Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kuenká, mert a spanyolban csak a magas magánhangzók előtt lesz a c-ből sz, tehát az e és i betűk esetében.Így minden más magánhangzó esetében k betűt kell ejteni.Ilúvatar írta:Rinku írta:A srác nevét hogy kell kiejteni? "Szuenszá, Kuenszá, Kuenká"? Vagy valami más esetleg?És Delofeou nevét hogy?
Ezek a nevek halljátok...
Bár azt sem érdekel, ha Ahmed Jolly Joker-nak hívják az illetőt, amíg ilyen tehetséges fiatalok futkároznak ki évről-évre az ifiből!
Hogy utálhat már mindenki minket ezért...
1. Kuenszá
2. Dölöfö
legalábbis azt hiszem
Rinku írta:A srác nevét hogy kell kiejteni? "Szuenszá, Kuenszá, Kuenká"? Vagy valami más esetleg?És Delofeou nevét hogy?
Ezek a nevek halljátok...
Bár azt sem érdekel, ha Ahmed Jolly Joker-nak hívják az illetőt, amíg ilyen tehetséges fiatalok futkároznak ki évről-évre az ifiből!
Hogy utálhat már mindenki minket ezért...
nézd meg az oldal aljához közeledve a hozzászólásom!Mondom, nekem tiszta Pedro
Nekem feltűnő volt, hogy mennyire érzi a játékot, a Granada elleni meccshez képest azért több fokkal gyorsabban játszottunk, és mégis simán kényszerítőzött zsebkendőnyi területen Messivel, Alvessel...gyönyörűen háromszögeztek, pontosan tudta, hova kell mozogni...részemről hasznosabb, mint Afellay. És hát be is tudja fejezni az akciótBob_Marley írta:Cuencának (Cucunak) nagyon örülök!Imádom az ilyen játékosokat!Nem színezi nem cselezi túl, a feladatára koncentrál és maximálisan végrehajtja!Ez persze a sok sérülés miatt alakult így mostanában, de nálam nagy pirosat kap a srác, s azzal, hogy gólt lőtt még pluszt is hozzátett!
Gerard D-ről nem sokat láttam, első meccse volt így ítélkezni nem lehet róla!
Nagyon reméltem, hogy meglesz a meccs. A Cordoba már nehezebb lesz, de ami a legjobb, hogy végre felépült Soriano.lluisllach89 írta:Cucu, neeeeeee
És ami örömteli még: A B csapat behúzott egy katalán rangadót a Gimnastic ellen, sorozatban 3. győzelem, kicsit megnyugodhatunk.
Tény, hogy sok a sérülés, de az idei keretet nem mondanám rövidnek...sura írta:Túl sok a sérülés az utóbbi időben ahhoz, hogy több fronton végig lehessen vinni a küzdelmet rövid kispaddal.
Ja úgy, minden világos!sura írta:Nem vagyok, de már ma több fantáziát látok benne mint Afellayban és mezőnyben már ma is versenyben lehet Villaval.MichaaBee írta:Te az ügynöke vagy?sura írta:Szerintem Cuenca, ha a B-be kap ajánlatot, nem ad végleges választ és megvárja más csapatok ajánlatát. Ez jó lesz?
Na azért ez még viccnek is rossz. Jól tolta tegnap a srác, de azért legyünk már realisták. Afellay alig játszott a csapatban a sérülései miatt, majd a nyáron vmi extrém brutál formába került, aztán megsérült. Villanál szintén nem értem mivel jobb a srác. Nálam Villa egyértelműen feljövőben van,már csak a helyzeteit kéne berugdosnia, de már végre játékban van. A kis Cuenca jól nyomta tegnap, de ne egy meccs alapján mondjuk azt, hogy jobb, mint Afellay és Villat már most kiszorítja. Elég nagy baj lenne, ha így állnánk most a csatárokkal...sura írta:Nem vagyok, de már ma több fantáziát látok benne mint Afellayban és mezőnyben már ma is versenyben lehet Villaval.
Te az ügynöke vagy?sura írta:Szerintem Cuenca, ha a B-be kap ajánlatot, nem ad végleges választ és megvárja más csapatok ajánlatát. Ez jó lesz?
Olyan nincs, hogy visszajátszik a B-be... Ha az "A" keret tagja, akkor nem játszhat a kicsik között, különben Messit is visszaküldhetnénk néha, hogy bennmaradjanak a másodosztályban... Fontást hányszor láttad idén a B-ben játszani?sura írta:Szerintem csak az első csapat jön szóba ilyen bemutatkozással, legfeljebb visszajátszik a B-be, ha mindenki egészséges.d írta:Nem elképzelhetetlen, de azért nagyon rácsodálkoznék, ha ez a szerződéshosszabbítás az első csapathoz szólna...
Deulofeu bemutatkozása is annak a jelzése, hogy komolyan számolnak vele is a nem túl távoli jövőben.