La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Charlie
Öreg Harcos

2011.11.24. 20:18:35

Nextgen Series nevű sorozat, ifi bl-nek felel meg.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.24. 20:14:25

TT írta:juvenil a - celtic élőben: http://www.youtube.com/user/fcbarcelona ... vSkJQOdInE

és már 1-0! 4. perc :)

szerk.: 2-0 6. perc, háháááá :D :D
Most ez mi?
Celtic milyen csapattal állt fel? Kezdőcsapatokat tud valaki dobni? Meg erről a meccsről valami infot, h most a Celticnek is a fiataljai játszanak?
TT
Capitá del Barça

2011.11.24. 19:08:04

juvenil a - celtic élőben: http://www.youtube.com/user/fcbarcelona ... vSkJQOdInE

és már 1-0! 4. perc :)

szerk.: 2-0 6. perc, háháááá :D :D
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.24. 02:53:17

úgy látom, pep olvassa a fórumot :)
még ha csak időhúzó csereként is az utolsó néhány percre, de pályára lépett ma jonathan dos santos.

ha már bedobjuk a fiatalokat, ne csak cuencát, variáljuk őket, adjuk meg másoknak is a lehetőséget, hogy 1-2 meccsen bizonyítsanak (még ha ez a mai jds játék nem is arról szólt.)... nekem ez tetszene.
cinkoxid
Barça B

2011.11.23. 16:41:00

A múlt alapján ki lehet jelenteni, hogy senkinek sincs biztos jövője, hiába van "hatalmas" hírneve, illetve tehetsége. 4-5 éve Bojan és G. dos Santos volt az ász. Akkora tehetségek voltak, hogy többen Messinél is nagyobb jövőt jósoltak nekik. Bojan szinte minden gólrekordot megdöntött a Barcában. A világ legjobb jövőbeli csatárát látták benne a szakértők is. Deolufeu és Rafinha, illetve Thiago a közelükben sem volt, ha a múltat nézzük. És most hol tartanak? Giovanni lehet, hogy esélyes az év gólja címre, de a Tottenham-ben lehetőséget se nagyon kap már. Bojan meg érdekes mód megállt a fejlődésben. Bár fiatalok még mindig, de szerintem érthető, hogy mire céloztam ezzel. Voltak olyan srácok pár éve, akikről jelenleg hallani sem lehet, de akkoriban óriási tehetségeknek voltak kikiáltva. Jelenleg nagyon tehetséges játékosok vannak az utánpótlásban. De ez régen is így volt, és mégis csak nagyon kevesen jutnak el az első csapatig. Hiába a nagy hírnév...ez még nem garancia arra, hogy nagy játékosok is lesznek. Pedro is a semmiből jött. Senki sem ismerte, senki se jósolt neki nagy jövőt. És mégis....a vb döntőn kezdő volt a spanyol válogatottban, stb. Igaz, idén nincs nagy formában, de még fejlődhet bőven.
Cuencának se volt jövője a Barcánál. Azt hiszem Pedro is hasonló korban volt, amikor az első csapathoz került, szóval neki is meg van minden esélye arra, hogy néhány év múlva első számú csatár legyen. Ugyanakkora arra is van esély, hogy pár év múlva csak nevessünk azon, hogy ilyen eszünkbe jutott korábban.
d
Entrenador del Barça

2011.11.23. 10:25:06

shutterisland írta:pepnek sem fog minden húzásba bejönni.
csak mondjuk ha tényleg nem jön be, annak ellenére is nyomni fogja, ha van lehetősége, nagyon nehezen látja be, ha téved.
És ezt a kijelentésedet mire alapozod? Elég légből kapottnak érzem, Guardiola úgy penderíti ki a bukott játékosokat, hogy ihajj. Hleb, Caceres, de még a rettenetesen drága Ibrahimovic is Guardiola kérésére érkezett és lett kipaterolva, amikor Pep úgy látta mégse működik amit elképzelt, vagy valami gond van a játékosokkal. Aki képes volt az Ibra projectet egy év után elkaszálni hatalmas veszteséget is elkönyvelve az nem fél szembenézni a hibáival.
én cuencát egynek tartom a sok közül, és a rinyám annak szólt, hogy amíg ő megkapja a bizalmat, addig pl. nézzük meg, fontás mennyit játszott...pedig ő első keret tag, és csomó sérülésünk volt a védelemben...

tehát én magam részéről nem értem, miért pont ő, és miért pont ennyi lehetőséget kap, DE(!!!) amíg ez a csapatnak, és az eredményeknek jó, addig nekem is valóban csendben kellene maradnom.
Guardiola látja őket edzésen, tartalékok meccsein. Nyilván van valami Fontásszal kapcsolatban, amivel elégedetlen, ezt nem tudhatjuk. Ráadásul azt hiszem Pep már ezerszer bebizonyította, hogy jobb szeme van ezekhez, mint nekünk (vagy akár más edzőknek). Pedroról te gondoltad volna, hogy az a "csendes gyilkos" lesz?

Egyébként simán lehet, hogy Guardiola sem tervez Cuencával hosszú távon az első csapatban, lehet csak kellett neki egy ember, akit be lehet dobni a sok sérülés miatt és ő volt erre leginkább kész. Azokat, akik az első szezonjukat nyomják a B csapatban ne is nagyon keressük, világossá tette Guardiola már, hogy azt a lépcsőfokot nála senki nem hagyhatja ki. Úgyhogy Rafinhát, Delofeut, Fermeniat, Rodrit ne is nagyon várjuk még.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.23. 02:12:02

amúgy szerintem is hagyni kellene, mert csak az lesz, hogy a tudatalattimban kialakul a tipikus "nekem legyen igazam" dolog, és nem fogok annyira örülni neki, ha cuenca villog, mert akkor jönnek mások a "na én megmondtam" szöveggel, és én leszek a hozzá nem értő idióta.
ha pedig eltűnik a süllyesztőben, vagy pedig gyengén fog játszani az első csapatban, nekem lesz igazam, de nem fogok neki örülni, mert ki örül annak, ha egy játékosunk gyenge, vagy fék a csapatban....

szóval én ebből semmiképp nem jöhetnék ki jól.

végszóként (hosszú lesz) annyi tőlem, hogy én örülnék neki, ha sztárrá válna (vagy csendes gyilkos lenne belőle, mint pedro)...DE én személy szerint nem érzem úgy, hogy egy, a hátsó zsebből hirtelen előrántott kártya lehetne a srác, mint pedro, vagy busquets...pepnek sem fog minden húzásba bejönni.
csak mondjuk ha tényleg nem jön be, annak ellenére is nyomni fogja, ha van lehetősége, nagyon nehezen látja be, ha téved.

van rengeteg tehetség a mostani utánpótlás csapatainkban is, mint pl. montoya,jds,rafinha,deulofeu,tello,femenía,bartra,sergi roberto vagy éppen rodri.

én cuencát egynek tartom a sok közül, és a rinyám annak szólt, hogy amíg ő megkapja a bizalmat, addig pl. nézzük meg, fontás mennyit játszott...pedig ő első keret tag, és csomó sérülésünk volt a védelemben...

tehát én magam részéről nem értem, miért pont ő, és miért pont ennyi lehetőséget kap, DE(!!!) amíg ez a csapatnak, és az eredményeknek jó, addig nekem is valóban csendben kellene maradnom.

csak ez egy fórum, ahol a szubjektív véleményünket meg lehet osztani, és ez a téma pontosan olyan, amiben nem hülye az, aki nem ért egyet, csak máshogy, más oldalról látja.

vamos cuenca, vamos barca. :wink:
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.22. 21:24:41

Lehet hogy nincs sokat játékban, de Villa sem. Valószínűleg azért, mert nem az a dolguk mint Xaviéknak, hanem csak álljanak a vonal mentén, várják a labdát és utána rájuk van bízva (legalábbis én így látom).
Pepnek sosem az volt a fontos, hogy legyen egy ámber akinek játszik a csapat, hanem legyen egy csapat ami játszik a közönségnek. Ibránál is ez volt a gond, "ő egy ferrari volt" :lol:
De szerintem kár ezt a témát tovább pörgetni, Shuitnak más a véleménye mint nekünk. peace.
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.22. 21:21:06

Bob_Marley írta:Nem tudom kivel kell egyet érteni :lol:
De páran leírták a fontos dolgokat cucuval kapcsolatban!A csapatért dolgozik, s ez a legfontosabb, s így megmaradhat!Lehet írni Rafinhát Gerard D-t, de őket nem tudom elképzelni, hogy bekerülnek és rögtön beilleszkedjenek!Cucu így tett, s egyáltalán nem lóg ki!Bojan mindig érdekes téma, én is marasztaltam volna, de sajnos sokszor az arcáról is sütött az anomália....Lehet képességekben többen jobbak mint Cuenca, de ez csapatjáték, s a CSPATÉRT jelenleg többet tud hozzáadni, mint akár Rafinha Gerard Soriano stb!És ami még fontos Pepnél nem az számít ki mekkora hegedűművész, hanem a zongoracipelésből is mennyire veszi ki a részét !És én is imádom a "szürke egereket", mert taktikailag ők adják a letöbbet a sikerhez!
Erről van szó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.22. 21:12:59

Nem tudom kivel kell egyet érteni :lol:
De páran leírták a fontos dolgokat cucuval kapcsolatban!A csapatért dolgozik, s ez a legfontosabb, s így megmaradhat!Lehet írni Rafinhát Gerard D-t, de őket nem tudom elképzelni, hogy bekerülnek és rögtön beilleszkedjenek!Cucu így tett, s egyáltalán nem lóg ki!Bojan mindig érdekes téma, én is marasztaltam volna, de sajnos sokszor az arcáról is sütött az anomália....Lehet képességekben többen jobbak mint Cuenca, de ez csapatjáték, s a CSPATÉRT jelenleg többet tud hozzáadni, mint akár Rafinha Gerard Soriano stb!És ami még fontos Pepnél nem az számít ki mekkora hegedűművész, hanem a zongoracipelésből is mennyire veszi ki a részét !És én is imádom a "szürke egereket", mert taktikailag ők adják a letöbbet a sikerhez!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.22. 20:29:22

shutterisland írta:majd látjuk.
nálam a prioritás a támadó poszton (tudván, hogy a középpályánk mennyire erős és bő) : messi,alexis,pedro,villa,iniesta,cesc,thiago...és csak aztán jönne cuenca.

csak ezértt kifogásoltam, hogy szerintem túl sokat lehetőséget kap, semmi másért.

de vélhetően most, hogy felépül pedro, és villa TALÁN kezd visszatalálni az igazi énjéhez, illetőleg alexis is felépült és játszva lesz, visszaáll a világ rendje.

(ja, és amúgy szerintem pedig képes annyira eltűnni meccseken, hogy arra sem emlékszem néha, hogy a pályán van..pedig általában az aktívabb jobb szélünkre kerül, mégis pl. alexis oldalán maxwellel 5x annyi támadás futott.)
Olvasom a pro és kontra véleményeket és vhogy a közép úton látom a megoldás kulcsát. Az egyértelmű, hogy a srác (még) nem Barca kezdő szintű játékos, de olyan helyzetbe kerültünk, hogy vkinek játszania kell. Az utóbbi meccseken biztos volt olyan is, hogy egyszerűen kíváncsi volt rá Pep, volt mikor pihentetett és olyan is amikor nem volt más megoldás. Így ahogy felírtad a neveket egyértelműen látszik, hogy x-edik a sorban és az is csoda, hogy itt van, de volt jópár sérültünk azon poszton és Xavi és Ini is pihentetve volt egy ideig. Ergo Cesc a kp-n játszott és még1 ember kiesett előlről. Sztem örüljünk annak, hogy van egy srác, akiből lehet, hogy idővel meghatározó játékos lesz, de a jelen még nem az övé. Gyengébb ellenfelek ellen jó nézni, de egy erős ellenfél ellen nem kérdés, hogy egy (remélem nem) gyengébb formában játszó Villa, vagy egy Pedro játszon. Arra a kérdésre, hogy miért nem a 17 éves Deulofeu és Rafinha játszik egyszerű a válasz. 17 évesek és nem érettek egyáltalán. Ha jól emlékszem Messi is csak 18 évesen került igazán közel a tűzhöz, míg Bojan és Dos Santos 17 évesen való odakerülése egy hatalmas nagy vicc, túlzás volt. Fejben és fizikálisan is gyengék. Pár év múlva lehet róluk szó, de nem mindegy, hogy egy ember 20, vagy 17 éves. De sok sikert mindannyiunknak!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Firefox
Capitá del Barça

