MessiFan írta:Tello ha kapni fogja a lehetőségeket akkor ő is gyorsan az első csapatnál találhatja magát (szerződéssel). Labdával és nélküle is gyors, nagyon jól kezeli a lasztit és technikás és egy ilyen bekkelő csapat ellen jól jön. A gólja meg nekem nagyon tetszett ahogyan begurította. Szélen már nem kell új embert keresni mert így is sokan vannak
Én JdS-nek is szerződést jósolok mert sokat dolgozik. Megpróbál mindenhol besegíteni és fizikailag is bírja az iramot.
Azért nem kellene még boldog-boldogtalannak szerződést adni. Sztem Cuenca is elhamarkodott volt, ahogy Fontás is maradhatott volna a B-ben még. Rendben van, hogy sok a hiányzó, de a ló tuló oldalára sem kell esni. Tello is bíztató, de hosszútávon is kell még bizonyítani. Ha folyamatos játéklehetőséget kap, és él vele akkor majd jövő télen is bőven ráér szerződést lebegtetni előtte.
Az se 100 százalék, hogy Pep még évekig itt marad, az utód pedig ki tudja mennyire számol majd a fiatalokkal, kikkel fogja feltölteni a csapatot. Sztem nyáron Romeau-t kellene visszahozni, benne van a fantázia és dícsérik is.
Az sem egy utolsó dolog, hogy ezekkel a szerződésekkel a B csapatot is folyamatosan gyengítjük.