La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.29. 18:48:16

Félidőben vezetnek a kicsik a Nástic ellen Carmona góljával. Jó lenne már behúzni ezt is...

És behúzták, vége. Ha egy üzlet beindul... :D Zsinórban 3 győzelem, már a 13. a B csapat, 14 ponttal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.10.29. 19:55:17-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.10.27. 22:34:32

Azért ne rohanjunk még előre, sokan vannak előtte még a sorban...
Tény, hogy szem előtt van Cuenca, és ez jó jel :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 20:57:03

Arról nem hallani, hogy az első csapathoz kapna szerződést, sztem meghosszabbítanák az eddigit és kész.
d
Entrenador del Barça

2011.10.27. 20:44:44

Nem elképzelhetetlen, de azért nagyon rácsodálkoznék, ha ez a szerződéshosszabbítás az első csapathoz szólna...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.10.27. 19:56:18

sura írta:Cuenca ügyében eddig a Barcat sürgette az idő: el kellett dönteni, hogy újabb szerződést kínálnak neki, vagy téltől már tárgyalhat más csapattal. A Barca döntött. Most Cuencat sürgeti az idő. Kipróbálták, szerződést kínálnak neki, ezzel felértékelték. Ha igent mond és aláír, akkor azt a kockázatot vállalja, hogy Alexis gyógyulása után távolabb kerülhet a kispadtól, mint most. Ha viszont nemet mond, vagy időt húz, akkor többé nem kap lehetőséget a Barca A-ban.
Arról nem volt szó, hogy az A csapatba szerződtetnék. Gondolom, hogy nem egy meccs alapján akarnak rá úgy számítani, mint Messire, Villára, stb.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sura
Jugador d'estrella

2011.10.27. 19:51:56

Cuenca ügyében eddig a Barcat sürgette az idő: el kellett dönteni, hogy újabb szerződést kínálnak neki, vagy téltől már tárgyalhat más csapattal. A Barca döntött. Most Cuencat sürgeti az idő. Kipróbálták, szerződést kínálnak neki, ezzel felértékelték. Ha igent mond és aláír, akkor azt a kockázatot vállalja, hogy Alexis gyógyulása után távolabb kerülhet a kispadtól, mint most. Ha viszont nemet mond, vagy időt húz, akkor többé nem kap lehetőséget a Barca A-ban.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 19:39:15

Mondjuk az, hogy szerződést hosszabbítanak vele, és a hírek szerint Pepnek igenis bejön a játéka, az nem éppen azt bizonyítja, hogy csak épp ő volt kéznél.
d
Entrenador del Barça

2011.10.27. 14:24:36

Nem biztos, hogy hosszú távon meg tud maradni a felnőtt csapatnál és arról sem vagyok meggyőződve, hogy Guardiola is így gondolná.
Kit lehetett volna felhívni? Soriano sérült, Delofeunak és Rafinhának ez az első szezonja profi szinten, Rodri és Kiko első szezonját tölti a klubnál, nekik mind túl korai lett volna még, esetleg Dos Santos, de szerintem ő egyszerűen nem győzte meg Guardiolát (és nem is fogja már valószínűleg), úgyhogy elég behatárolt is volt a választási lehetőség.

A srác egyelőre tisztességgel helyt állt, a többin felesleges filózni, még meglátjuk, ha kap játéklehetőséget. Ha nem fog, akkor az csak azt mutatja, hogy Guardiola edzések során úgy ítélte meg, hogy nem megfelelő, benne meg bízni kell.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 13:31:24

sjd írta:
Tocy írta: És nem véletlen, hogy ő Cuencát hívja fel folyamatosan, és már 2 meccsen is pályára léphetett, ebből az egyiken ráadásul kezdőként, sőt, végig is játszhatta.
Ezzel azért vitatkoznék, az utóbbi évekből pl. felhívta Muniesát 08/09ben (kb. 16 éves lehetett akkor), őt azóta se láttuk játszani és Fontas kapott helyette szerződést. Aztán volt már Bartra is jobbhátvéd, de mostanra Montoya egyértelműen megelőzte. De ott van pl. Victor Vazquez, aki a Rubin ellen tavaly kezdő volt, most meg már a csapatnál sincs.