2011.11.22. 20:09:04

Csak olvassunk vissza az első oldalakra, akkor a kis Dos Santost nyomtuk. Most meg mi lett belőle? Hát nem az új Dinho, az egyszer biztos.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:52:43

majd látjuk.
nálam a prioritás a támadó poszton (tudván, hogy a középpályánk mennyire erős és bő) : messi,alexis,pedro,villa,iniesta,cesc,thiago...és csak aztán jönne cuenca.

csak ezértt kifogásoltam, hogy szerintem túl sokat lehetőséget kap, semmi másért.

de vélhetően most, hogy felépül pedro, és villa TALÁN kezd visszatalálni az igazi énjéhez, illetőleg alexis is felépült és játszva lesz, visszaáll a világ rendje.

(ja, és amúgy szerintem pedig képes annyira eltűnni meccseken, hogy arra sem emlékszem néha, hogy a pályán van..pedig általában az aktívabb jobb szélünkre kerül, mégis pl. alexis oldalán maxwellel 5x annyi támadás futott.)
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:39:33

shutterisland írta:így van, ez egy szubjektív vélemény, nem kötelező vele egyetérteni.

gio dos santosnak szerintem nem a képességeivel van baj, meg azért bojant sem temetném, 456 perc alatt 3 gólt rúgott az olasz bajnokságban, ha a helyzetkihasználásán javítana, szerintem semmi gáz nem lenne vele.
de ha megnézzük a statisztikáit a barcában, egyáltalán nem rossz.

lehet, hogy pep előhúzott egy játékost a cilinderből, aki 32 meccsen 4 gólt rúgott a 3. osztályú sabadell-ben tavaly, de én annyira nem vagyok optimista vele szemben, mint ti.
mezőnyben iszonyatosan keveset van játékban, de kiscsapatok ellen így is elég lehet, HA sérültek a nála sokkal jobb labdarúgóink.

mindegy, hagyjuk a témát, nem akarok egy saját csapatom tagja ellen érvelni, mert abból semmi jó nem sül ki..majd meglátjuk, mi lesz belőle.
De most komolyan...keveset van játékban Cuenca? Azért ez megint nagyon erős kifejezés...Pedronál, Villánál nem kevesebbet, Pep nem azt várja, hogy kicselezzen mindenkit, hanem hogy helyet csináljon a középső embereknek ( mint ahogy minden szélsőnek ez a feladata... ) és a passzjátékban remekül vesz részt sztem, lelkes, egyáltalán nem játszik rosszul, miért kellene kihagyni? Deulofeu esetében pedig ott van, hogy nagy játékos LEHET. De nem most. 17 éves, még a B-ben sem emelkedik ki egyértelműen ( igaz Cuenca sem tette ), és még főleg fejben nagyon kevés. Na ő az, aki összjátékban hatalmas nulla Isaac barátunkhoz képest...A másik, a gólok. Ha szárazon a statisztikák számítanának, akkor valszeg Villa nem lenne a csapat közelében, de Pedro sem, helyette itt lenne mjuk Van Persie...ez nem így működik. Attól, mert Soriano sok gólt lőtt középcsatárként ( AMELYIK POSZT PEPNÉL NEM LÉTEZIK ), attól még egy ügyes, gyors, alázatos, és rendkívül okos szélső jóval többet adhat a csapatnak. És ez a lényeg, nem az, hogy ki hány gólt lőtt. Nem az egyének számítanak, hanem az, hogy ki hasznosabb a CSAPAT szempontjából.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 19:16:57

így van, ez egy szubjektív vélemény, nem kötelező vele egyetérteni.

gio dos santosnak szerintem nem a képességeivel van baj, meg azért bojant sem temetném, 456 perc alatt 3 gólt rúgott az olasz bajnokságban, ha a helyzetkihasználásán javítana, szerintem semmi gáz nem lenne vele.
de ha megnézzük a statisztikáit a barcában, egyáltalán nem rossz.

lehet, hogy pep előhúzott egy játékost a cilinderből, aki 32 meccsen 4 gólt rúgott a 3. osztályú sabadell-ben tavaly, de én annyira nem vagyok optimista vele szemben, mint ti.
mezőnyben iszonyatosan keveset van játékban, de kiscsapatok ellen így is elég lehet, HA sérültek a nála sokkal jobb labdarúgóink.

