg feljön(Fontas,Thiago,esetleg Nolito, ha nem megy végül a Benficához), továbbá marad néhány játékos, akinek időben a nagycsapatba kerül(Muniesa), de sok játékos elmegy majd.
Kár érte h szétesik ez az egész ügyes B csapat, de sajnos elkerülhetetlen. Amúgy mostanában nincs nagy formában a B-csapat, alighanem kifáradtak. Nem is csodálom. Szezon elején nincs gond a fizikummal, de ilyenkor már jönnek a problémák, még túl nagy nekik a terhelés, nem csoda, hogy visszaesett a játékuk.
A Fifa egy szégyen
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.31. 21:12:43

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.26. 14:12:00

Szerintem lehet esélye, Busquets posztján megnyílhat az út ha a Mascherano, Keita párosból távozik valaki.

Nagyon tehetséges, nem egy őstehetség mint Thiago (aki ősztől a nagyban tolja, ha nem itt lett volna akkor ment volna máshová legalábbis az apja ezzel fenyegetőzött), de ha mondjuk még a 2011/2012-s szezont lehúzná a B-ben akkor szerintem tuti megnyílna az út előtte.

Hiba lenne egy tehetséges srácot eltékozolni aki több mint 10 éve a Barca stílusában pallérozódik.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.26. 13:48:33

LG írta:
lluisllach89 írta:http://www.totalbarca.com/2011/news/jon ... -at-barca/

Tessék! JDS szerint túl keményen dolgozott hogy lelépjen. Ez a hozzáállás, lehet hogy tanult Gio hibájából? :roll:

Elmondja még hogy Pep maradása miatt boldog, mert bízik a fiatalokban, bár történhet végül is bármi a szezon végén, a Barca boldog vele és vice versa :D

Továbbá örül hogy most együtt tolhatja az Alcantara tesókkal. Hát..
Nem semmi, ennyi idősen ilyen éretten gondolkodni, legyen tényleg türelemmel.

2001-ben, 10 éve érkezett a klubhoz...
Respect!
Szép dolog, h maradni és küzdeni akar, de nem mindig ez a legmegfelelőbb megoldás, pl. Bojan esete.
Tisztelem a hozzáállását, de őszintén megmondom, nem látok benne akkora potenciált, h valaha a Barca felnőt csapatának meghatározó embere lehessen. Eleve nagyon nehéz bekerülnie, Xaviban sztem még pár év van, Iniestában még nagyon sok, ráadásul Thiago is valószínűleg előtte van a sorban. Ha még esetleg visszatérne Fabregas is, akkor szinte lehetetlen helyzetbe kerülne. De majd meglátjuk.
Én viszont nagy potenciált látok benne. Az előszezonban az egyik legtöbbet használt játékos volt, és valami olyasmi dereng, hogy gólokat is lőtt. Ráadásul vkp poszton is jól teljesített.
Ráadásul nagyon örülök a hozzáállásának. Pont őmiatta sem örültem Afellay érkezésének.

(Xaviban szerintem nincs még pár év. Legalábbis nagyon nem szeretném, hogy úgy végezze mint Pirlo... Remélem Xavi a csúcson tudja majd abbahagyni.)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.26. 13:12:10

lluisllach89 írta:http://www.totalbarca.com/2011/news/jon ... -at-barca/

Tessék! JDS szerint túl keményen dolgozott hogy lelépjen. Ez a hozzáállás, lehet hogy tanult Gio hibájából? :roll:

Elmondja még hogy Pep maradása miatt boldog, mert bízik a fiatalokban, bár történhet végül is bármi a szezon végén, a Barca boldog vele és vice versa :D

Respect!
Szép dolog, h maradni és küzdeni akar, de nem mindig ez a legmegfelelőbb megoldás, pl. Bojan esete.
Tisztelem a hozzáállását, de őszintén megmondom, nem látok benne akkora potenciált, h valaha a Barca felnőt csapatának meghatározó embere lehessen. Eleve nagyon nehéz bekerülnie, Xaviban sztem még pár év van, Iniestában még nagyon sok, ráadásul Thiago is valószínűleg előtte van a sorban. Ha még esetleg visszatérne Fabregas is, akkor szinte lehetetlen helyzetbe kerülne. De majd meglátjuk.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.26. 11:36:15

http://www.totalbarca.com/2011/news/jon ... -at-barca/

Respect!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.21. 17:00:59

kanty írta:
Remélem nem megy el, nagyon bírom a játékát. A Thiago-Dos Santos középpálya lehetne a jövő. Nekem a srác tisztára Xavi, persze nagy különbség van köztük még, de én úgy érzem, h sok van a fiúban. A testvére is türelmetlen volt, remélem ő is nem esik ebbe a hibába.
Inkább számszerűsítsük a tényeket.

Xavi-ba min. van 4 év, ameddig a szerződése szól. Iniestába sztem min. 8 év van.Xavi befejezi, átveszi a helyét Thiago, ha érett lesz a feladatra, viszont ha nem sztem ilyen félig a félig b megoldás Fabregas.Plussz mellékes, kiegészítő kp mindig lesznek a csapatnál Hleb,Affelay....

Itt mégis hova raknátok be Dos Santost?Min. 4-5 év, h évi 20 meccset játszon.Nem hiszem, h ezt sokan megvárnák.Menjen csak kell a hely Gerard D.-nek.Mondjuk ő szélső.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.21. 16:19:32

Csak náluk az apjuk a főnök. Szerintem ő dönt helyettük is.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.21. 16:14:22

Remélem nem megy el, nagyon bírom a játékát. A Thiago-Dos Santos középpálya lehetne a jövő. Nekem a srác tisztára Xavi, persze nagy különbség van köztük még, de én úgy érzem, h sok van a fiúban. A testvére is türelmetlen volt, remélem ő is nem esik ebbe a hibába.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.21. 16:05:53

Lionel85 írta:Áprilisban lesz 21. Lehet az is közrejátszik, hogy 21 fölött van asszem az, hogy állandó mezszámozás kell, azaz 25-ön belül, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is felnőttkeretbe tartozik
Egyetlen szabály van, a nagyoknál max 6 db olyan játékos lehet, aki a B-hez is nevezve van
Az más kérdés h asszem a B csapatnak U24nek kéne lennie (FM-ben nem is engedi Sorianot odatenni), de még attól is messze van dos Santos
messibingyo
Jugador del Barça

2011.01.21. 16:03:04

bingyo
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.21. 15:58:36

[quote="palesz77"][/quote]

Van igazság abban amit leírtál! Sokszor a látvány miatt nem igazán vesszük észre azokat a játékosokat akik inkább hasznosak, de persze emellett megvan a tehetségük is. Bevallom őszintén nem sokszor láttam játszani, és így elég nehéz véleményt alkotnom róla, de sok jót hallottam felőle.

Ki tudja hány olyan ifiről nem tud(t)unk akik rendkívül tehetségesek, mégsem juttottak el az első csapatig. De ez benne van a pakliban. Inkább legyen bőség, mint ínség! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése