Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A PL-be már sok olyan játékos belebukott aki korábban a Barca B-ben játszott. Persze van kivétel is, de mégis kíváncsi leszek mit alakít ott.
A cikkben benne van, hogy lejár a szerződése 2011 nyarán, DE ha 2011 január 31-ig felkerül a nagycsapathoz, akkor automatikusan meghosszabbítódik a szerződése 2013-ig. Én ebből azt vontam le, hogy szinte biztos, hogy felkerül a nagy csapathoz. Azért gondolom ezt, mert eddig semmi hír nem volt arról, hogy Thiagoval hosszabítanak, nem úgy mint Muniesaval, valamint Nolitoval, bár ő ugye kérdéses, lehet megy a Benficába.Chino írta:Pep nyilatkozott már valamit Thiagoval kapcsolatban? Nagyon beleéltem magam, hogy biztos a téli felnőtt csapatba való kerülése. Bár úgy néz ki nincs sok esélyes a Vitesse-nek, de most jött Afellay is, ráadásul Ferrer szeretné elcsábítani innen.
Nem hiszem, hogy kölcsönjáték után, vissza tudna ide térni a kezdőbe, maradnia kell és fokozatosan beépíteni. Ha nem fog elszállni magától a világ elitjébe is simán bekerülhet sztem. Remélem Guardiola tesz róla hogy így legyen.
Arra célzok h annak idején VS sokkal rosszabb volt mint JdS valaha, szóval azért fel tudja a gyerek venni a csapat ritmusát, van tehetsége.messideco írta:Nem értem ezt a részt.Victor Sanchezt látva én aranylabdára jelöltetném
Mi a helyzet Victor Sanchezzel?
Azért írtam h 3-4 csapatot leszámítva. A vitesset semmiképp se tartom erősebb csapatnak mint a Barca B-t. Véleményem szerint ostobaság lenne így kitolni Thiagoval több szempontból is:messideco írta:Nem is tudom, noname. A spanyol másodosztályban nincs Ajax, PSV vagy Feyenoord. Ott legalább tudna folyamatos lehetőséget kapni, tapasztalatot szerezni. Egy félév jót tenne neki Hollandiában szerintem.
A Feyenord is csak a neve miatt van a nagyok közé sorolva. Szerintem felesleges lenne kölcsönadni. Ha Pep komolyan számol vele és nagyon úgy tűnik, akkor az a félév nem sokat számitana. Ha marad az sokkal jobb a fejlődése szempontjából.messideco írta:Nem is tudom, noname. A spanyol másodosztályban nincs Ajax, PSV vagy Feyenoord. Ott legalább tudna folyamatos lehetőséget kapni, tapasztalatot szerezni. Egy félév jót tenne neki Hollandiában szerintem.
Ezaz, megvanFtcSikiHun írta:Nem ő az?Messidona10 írta: És a másik úriember hova igazolt? Nem emlékszem sajnos, pedig szoktam figyelni a b csapat átigazolásait is...
Nem ő az?Messidona10 írta: És a másik úriember hova igazolt? Nem emlékszem sajnos, pedig szoktam figyelni a b csapat átigazolásait is...
És a másik úriember hova igazolt? Nem emlékszem sajnos, pedig szoktam figyelni a b csapat átigazolásait is...CFirpo3 írta:Nem. Az az Abraham már eligazolt, ez az Abraham pedig idén érkezett a Barca B-be.Messidona10 írta:A Barca B 19-ese, Abraham az az Abraham, aki a 2008-as szezon felkészülési meccsein játszott? Sportklubon mentek azok a meccsek, Horti közvetítette, azért emlékszem rá ennyire. Jeffren akkor mutatkozott be igazán, illetve Córcoles-ra emlékszem még, ő szélső hátvédet játszott. Szóval Abraham? Akkor egy kopasz srác játszott, nem tudom, ő volt-e.
És azt se felejtsük el, h mindezt Vazquez, Fontas, Bartra, Thiago és JdS nélkülmessideco írta::O
Na ez igen. Figyelemre méltó eredmény. A listavezető ellen sem kaptak ki
Nem. Az az Abraham már eligazolt, ez az Abraham pedig idén érkezett a Barca B-be.Messidona10 írta:A Barca B 19-ese, Abraham az az Abraham, aki a 2008-as szezon felkészülési meccsein játszott? Sportklubon mentek azok a meccsek, Horti közvetítette, azért emlékszem rá ennyire. Jeffren akkor mutatkozott be igazán, illetve Córcoles-ra emlékszem még, ő szélső hátvédet játszott. Szóval Abraham? Akkor egy kopasz srác játszott, nem tudom, ő volt-e.