Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
sjd írta: Soriano végül nem ment el a Salzburghoz? Ott van a neve a gólszerzők között
Soriano végül nem ment el a Salzburghoz? Ott van a neve a gólszerzők közöttpalesz77 írta:A Barca B 8-0-ra nyerte első felkészülési meccsét. Kiko, az új szerzemény is betalált. Szép teljesítmény a kicsiktől, még ha csak egy sörmeccs volt, akkor is...
Ez a transzfer sztem nem akkora érvágás...Etock nagyobb volt.krkic87 írta:Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de egy újabb tehetség hagyta ott fiatalon a Barcát, ezúttal a Tottenham kedvéért. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 50266.html
A srác egyeseknek onnan lehet ismerős, hogy évekkel ezelőtt Ronaldinho-val egy videóban szerepelt, amikor Dinho elment a fiatalok edzésére: http://www.youtube.com/watch?v=2LJAiwghDAc
Mindenesetre nem tetszik ez a transfer !
Pár hónapja olvastam, hogy elhagyta a klubot, miután nem bizonyult elég tehetségesnek. Persze egyből bedobták, hogy talán a Rosell-Cruyff ellentét miatt, de szerintem csak nem volt elég jó. Neki asszem az apja valami harmadosztályú klub edzője és oda tartott, amikor olvastam. Hogy hol kötött ki a srác, azt nem tudom.RiCsY1080 írta:Nem tudja valaki hogy milett Cruyff unokájával Joshua Angoy Cruyffel? ha jóltudom 1-2 éve bemutatkozott Juvenil B-be?
És mi lesz Adrianóval? Nem ő lett tavaly nyáron Alvés helyetteseként igazolva? Vagy már Adriano más helyen lesz bevetve jövőre?messideco írta:Getafe:Martin Montoyát pedig szerettük volna kölcsönvenni, Pep Guardiola azonban elmondta, a következő idénytől az első csapatban szán neki szerepet, ezért nem engedik el.
Az interjú első része a sikertelen Krkic-ajánlatot taglalja.
Ezek szerint Montoya is fel lesz hozva a nagy csapatba. Ez mindenképp jó, hiszen Alvesnek lesz, ha még nem is vetélytársa, de cseréje
Szerintem még csak úgy lesz felhozva ahogy Thiago volt idén. Nem kap még szerződést, hogy játsszon a B csapatban is, de sokszor lesz az A keretben... Ez neki is a legjobb megoldás lenne szerintem. Amúgy ügyes kis játékos, elképzelhető, hogy Alves után ő lesz a Barca első számú jobbhátvédje.messideco írta:Getafe:Martin Montoyát pedig szerettük volna kölcsönvenni, Pep Guardiola azonban elmondta, a következő idénytől az első csapatban szán neki szerepet, ezért nem engedik el.
Ezek szerint Montoya is fel lesz hozva a nagy csapatba. Ez mindenképp jó, hiszen Alvesnek lesz, ha még nem is vetélytársa, de cseréje
messideco írta:Getafe:Martin Montoyát pedig szerettük volna kölcsönvenni, Pep Guardiola azonban elmondta, a következő idénytől az első csapatban szán neki szerepet, ezért nem engedik el.
Végreeeeeemessideco írta:Getafe:Martin Montoyát pedig szerettük volna kölcsönvenni, Pep Guardiola azonban elmondta, a következő idénytől az első csapatban szán neki szerepet, ezért nem engedik el.
Na ennek örülök. Aki látta az u21-es EB-t, az láthatta, hogy Montoya elég jól játszott.messideco írta:Getafe:Martin Montoyát pedig szerettük volna kölcsönvenni, Pep Guardiola azonban elmondta, a következő idénytől az első csapatban szán neki szerepet, ezért nem engedik el.