Természetesen szó szerint véve nem véletlen h őt hívta fel, de én óva intenék mindenkit attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le
Ez jogos. Ezért is írtam, hogy nem mondom feltétlenül, hogy sztár lesz nálunk, de jelenleg ő a "legbefutottabb" ifi.

szerk.: Barcaman, egyetértek, de azt is írtam, hogy nyilván a szélsőink sérülése miatt jöhetett létre ez a helyzet. De ez semmit nem von le a gyerek érdemeiből. Nem azt mondtam, és senki más sem, hogy ő az új Messi, és játszatni kell minden meccsen, csak azt, hogy a B-keretből őt tartja Guardiola a leginkább érdemesnek arra, hogy a felnőttekkel eddzen, és most már arra is, hogy játsszon.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.10.27. 13:30:31

Tocy írta:
Barcaman1993 írta:
sura írta:Cuenca egyértelműen bebizonyította, hogy helye van az a-keretben.
Mi alapján? Nem volt rossz, de én semmivel nem láttam jobbnak Villanál, vagy Pedronál. Azért ennyire a 2 világbajnokot nem kéne ennyire lehúzni és a srácot sem ennyire túlsztárolni...
Nincs túlsztárolva, csak azt írta, hogy bebizonyította, hogy a KERETBEN helye van. Senki sem mondta, hogy Villánál vagy Pedronál jobb lett volna, de mégis ki az az elvetemült, aki első bajnokiján többet vár tőle, mint két világbajnoktól??? Engem is Pedrora emlékeztet, de ezt már írtam korábban is...fegyelmezett, megcsinálta amit kell, még kapura is lőtt, ugyanúgy meg tudta csinálni a visszacselt, mint bármelyik szélsőnk, mert ugye itt a legritkább esetben visszük le az alapvonalra, inkább egy visszacsel-visszapassz, vagy középre stb. Semmivel sem lógott ki a csapatból első bajnokiján, sztem ez nagyon dicséretes. Ráadásul kezdőként végigjátszotta a meccset. Viszont elájulni sem kell tőle, mert most kb nem játszottunk gyorsabban, mint a B-csapat, tehát nem kellett olyan sokat mozognia, vagy olyan gyorsan átvenni, stb. Egy komolyabb meccsen kevés lenne JELENLEG. De könyörgöm, első bajnokija volt...
Akkor ez egy kis szövegértési hiba volt részemről, de a keretbe való felhívását sem érzem reálisnak. Ha belegondolok, akkor előtte van Messi, Villa, Pedro, Alexis, (Afellay), Cesc, Iniesta, Adriano?. Jelenleg tényleg szükség volt rá, de amikor nem lesz egyszerre 4 sérült, akkor már a kispadon sem lesz helye. Jó neki még a második csapatnál. Nyáron pedig meg kell neki adni az esélyt, de ez még a jövő zenéje.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.27. 13:25:32

Tocy írta: És nem véletlen, hogy ő Cuencát hívja fel folyamatosan, és már 2 meccsen is pályára léphetett, ebből az egyiken ráadásul kezdőként, sőt, végig is játszhatta.
Ezzel azért vitatkoznék, az utóbbi évekből pl. felhívta Muniesát 08/09ben (kb. 16 éves lehetett akkor), őt azóta se láttuk játszani és Fontas kapott helyette szerződést. Aztán volt már Bartra is jobbhátvéd, de mostanra Montoya egyértelműen megelőzte. De ott van pl. Victor Vazquez, aki a Rubin ellen tavaly kezdő volt, most meg már a csapatnál sincs.

Természetesen szó szerint véve nem véletlen h őt hívta fel, de én óva intenék mindenkit attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 11:49:32

Balinho írta:Sokat ugyan nem mond, de azért érdekes, hogy a megszerzett 11 pontunkból idegenben hoztunk össze 10-et...

