Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gio előbb lett érett, Pedro később. Meg lehet nézni, a mostani Pedro jobb "akármelyik" Gionál.sneco7 írta: Azt a részt én is úgy értettem,h a Barcánál nincs feljebb és,ha türelmes,akkor a legmagasabb szinten játszhatna,így viszont megmarad örök ígéretnek. Bár a vb-n nem ment neki rosszul,azt hittem,h végre magára talál,de nem nagyon jött össze neki. Szerintem vissza kellene térnie valami spanyol középcsapatba inkább,Angliában nem sok sót eszik meg.
Azt pedig tartom,h tehetségben jóval jobb volt,mint Pedro,de Pedro az alázatosságával és a szorgalmával bőven fölé nőtt már. Bár azt se felejtsük el,h Gio 17-18 évesen már itt volt a felnőtt csapatnál és még mindig csak 21 éves,Pedro már 23. Ki tudja,h mi lett volna belőle,ha itt marad és itt fejlődik évekig. De hát,mint tudjuk a fociban nincs "ha". Pedro beállt a sorba és meg is lett a munkájának a gyümölcse,ma már kiszoríthatatlan a legerősebb Barca kezdőjéből és már a válogatottban is a szűkebb kerethez tartozik.
Azt a részt én is úgy értettem,h a Barcánál nincs feljebb és,ha türelmes,akkor a legmagasabb szinten játszhatna,így viszont megmarad örök ígéretnek. Bár a vb-n nem ment neki rosszul,azt hittem,h végre magára talál,de nem nagyon jött össze neki. Szerintem vissza kellene térnie valami spanyol középcsapatba inkább,Angliában nem sok sót eszik meg.lluisllach89 írta: A Barcánál nincs feljebb.
Tény hogy ügyes, technikás, de olyan kirobbanó dinamikája, tökössége, gólérzékenysége nincs mint Pedronak, a csapatba biztos hogy nem illeszkedne annyira jól mint Pedro, de szerintem 1 vs 1-ben is jobb Pedro..
A Barcánál nincs feljebb.sneco7 írta:Hát igen,én még mindig sajnálom,hogy Giovani dos Santos ennyire nem volt türelmes és mentálisan nem volt annyira a helyén,h elfogadja a helyét a keretben. Szerintem sokkal tehetségesebb és technikásabb ,mint Pedro. Szerintem nagyobb karriert is befuthatott volna a mostaninál,persze még nem késett el,de a Barcánál feljebb már sosem juthat. Ki tudja mire viszi,ha beáll a sorba. Ronnie távozásával biztos megkapta volna ő is a lehetőséget. Na de remélem,h az öccse okosabb lesz és kivárja a sorát,mert szerintem a jővő Barcájában mindenképp helye van.
Köszi fiúk, megjegyzem a nevüket.Rochina és Etock. Etock tudom, h még nem játszott a nagyoknál vmelyik vidin láttam itt.Etock stílusa nekem nagyon tetszik, bár olyan nagy Zlatanos felépítése van a srácnak, amire már rég vágyok, h egy technikás tank legyen elöl.sneco7 írta:Bizony a Salamanca ellen nyertek 3-2-re idegenben,még hozzá 1-0-ás hátrányból fordítva . Gólszerzők : Sergi Roberto(18 éves),Rafa Alcantara(17),Soriano(25) Ha jól tudom,talán 6 vagy 7 meccsből álló nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg. Előző fordulóban vereseég,előtte 5-6 meccs döntetlen. Egyébként Nolito és Soriano azért nem mentek el 4-5 éve,mert Nolito 2008-ban érkezett,kifejezetten a B csapathoz a harmadosztályba,Soriano pedig 1 évvel később szintén kifejezetetten a B csapatba a harmadosztályba.
Az a 9-es srác Ruben Rochina lehetett,B csapatnál játszik,nagyrészt ő a 3.számú csatár. A másik srác nem tudom ki lehet,akire gondolsz.
