Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem,h van ilyen szabály,hisz Nolito is játszott itt is,meg a B-ben is,pedig már 23-24 éves. Pontosan nem emlékszem,h milyen számmal,talán 27(?). Szóval nem kell 21 éven aluli legyen ahhoz,h ide-oda játszhatsson. Régebbről emlékszem egy olyan szabályra és lehet,h ez vonatkozik a 21 éven felüliekre...Ha valaki legalább 6 meccset játszott a felnőtt csapatban akkor már nem játszhat a tartalékok között,vagy valami ilyesmire emlékszem. Szóljon,aki tud biztosabbat illetve helyesebbet.Lionel85 írta:Áprilisban lesz 21. Lehet az is közrejátszik, hogy 21 fölött van asszem az, hogy állandó mezszámozás kell, azaz 25-ön belül, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is felnőttkeretbe tartozik. Viszont ezzel ugyebár nem játszhat vissza a B csapatba, Pep meg valószínűleg Alcántarát hozza majd fel a nagyokhoz, illetve tart még egy-két helyet egyéb nyári igazolásoknak is.menczel írta:Ugye még semmi nem biztos, de nagyon nem örülök. Ha marad pár éven belül klasszis kp-ás lehetne. Védekező poszton is jól játszott, jóval erősebb felépítésű és jobban ütközik mint a kreatív középpályásaink, mégis jól lát a pályán és végre valaki aki messziről lő!
Szóval remélem marad. Egyébkén hány éves 19 vagy 20? Tudhatná h Barcelonában 22-23 körül lehetne közvetlenül a kezdő közelében, azelőtt minek pattog. Egyébként ezért is nem örültem Afellay érkezésének.
Thiago mellett Fontás vagy Bartra is esélyes még a felnőtt tagságra a nyártól.
Áprilisban lesz 21. Lehet az is közrejátszik, hogy 21 fölött van asszem az, hogy állandó mezszámozás kell, azaz 25-ön belül, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is felnőttkeretbe tartozik. Viszont ezzel ugyebár nem játszhat vissza a B csapatba, Pep meg valószínűleg Alcántarát hozza majd fel a nagyokhoz, illetve tart még egy-két helyet egyéb nyári igazolásoknak is.menczel írta:Ugye még semmi nem biztos, de nagyon nem örülök. Ha marad pár éven belül klasszis kp-ás lehetne. Védekező poszton is jól játszott, jóval erősebb felépítésű és jobban ütközik mint a kreatív középpályásaink, mégis jól lát a pályán és végre valaki aki messziről lő!
Szóval remélem marad. Egyébkén hány éves 19 vagy 20? Tudhatná h Barcelonában 22-23 körül lehetne közvetlenül a kezdő közelében, azelőtt minek pattog. Egyébként ezért is nem örültem Afellay érkezésének.
Szerintem hosszú távon ő is beválhatott volna,de jelenleg nincs hely az első csapat keretében. Mondjuk én Keita helyett bármikor elnézném őt is. De jelenleg láthatjuk,h Thiago is visszakerült a B-be,ráadásul Pep sem rotál annyira,amennyire szerintem kellene,h frissen tartsa az alapjátékosokat. Jővőre pedig,ha még jön Fabregas is,akkor aztán végképp nem férne oda még padra sem.Lionel85 írta:Sokan reménykedtünk abban pár éve, hogy nem fogja azt az utat bejárni, mint bátyja. Sajnos úgy néz ki, neki is mennie kell, mert abszolút nem számol vele Guardiola. Még a szezon előtti barátságos meccsekre jó, de a tétmeccseken nem számol vele. Ugye innen a fórumról nem látni, mennyire fejlődik, ott jobban látják, ahogy Gai Assulin is tiplizett, most Jonathan is menni fog.LM10 írta:A SPORT szerint a klub szabad utat enged Jonathan dos Santosnak. A mexicói játékos nem érzi a bizalmat felé, idén csak 3 meccset játszott a felnőtteknél, és ő többet szeretne. 3 millió euró fejében távozhat.
