Én őszintén szólva nem örülnék neki. Csak egy esetben, ha Cesc jön a nyáron... Páratokkal ellentétben én látok potenciált a "kis" Santosban. Olyan Guardiola féle vkp-irányító a gyerek.
Itt van ez, de főképp
emiatt a gólpassz miatt is. Mert itt elvileg vkp-t játszott, de végig ő irányított a meccsen. Szerencsétlenségére nem cselez úgy mint Thiago, ezért kevésbé látványos a játéka, így sokak szemében nem nyújt semmi extrát. De azt kel itt figyelembe venni, hogy 20 évesen képes volt már szinte egymaga irányítani a Barcát - tudom hogy ez barátságos meccs, de a Villarreal ellen is voltak nagy zsugái tavaly, és minden meccsén vannak. Szóval ennyi rutinnal is képes volt ilyenekre, akkor ha a nagycsapathoz kerülne, és beilleszkedne, akkor milyen teljesítményt tudna nyújtani... Még csak 21, Xavi és Ini se voltak előrébb ennyi idősen...
Amúgy én is inkább Thiagot bírom, de azért, mert más a stílusa. Dos Santos szerintem Busi cseréjének jó lenne. Esetleg néha Xavit válthatná. Ezért zavar engem Keita, mert az ilyen ifik elől "veszi el" a lehetőséget. Persze jelenleg Keita még valamivel jobb mint ő, de ha Jonathan annyit játszhatna, mint a mali, akkor már túlnőhette volna véleményem szerint. Letámadásoknál agresszív és hatékony, előre játékban pedig bőven felülmúlja Seydou barátunkat. Szóval képességeit tekintve szerintem itt lenne a helye. De úgy tűnik, hogy rossz időben volt a jó helyen sajna. Ha 3 éve tartott volna itt, állítom hogy ma már szinte alap kezdő lenne. Remélem türelmes lesz, és vár, mert Keita nem hinném hogy sokáig marad még, és Afellay is szélsőt játszik inkább. Szóval amint a mali megy, remélem megnyílik az út előtte és Thiago előtt - és remélem, hogy Cesc nem torlaszolja majd el teljesen ezt az utat mindkettejük - rosszabb esetben egyikük - elől sem, ha esetleg jön...