Hát igen,örököltek valamit az öregtőlgygerike írta: Nem semmi hogy már Rafa is a B-ber van. Akkor szerintem jövőre Gerard D. is feljön. Mazinho oda tette magát :DD
Nem semmi hogy már Rafa is a B-ber van. Akkor szerintem jövőre Gerard D. is feljön. Mazinho oda tette magát :DDsneco7 írta:Bizony a Salamanca ellen nyertek 3-2-re idegenben,még hozzá 1-0-ás hátrányból fordítva . Gólszerzők : Sergio Roberto(18 éves),Rafa Alcantara(17),Soriano(25) Ha jól tudom,talán 6 vagy 7 meccsből álló nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg. Előző fordulóban vereseég,előtte 5-6 meccs döntetlen. Egyébként Nolito és Soriano azért nem mentek el 4-5 éve,mert Nolito 2008-ban érkezett,kifejezetten a B csapathoz a harmadosztályba,Soriano pedig 1 évvel később szintén kifejezetetten a B csapatba a harmadosztályba.
Az a 9-es srác Ruben Rochina lehetett,B csapatnál játszik,nagyrészt ő a 3.számú csatár. A másik srác nem tudom ki lehet,akire gondolsz.
Nem lehet mit kezdeni a helyzettel.Sztem le szoktak ülni a fiúkkal és elmondják nekik, h mire számíthatnak.Gyakorlatilag az új esetleg tehetséges már megvannak Muniesa,Bartra,Fontás,Dos Santos és Thiago személyében.Most akik még mögöttük állnak, szerintetek mégis mikorra kerülnének az A csapatba ha hozzájuk vesszük még az igazolásokat.Fecooo írta:nem ismerem a srácot, de majd pár év múlva megtudjuk, h hiba volt-e az elengedése...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sa ... ir-2059660
L.Messi 10 írta:Jelenleg a River Plate-ben játszik, és 18 éves.P_e-d_r-o írta:Nemtom hová tartozik,ezért ide irom,szerintem ide illik a legjobban![]()
Visszaolvastam a hírekben,megnéztem egy 2004-es hírt az oldalon,amiben az volt hogy egy újjab szupertehetséget hoztunk el a Rivertől,Erik Lamela személyében,osztottam,szoroztam,és arra jutottam hogy akkor 12 éves volt,akkor most 19,de mégse hallottam-hallok róla,pedig 19 évesen azért már kéne,(szerintem)![]()
Mégse volt ekkora tehetség és eligazolt,vag mivan vele?A választ előre is köszi!![]()
http://www.goal.com/en-india/people/arg ... rik-lamela
http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Lamela
Jelenleg a River Plate-ben játszik, és 18 éves.P_e-d_r-o írta:Nemtom hová tartozik,ezért ide irom,szerintem ide illik a legjobban![]()
Visszaolvastam a hírekben,megnéztem egy 2004-es hírt az oldalon,amiben az volt hogy egy újjab szupertehetséget hoztunk el a Rivertől,Erik Lamela személyében,osztottam,szoroztam,és arra jutottam hogy akkor 12 éves volt,akkor most 19,de mégse hallottam-hallok róla,pedig 19 évesen azért már kéne,(szerintem)![]()
Mégse volt ekkora tehetség és eligazolt,vag mivan vele?A választ előre is köszi!![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_LamelaP_e-d_r-o írta:Nemtom hová tartozik,ezért ide irom,szerintem ide illik a legjobban![]()
Azért nem árt, ha olyan játékos is van a tartalékoknál, akit "nem fenyeget" a felhozás veszélye, és egy stabil teljesítményt tud hozni. A tehetségesebb fiatalok úgyis megkapják a lehetőséget, viszont az meg nagyon jó lenne, ha a 2. osztályban maradna egy jó darabig az együttes. Ott azért már van színvonal, aki ott maradandót tud alkotni, az már nagyobb eséllyel léphet feljebb. Jobban kiderülnek a képességek, ha nem sokadszintű ellenfelek ellen játszanak.sjd írta:nem a statjaira mondtam, hanem h az ifik elől veszi el a lehetőségetmessideco írta:Soriano?
http://www.soccerway.com/players/jonath ... asas/3646/
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... as?cc=5739
Szerintem még sem kellene annyira kirúgni...
nekünk nem olyan játékos kell, aki másodosztályban rúgja számolatlanul a gólokat, hanem aki idővel majd az első osztályban teszi ugyanezt