lluisllach89 írta:
A Barcánál nincs feljebb.
Tény hogy ügyes, technikás, de olyan kirobbanó dinamikája, tökössége, gólérzékenysége nincs mint Pedronak, a csapatba biztos hogy nem illeszkedne annyira jól mint Pedro, de szerintem 1 vs 1-ben is jobb Pedro..
Azt a részt én is úgy értettem,h a Barcánál nincs feljebb és,ha türelmes,akkor a legmagasabb szinten játszhatna,így viszont megmarad örök ígéretnek. Bár a vb-n nem ment neki rosszul,azt hittem,h végre magára talál,de nem nagyon jött össze neki. Szerintem vissza kellene térnie valami spanyol középcsapatba inkább,Angliában nem sok sót eszik meg.
Azt pedig tartom,h tehetségben jóval jobb volt,mint Pedro,de Pedro az alázatosságával és a szorgalmával bőven fölé nőtt már. Bár azt se felejtsük el,h Gio 17-18 évesen már itt volt a felnőtt csapatnál és még mindig csak 21 éves,Pedro már 23. Ki tudja,h mi lett volna belőle,ha itt marad és itt fejlődik évekig. De hát,mint tudjuk a fociban nincs "ha". Pedro beállt a sorba és meg is lett a munkájának a gyümölcse,ma már kiszoríthatatlan a legerősebb Barca kezdőjéből és már a válogatottban is a szűkebb kerethez tartozik.