Pontossan, ugyan olyan összetételű játékos mint Pedro, semmi különös. Ahogy Cuenca is. Egyedül, az a játékos, aki megválthatja egyszer a világot, az Thiago és Deulofeu.daffy írta:mert a videó 90%-a abból áll,hogy meghúzza,elfut és bead. ezt rengetegen tudják@@Laguna@@ írta:http://www.youtube.com/watch?v=RuXbkdteOKo
Egy kis összefoglaló Tello-ról
Robbanékony, jól fut, és szerintem a kaput is érzi...
Mitől lenne futóbolond?????
Ez azért erős kifejezés...
La Masia - Barça fiatalok
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
mert a videó 90%-a abból áll,hogy meghúzza,elfut és bead. ezt rengetegen tudják@@Laguna@@ írta:http://www.youtube.com/watch?v=RuXbkdteOKo
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=RuXbkdteOKo
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Adriano nagyon jó játékos, de nem abban a szerepkörben, amit Pep szánt neki. Viszont Tello-ról nem tudok sokat mondani.
Ui: habár a malaga ellen is csatárt játszott, és elég jó volt...
Ui: habár a malaga ellen is csatárt játszott, és elég jó volt...
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
- Andris
- Adminisztrátor
Nekem tök agyatlan futóbolondnak tűnik, bár tényleg nagyon gyors és agresszív.
Nem gondolnám hogy valaha is lehet kezdő nálunk, de egy Adrianonál sokkal inkább..........................
Nem gondolnám hogy valaha is lehet kezdő nálunk, de egy Adrianonál sokkal inkább..........................
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nekem elsőre Walcott ugrott be, tipikusan az a 10 méteren 20at ver a védőre típusú játékos, remélem azért játékban majd többet fog hozni, mint az angolS.Agüero írta: Láttam már párszor, nem nagy szám.
Futni+beadni nagyon jól tud.
Ezeken kívül nem nagy durranás.
Olyasmi mint Afellay.![]()
- MatyiG
- Adminisztrátor
Láttam már párszor, nem nagy szám.socio66 írta:erről a tello srácról mit kell tudni?
tegnap nagyon ügyesen szállt be,a meccs egyetlen pozitív meglepetése volt.
Futni+beadni nagyon jól tud.
Ezeken kívül nem nagy durranás.
Olyasmi mint Afellay.

Csereként bedobni a meccs végére, megéri...

erről a tello srácról mit kell tudni?

- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tello 12+3 perc alatt szép csendben a meccs legjobbja volt nálunk... Jó lenne többet látni a nagycsapatban.
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
Hol van Cuenca topicja aki profi szerződést ír alá 2015-ig, és aki Guardiola szerint is "egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."? Szerintem most már eléggé aktuális lenne...
Jó kis kiegészítő emberke lehet belőle, bár többet nem látok benne hosszú távon. Amilyen Jeffren is volt, aki jól jött, hasznos volt, majd pénzt is lehetett csinálni belőle.
-
- Llegenda del Barça
Hát én csak annyiban örülök Cuenca szerződésének, h így majd többért tudjuk eladni. Engem nem győzött meg a srác. Nem játszott kifejezetten rosszul, de szerintem jól sem. Talán egyszer-kétszer. Remélem, most ebben a támadó ínségben többet fot mutatni, mert akkor már megérte!
[quote="ab1daL"][quote="Barcaman1993"]Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre![/quote]
És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: "[i]"Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."[/i][/quote]
Jó dolog nem elhúzni a toporgás időszakát a B és az A között. Gyakrabban kell határozottan dönteni szerződtetésről, kölcsönadásról, eladásról.És akkor mód van arra, hogy még fiatalabbak is kapjanak némi reflektorfényt.
És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: "[i]"Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."[/i][/quote]
Jó dolog nem elhúzni a toporgás időszakát a B és az A között. Gyakrabban kell határozottan dönteni szerződtetésről, kölcsönadásról, eladásról.És akkor mód van arra, hogy még fiatalabbak is kapjanak némi reflektorfényt.
- Adam Philip
- Barça B
A 18-as mezt Jordi Alba-nak tartogatják.Dzsukela írta:Én is örülök. Nem tudom, a 18-as mezszám szabad? mert ha igen, én rá adtam volna.ab1daL írta:És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: ""Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."