mindegy, hagyjuk a témát, nem akarok egy saját csapatom tagja ellen érvelni, mert abból semmi jó nem sül ki..majd meglátjuk, mi lesz belőle.
barca99
Llegenda del Barça

2011.11.22. 19:04:10

shutterisland írta:a rafinhás meg deulofeu-s részhez annyit, hogy róluk könnyebben el tudom képzelni, hogy világklasszisokká válnak, a következő barca-generáció meghatározó tagjai LEHETNEK, míg cuenca szerintem szürke egér marad, de ha nem lesz igazam, akkor sincs baj, mindig jól jön egy jó támadó.
de SZERINTEM ők is képesek lennének arra a teljesítményre, mint cuenca, ha ennyi meccset játszhatnának a barcában.
de mindegy, mert ez fiktív dolog.
A képzelgéssel az a baj, hogy megvolt Gio2Santosnál, Bojannál, aztán mégis a szürkeegér Pedroból lett klasszis játékos.

Persze a fórum a 'szerintemekről' szól, nincs is ezzel baj, de azért higyjünk már olyan embereknek, akik a nap nagyrészébén ezekkel a játékosokkal foglalkoznak. :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.22. 18:53:24

Mindjárt jön Bob, hogy egyetért veled :)

Az a helyzet, hogy én sem értem miért baj hogy játszik. Ha jól tudom eddig mikor játszott mindig nyertünk, és lőtt gólt, adott gólpasszt és olyat csinál amit eddig más nem nagyon, rámegy a védőre, kicselezi és az alapvonalnál beadja.
Én úgy vagyok vele, hogy ő nem egy Jeffren, nem egy Bojan, hanem egy Pedro. És most nem a játékstílust és miegymást értek ez alatt, hanem hogy ő is kap majd egy szerződést és rendszeresen játszik.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 18:50:15

nem írok baromságokat, csak nem értetted, mire célzok.

soriano a 2. osztályban 37 meccsen rúgott 32 gólt.
oké, 26 éves, nem a jövő embere, de még anno, mikor szól volt róla, valaki beírta (bár nem olvastam erről cikket) hogy sorianot soha nem fogják számításba venni az első csapatnál...nem is kell, csak ha gáz van, őt be lehet dobni szerintem.
ő azért tett le valamit, hogy legalább ha vész van, felhívják az "A"-ba.
(igaz, mostanság sérült volt.)

a rafinhás meg deulofeu-s részhez annyit, hogy róluk könnyebben el tudom képzelni, hogy világklasszisokká válnak, a következő barca-generáció meghatározó tagjai LEHETNEK, míg cuenca szerintem szürke egér marad, de ha nem lesz igazam, akkor sincs baj, mindig jól jön egy jó támadó.
de SZERINTEM ők is képesek lennének arra a teljesítményre, mint cuenca, ha ennyi meccset játszhatnának a barcában.
de mindegy, mert ez fiktív dolog.

cuencával semmi bajom, csak nem vagyok annyira oda meg vissza tőle, mint a legtöbben.

palesz tökéletesen leírta kb. mi a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.11.22. 18:53:57-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.22. 18:31:37

shutterisland írta:nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
itt volt bojan, aki senkivel nem gyengébb játékos, mint cuenca (1 évvel idősebb csak nála..)
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...vagy éppen femeníát, aki ugyan a kieső herculesben, de mégis alapember volt az első osztályban, és ő is még csak 20 esztendős.

persze pep jobban tudja, de ezekből a játékosokból, akiket írtam (soriano kivételével, mert ő már kész játékos) szerintem sokkal több lehet/lesz, mint cuencából.

persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
Ne haragudj, de baromságokat írsz folyamatosan ( ne vedd sértésnek, nem találtam jobb szót...). Egyrészt ellentmondasz saját magadnak. Sorianonál az a baj, hogy ki lett jelentve hogy nem játszik ( mivel nem elég jó, 26 éves és nem lehet belőle már meghatározó játékos ), míg Cuencánál meg az a baj, hogy miért játszik, amikor TE ÚGY GONDOLOD, hogy Deulofeuból és Rafinhából nagyobb tehetség lesz vmikor. Cuenca nem vmikor, hanem most játszik jól, sokkal jobban, mint pl a sztem túlsztárolt Deulofeu. Gyönyörűen olvassa a játékot, bátor, ügyes, gyors, ő is tudja váltogatni a helyét ( pl most hétvégén elég sokat mozgott befelé ). Ráadásul azonnal meghálálta a bizalmat, szinte az első perctől kezdve bizonyít. Miközben Bojanról pl ezt nem lehetett elmondani...Cuenca abszolút hasznos a csapat számára, a fiatalok közül ő a legjobb, ő illik a legjobban Pep elképzeléseibe. Ezt el kell fogadnunk. És nem is értem komolyan, hogy miért kell állandóan szapulni...mi rosszat tett? Gólt lőtt, gólpasszt adott, jól játszott, ennyi. Mi kell még? Állandóan az megy, hogy indokolatlanul kap játékperceket? Indokolatlanul?! Aki nézi is a meccseket és nem csak látja, az tudja, hogy ez mekkora baromság...
Mikaos
Director del Fútbol

2011.11.22. 17:58:28

shutterisland írta:nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
itt volt bojan, aki senkivel nem gyengébb játékos, mint cuenca (1 évvel idősebb csak nála..)
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...
Az a lényeg, hogy amikor odakerül az ember az első csapathoz, akkor rögtön bizonyítania kell. Van második, harmadik, akár sokadik lehetőség is (edző és keretfüggő), de olyan rettenetesen sok nincs.
Cuenca -szerintem- rögtön bizonyított. Amellett, hogy szuper módon olvassa a Barca-focit, még pluszban képes a "meghúzom a szélen és beadom"-típusú játékra is, amiből már kétszer gól is született. Ő maga is szerzett gólt. És a cselezéssel sincsenek problémái. Én nem vártam tőle többet az első pár meccsen, ez egy szuper teljesítmény.

Rafinha és Deulofeu nem tudtak rögtön bizonyítani, hisz még nagyon fiatalok. Cuenca azért idősebb náluk 2-3 évvel, és ez látszik is: ahogy beugrott a csapatba, már tudta, hogy mit kell csinálni, és sosem vállalt olyat, amire nem képes.
shutterisland írta:persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
Múltkor mondta valaki (nem te) Cuenca kapcsán, hogy nem szeretné, ha valaki érdemtelenül kapna sok lehetőséget a csapatban. Ilyen nincs, hogy valaki érdemtelenül van a Barca kezdőcsapatában. Az edzőnél jobban senki sem tudja, hogy ki érdemli meg a kezdő tagságot.

Jelenleg Cuenca jobban játszik, mint Villa (az 1-1 gólja ellenére keveset mutat), mint a sérüléssel bajlódó Pedro, mint a sérülésből fakadó formahanyatlással rendelkező Alexis. Teljesen logikus, hogy ő kezd.
Cuenca megkapta a lehetőséget és élt vele.
Ennek inkább örülni kéne, és inkább amiatt szomorkodjunk, hogy Villa képtelen megtalálni önmagát egy jó ideje, és a többiek peches sérülései miatt.
cinkoxid
Barça B

2011.11.22. 17:54:14

Izsáknak lassan lejár a szerződése. Azért is kapott lehetőséget, hogy bizonyítsa, lehet vele számolni a jövőben. Ahogy Pep is mondta: Megkapta a lehetőséget, és élt is vele, ezért marad az első csapatnál.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.22. 17:18:51

nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...vagy éppen femeníát, aki ugyan a kieső herculesben, de mégis alapember volt az első osztályban, és ő is még csak 20 esztendős.

persze pep jobban tudja, de ezekből a játékosokból, akiket írtam (soriano kivételével, mert ő már kész játékos) szerintem sokkal több lehet/lesz, mint cuencából.

persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.11.22. 14:26:14

cinkoxid írta:Néztétek már, hogy mi volt az első hsz ebben a topikban? :D Pique akkor ment el a barcából. NAgyon érdekes visszaolvasni. :idea:
És ez mégjobb:
Zsolti 2005.06.07.-én írta:elég pikáns lenne mondjuk a Bernabeuban egy Bernabeu gól. :lol:
8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cinkoxid
Barça B

2011.11.22. 14:19:51

Néztétek már, hogy mi volt az első hsz ebben a topikban? :D Pique akkor ment el a barcából. NAgyon érdekes visszaolvasni. :idea:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.21. 16:59:16

Csabi, ez mehetett volna a Rafinha topikba is :P (igen, van olyan már :D )
Válasz küldése