Érezhető, hogy nem nagyon tud bekerülni, és ez csak nehezebb lesz neki Thiago és Afellay mellett. Én sosem láttam benne azt a hu de nagy tehetséget, de nem játszott sosem rosszul, ha rá került a sor.
Nincs esetleg egy harmadik dos Santos-testvér, aki végre beválhat?
Sokan reménykedtünk abban pár éve, hogy nem fogja azt az utat bejárni, mint bátyja. Sajnos úgy néz ki, neki is mennie kell, mert abszolút nem számol vele Guardiola. Még a szezon előtti barátságos meccsekre jó, de a tétmeccseken nem számol vele. Ugye innen a fórumról nem látni, mennyire fejlődik, ott jobban látják, ahogy Gai Assulin is tiplizett, most Jonathan is menni fog.LM10 írta:A SPORT szerint a klub szabad utat enged Jonathan dos Santosnak. A mexicói játékos nem érzi a bizalmat felé, idén csak 3 meccset játszott a felnőtteknél, és ő többet szeretne. 3 millió euró fejében távozhat.
Érezhető, hogy nem nagyon tud bekerülni, és ez csak nehezebb lesz neki Thiago és Afellay mellett. Én sosem láttam benne azt a hu de nagy tehetséget, de nem játszott sosem rosszul, ha rá került a sor.
Ez jó hír csak kérdés hogy jól döntöttek-e.S.Agüero írta:Már amúgy nem úgy volt, h télen felhozzuk és lesz neki profi szerződése?csdewl írta:Thiago a 2011-2012 -es szezonban a nagycsapat tagja lesz!
http://www.totalbarca.com/2011/news/off ... xt-season/
Egyébkén örülök, h már jövőre teljesen a nagy csapattal lesz. Jó lenne, ha már most egyre jobb játéklehetőséget adnánk neki, pl szerdán.![]()
Már amúgy nem úgy volt, h télen felhozzuk és lesz neki profi szerződése?csdewl írta:Thiago a 2011-2012 -es szezonban a nagycsapat tagja lesz!
Na ennek nagyon örülök.csdewl írta:Thiago a 2011-2012 -es szezonban a nagycsapat tagja lesz!
http://www.youtube.com/watch?v=UJFHJ1yP ... re=relatedBarcaman14 írta:A videokkal csak csinján bánjunk. Sok tehetséges fiatal tűnt el. Hiába van meg náluk a zsenialitás, ha nincs meg bennük a kellő alázat. Pedro pl nem biztos hogy tehetségesebb Bojannal, viszont elképesztően nagy alázat és szorgalom rejlik benne. Ez az ami előre viszi. De ez már számtalanszor ehangzott. Ezt kell súlykolni a tehetséges játkosainkba is, és akkor min. 5-ből 3 srác az elitben találhatja magát.
Az öreg Paulino Alcántara, ugye? Jól tudom?Idézet
Hát igen,örököltek valamit az öregtőlEgyébként azt hiszem első vagy talán második meccse lehetett a B-ben. Egyébként múltkor néztem róla egy videót,fizikailag elég jól áll a srác,uh valószínűleg azzal nem lesz problémája,biztos megragad a B-csapatban így.
Én Pedron még jobban meg lepődtem. Álmomban sem mertem volna gondolni, h egykor meghatározó játékosa lehet a Barcának, még a tavalyi évben sem hittem volna, azt hittem, h az csak egy fellángolás lesz, de amit idén mutat, az fantasztikus, hihetetlen, milyen gyorsan fejlődik. Pedig korábban róla nem lehetett hallani, ahogy Busquets-ről sem, h mekkora tehetségnek tartják őket, ellen pl. Krkic-el.Perrero írta:nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ifibe valaki lehet nagy playa felnőttben meg 1 senki, akár fordítva is. Busquetsről pl. nem terjengtek ilyen videók. mindenki fogta a fejét, hogy mit keres itt. oszt most meg...messideco írta:Rafinha milyen poszton játszik?
Perreronak igaza van. Összevágott videókból még nem lehet biztosat állítani. Bármelyik játékos legjobb megmozdulásait össze lehet vágni, s kiderül, hogy mekkora játékos. Vagy mégsem?