Cuencat illetően meg inkább abban maradnék, hogy pont annyira volt semmilyen és tehetetlen egy másodosztályú csapat ellen, mint a többiek. A többiekről azt lehet tudni, hogy ennél több van bennük, Cuencáról még nem. Egy meccs alapján még nem jelenteném ki, hogy helye van/lesz a keretben.

Szerintem egyébként nem sok sót fog ő itt megenni, előbb látom Rafinhát, Gerardot, akár Sergi Robertot (a védekező típusú játékosokat direkt nem említve itt...) megragadni a keretben mint őt.
Szerencsére nem te, vagy mi döntjük ezt el, hanem Guardiola. És nem véletlen, hogy ő Cuencát hívja fel folyamatosan, és már 2 meccsen is pályára léphetett, ebből az egyiken ráadásul kezdőként, sőt, végig is játszhatta. Nyilván a szélsőink sérülései miatt történhetett ez, de akkor sem Deulofeut vagy Kikot, vagy Tellot, vagy akárkit hívott fel, hanem őt. Nem mondom, hogy márpedig Cuenca sztár lesz itt nálunk, Deulofeu valóban tehetségesebbnek tűnik, de jelenleg ő áll a legjobban az ifik közül, és nem mondhatni, hogy nem él a lehetőséggel, mert nem játszott rosszul. El tudom képzelni, hogy szombaton is kezdjen...de legalábbis csereként beálljon. Ja, és hogy Sergi Robertot miért helyezed elé, azt nem tudom megérteni, a srác semmivel sem tett többet, mint Cuenca, tavaly a Madrid ellen pályára léphetett, de nagyjából ennyi, azóta se kapott szerepet, szinte fel se hívta Pep.
Balinho
Entrenador del Barça

2011.10.27. 11:21:45

Sokat ugyan nem mond, de azért érdekes, hogy a megszerzett 11 pontunkból idegenben hoztunk össze 10-et...

Cuencat illetően meg inkább abban maradnék, hogy pont annyira volt semmilyen és tehetetlen egy másodosztályú csapat ellen, mint a többiek. A többiekről azt lehet tudni, hogy ennél több van bennük, Cuencáról még nem. Egy meccs alapján még nem jelenteném ki, hogy helye van/lesz a keretben.

Szerintem egyébként nem sok sót fog ő itt megenni, előbb látom Rafinhát, Gerardot, akár Sergi Robertot (a védekező típusú játékosokat direkt nem említve itt...) megragadni a keretben mint őt.
messideco
Presidente del Barça

2011.10.27. 11:01:50

Valami elkezdődött a B csapatnál is. Remélem tartósak lesznek ezek a jó eredmények :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.27. 10:53:52

Nagy kár, hogy nem tudtam megnézni a meccset. Kíváncsi lettem volna Deulofeu-ra, hogyan játszott, ha ennyire dícsérik. Talán mégsincs annyira túlsztárolva, de nem akarok elkiabálni semmit. Lehet, hogy idén mégis be fog mutatkozni a felnőtteknél.
Úgy látszik jót tett az egész csapatnak, hogy feltétlen bizalmat szavaztak Eusebionak. Remélem ütjük a Nasticot, a tabellán elfoglalt helyük szerint jó esély van rá.
Forca Barca!!!!
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 10:19:32

Más téma: az ifik sorozatban másodszor nyertek, ezúttal a Huesca ellen 1-0-ra Riverola góljával, és Deulofeu most azért bizonyította, hogy tud ő jól is játszani, nem csak flegmán :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.27. 10:17:33