Én is örülök. Nem tudom, a 18-as mezszám szabad? mert ha igen, én rá adtam volna.ab1daL írta:És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: ""Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."
- ab1daL
- Director del Fútbol
És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A semmiből találta magát a keretben, a feladatát alapvetően jól ellátta, és sok esetben tudott hozzátenni egy kis pluszt a csapathoz!
Szerintem ennél többet nem várhattunk tőle, idén amúgy is nagy szükségünk van rá a sok sérülés miatt, de én a jövőben is látok benne lehetőséget, úgyhogy örülök hogy hosszabbított!
Szerintem ennél többet nem várhattunk tőle, idén amúgy is nagy szükségünk van rá a sok sérülés miatt, de én a jövőben is látok benne lehetőséget, úgyhogy örülök hogy hosszabbított!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
A Sport szerint a Villarreal elleni utazó keretben Jonathan, Sergi Roberto és Cuenca mellett Tello is ott lesz majd. A Bl-ben egész jól ment neki, kíváncsi vagyok, ha most lehetőséget kap, hogyan fog teljesíteni.
Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
De azért remélem nem hozzák fel az A csapathoz, mert akkor a B-ben nem játszhat. Véleményem szerint még korai, a B-ből ugyanis mindig felhozható egy játékos, és igy attól sem kell félni, hogy formahagyatlás lesz. Fontás is amióta fellett hozva, 2-3 meccset játszott.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- shutterisland
- Director del Fútbol
ezt én is kiemeltem már többször is.Nem értem, ha már ilyen jó az ificsapatunk legalább pénzt kéne csinálni belőle, mert nyilván kevesen maradnak a nagy csapatnál...
a la masia (főleg, hogy most ugye át lett költöztetve abba a hatalmas épületbe) egyre jobb lesz, viszont korosztályonként 2-3 játékosnál több úgy sem fog a csapatba férni, a többi nyilván nem a B-ben akar megöregedni, hiszen lesz (és most is van) egy zsák olyan játékosunk, aki a B-nél többre hivatott, a világ legjobb csapatához pedig kevés (jds ugrik be elsőre...)
ha már ez a "kényelmes" szituáció van, akkor én sem értem, miért nem tudunk pénzt csinálni ezekből a játékosokból.
ott van pl romeu, az ő eladása, és a szerződés kitételei (visszavásárlási opció,stb..) nagyon jók.
-
- Director del Fútbol
Megvertük a Xerezt Tello és Rodri góljával.
Kicsit szomorú a Riverolás dolog, szerintem van Cuenca szintű játékos csak épp slágerposzton vitézkedett volna, eléggé sajnálom.
Mindesetre neki és Sorianonak is sok sikert, mindketten példaértékű melót vittek véghez.
Kicsit szomorú a Riverolás dolog, szerintem van Cuenca szintű játékos csak épp slágerposzton vitézkedett volna, eléggé sajnálom.
Mindesetre neki és Sorianonak is sok sikert, mindketten példaértékű melót vittek véghez.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Llegenda del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/21 ... ore3603340
Nem írnak összeget, de gyanítom, h olcsón ment el... Nem értem, ha már ilyen jó az ificsapatunk legalább pénzt kéne csinálni belőle, mert nyilván kevesen maradnak a nagy csapatnál... Ehelyett meg minden ifiről azt olvasni, h max 1 évig tart még a szerződése...
Nem írnak összeget, de gyanítom, h olcsón ment el... Nem értem, ha már ilyen jó az ificsapatunk legalább pénzt kéne csinálni belőle, mert nyilván kevesen maradnak a nagy csapatnál... Ehelyett meg minden ifiről azt olvasni, h max 1 évig tart még a szerződése...