Barcaman1993 írta:
Mi alapján? Nem volt rossz, de én semmivel nem láttam jobbnak Villanál, vagy Pedronál. Azért ennyire a 2 világbajnokot nem kéne ennyire lehúzni és a srácot sem ennyire túlsztárolni...
Nincs túlsztárolva, csak azt írta, hogy bebizonyította, hogy a KERETBEN helye van. Senki sem mondta, hogy Villánál vagy Pedronál jobb lett volna, de mégis ki az az elvetemült, aki első bajnokiján többet vár tőle, mint két világbajnoktól??? Engem is Pedrora emlékeztet, de ezt már írtam korábban is...fegyelmezett, megcsinálta amit kell, még kapura is lőtt, ugyanúgy meg tudta csinálni a visszacselt, mint bármelyik szélsőnk, mert ugye itt a legritkább esetben visszük le az alapvonalra, inkább egy visszacsel-visszapassz, vagy középre stb. Semmivel sem lógott ki a csapatból első bajnokiján, sztem ez nagyon dicséretes. Ráadásul kezdőként végigjátszotta a meccset. Viszont elájulni sem kell tőle, mert most kb nem játszottunk gyorsabban, mint a B-csapat, tehát nem kellett olyan sokat mozognia, vagy olyan gyorsan átvenni, stb. Egy komolyabb meccsen kevés lenne JELENLEG. De könyörgöm, első bajnokija volt...
gy
Jugador del Barça

2011.10.26. 18:26:26

Barcaman1993 írta: Mi alapján? Nem volt rossz, de én semmivel nem láttam jobbnak Villanál, vagy Pedronál. Azért ennyire a 2 világbajnokot nem kéne ennyire lehúzni és a srácot sem ennyire túlsztárolni...
Te mit szedsz :?: :lol:
Nem a kezdőben írták, hogy helye van, hanem az A keretben! Nemár csak azoknak lehessen helye a keretben akik csuklóból jobbak a 2 világbajnok játékosnál... :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.10.26. 18:16:06

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.26. 18:03:07

MessiFan írta:Még nem bizonyított semmit, csak annyit hogy lehet számítani rá. Egy Granada ellen egész tűrhetően játszott, kapura lőtt és megcsinálta azt amit Pep mondott neki.
És Pepnek ez a lényeg! :) Engem Pedro-ra emlékeztet, nem egy virtuóz, de nem is ügyetlen, fegyelmezett, ellátja a rábízott feladatokat. Így elsőre ez jött le, de a későbbiekben még kiderülhet hogy ő lesz a jövő cselgépe. :) De a felsorolt erények is legalább olyan fontosak. Lásd Pedro! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sura
Jugador d'estrella

2011.10.26. 10:36:53

[quote="MessiFan"]Még nem bizonyított semmit, csak annyit hogy lehet számítani rá. Egy Granada ellen egész tűrhetően játszott, kapura lőtt és megcsinálta azt amit Pep mondott neki.

Amíg 3 szélső is sérült (Pedro,Sánchez,Afellay) addig biztosan a nagycsapattal lesz.[/quote]

Így igaz. De - legalábbis az összjátékban - hamarosan Villa vetélytársa lehet.
d
Entrenador del Barça

2011.10.26. 10:27:29

Hát engem nem győzött meg "egyértelműen" semmiről azzal, hogy nem lógott ki egy harmatgyöngén játszó csapatból. Persze nyitott vagyok, de még egy-két meccsen látnom kellene ahhoz, hogy bármilyen irányban ítélkezzek felőle. Amit láttam tőle az alapján nem hiszem, hogy hosszú távon meg tudna ragadni akár csak a pad közelében is, de ettől függetlenül nem volt rossz, nem rajta múlt semmi tegnap és jó látni, hogy elő lehet rántani a B csapatból nyugodtan egy-egy embert idén is.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.26. 10:15:00

Még nem bizonyított semmit, csak annyit hogy lehet számítani rá. Egy Granada ellen egész tűrhetően játszott, kapura lőtt és megcsinálta azt amit Pep mondott neki.

Amíg 3 szélső is sérült (Pedro,Sánchez,Afellay) addig biztosan a nagycsapattal lesz.
sura
Jugador d'estrella

2011.10.26. 05:53:36

Cuenca egyértelműen bebizonyította, hogy helye van az a-keretben.
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.24. 13:59:08

Remélem mostantól már csak felfelé megyünk. Jól jött ez a győzelem, ráadásul fölényes. Egy újabb vereség a srácokat is nagyon megviselte volna. Rafinha pedig pofátlanul lövöldözi a gólokat, ha övé lett volna a tizi (és be is rúgja ugye) már holtversenyben vezetné a góllövőlistát. Remélem nem engedjük el és 1-2 év múlva talán be is mutatkozik a nagyoknál.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése