A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én imádom Thiago játékát, de még nem várta ki a sorát és ha ő úgy gondolja, hogy akkor most inkább megy máshova, akkor nem is érdemli meg, hogy Xavival vagy Iniestával egy lapon említsék a jövőben. Az összes mostani saját nevelésű sztárunknak megvoltak a kérői ennyi idősen és mégis maradtak. (Piquén kívül, de őt még időben "újra" felfedezte Pep és nem lett egy újabb Fabregas ügy) Thiagonak türelmesnek kell lennie, mert igen ritka, hogy 20 év alatti játékos automatikusan felkerül a kerethez. (teljes jogú tagként kellő játéklehetősséggel) Messi és Bojan voltak ilyenek, ha jól emlékszem és Bojannak szerintem egyáltalán nem tett jót, hogy túl korán "felnőtt". Messi más kérdés, de olyan játékos, mint ő 100 évben egyszer van.Cooltiszo írta:De srácok, Thiagoval vagy most hosszabbítanak, vagy ingyen távozhat nyártól. 19 éves a srác, amikor csak tud bizonyít. Mit várunk még tőle? Abban az egyben reménykedem, hogy megígérik neki, hogy jövőre full első csapat és akkor talán hosszabbít, de tényleg megérett arra hogy a felnőtt keret tagja legyen. Ő kivárta a sorát, ha elmenne se lehetne egy Cesc féle türelmetlenségről beszélni. Az oké, hogy nyomja a B-ben még tavasszal, tegye ezt, de akkor már rég folyni kellene a tárgyalásoknak a hosszabbításról és az ilyen kijelentéssel egyidejűleg a hosszabbítás téynét is bejelenthetnék, mert újabb Cesc szintű játékost veszíthetünk el ingyen, csak ráadásul most a mi [auto_cenzúra]águnkból.
Igen, ezt már megírtam.Mikaos írta:Ha Thiago tényleg elég érett ahhoz, hogy a nagycsapatnál legyen, akkor fel fogják hívni. Guardiola felhozta már Busquets-et és Pedro-t a fiataloktól, tehát nem lehet azt mondani, hogy ne számítana rájuk. Bizonyos tekintetben azonban ki kell választani ezeket a játékosokat, s mi a számítógép előtt nem fogjuk megtudni, hogy milyen kritériumok alapján történik a szelekció.BlauGranaGroc írta:Thiagot nem hívták fel. Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy talán távozik ő is.
Persze, a játékát tekintve én is szívesen látnám őt a nagyoknál folyamatosan, de nyilván nem csak ez az egy kritérium van.

Most érkezett a csapathoz Afellay is és valószínűleg csak kevés játéklehetőséget kapna Thiago. Akkor meg minek ücsörögjön a padon? Nem arról van itt szó, hogy nem fog ezentúl játékperceket kapni, hanem pusztán arról, hogy marad az "ingázás" a nagy csapat és a kicsik között, így folyamatosan játékban lehet, de ugyanakkor fejlődni is fog. (természetesen leginkább a kupában, de biztos kap majd lehetőséget még a ligában is...)BlauGranaGroc írta:Thiagot nem hívták fel. Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy talán távozik ő is.
Ha Thiago tényleg elég érett ahhoz, hogy a nagycsapatnál legyen, akkor fel fogják hívni. Guardiola felhozta már Busquets-et és Pedro-t a fiataloktól, tehát nem lehet azt mondani, hogy ne számítana rájuk. Bizonyos tekintetben azonban ki kell választani ezeket a játékosokat, s mi a számítógép előtt nem fogjuk megtudni, hogy milyen kritériumok alapján történik a szelekció.BlauGranaGroc írta:Thiagot nem hívták fel. Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy talán távozik ő is.

Videó alapján kicsit aggódok a srác miatt. Mert nehogy az legyen vele, mint Gaial. Miszerint cselezni tud, de ez ugye nem elég a Barcába... Mert a videó alatt szinte csak olyan helyzet volt, ahol cselezett, és kapusba lőtt. Remélem csak a videó hibája. Meccset még nem láttam tőle, reménykedjünk , hogy tényleg ő lesz majd a jövőben az egyik támadója nálunk.ab1daL írta:Csak nehogy Nolito után más is leléceljen, főleg akiből tényleg lehet még valaki.Például: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
igazi világhírű NEVELŐ egyesületek akarnak ismét pecázni... meglepő mi?ab1daL írta:Csak nehogy Nolito után más is leléceljen, főleg akiből tényleg lehet még valaki.Például: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
Ügyes srác, tényleg jó nézni a La Masia tehetségeit...csak azt ne felejtsük el, hogy ennyi idősen Bojan is császár volt...gygerike írta:Nyáron nyilatkozta hogy türelmes és nem akar eligazolni. Vmi U16-os EB vagy VB nem tudom ott sokan felfigyeltek rá, és utánna nyilatkozta ezt. Fantasztikus játékoslehet. Kicsit Messisen lépked:Dab1daL írta:Csak nehogy Nolito után más is leléceljen, főleg akiből tényleg lehet még valaki.Például: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
24 éves, úgy tűnik az első csapatba már nem kellett. Ha marad a B-ben akkor csak több fiataltól vette volna el a lehetőséget, hogy bizonyíthassanak és játszhassanak.Tocy írta: Persze, jó a csapat végülis, de a legjobb játékos ebben a szezonban Nolito volt.

Nyáron nyilatkozta hogy türelmes és nem akar eligazolni. Vmi U16-os EB vagy VB nem tudom ott sokan felfigyeltek rá, és utánna nyilatkozta ezt. Fantasztikus játékoslehet. Kicsit Messisen lépked:Dab1daL írta:Csak nehogy Nolito után más is leléceljen, főleg akiből tényleg lehet még valaki.Például: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html

Tudtommal spanyol országban 16 évesen még szerződést nem kaphatnak a játékosok, akkor meg nem tudom mivel lehet csábítóbb egy madridi akadémia, ami valljuk be eléggé bizonytalan felnőtt pályafutással kecsegtet, mint a barca utánpótlásában nevelkedni, ahonnan azért szép számmal kerülnek ki top csapatokhoz játékosok. Itt inkább az angol csapatok érdeklődését tartanám veszélyesnek. egyébként erről a srácról már mintha lett volna itt szó. Tán ő az egyik legnagyobb jövőbeni reménysége a csapatnak, szal nem hinném, hogy a barca csak úgy elengedné.ab1daL írta:Csak nehogy Nolito után más is leléceljen, főleg akiből tényleg lehet még valaki.Például: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
Persze, jó a csapat végülis, de a legjobb játékos ebben a szezonban Nolito volt.messideco írta:Nem tudom, már hol olvastam: ha valamire azt mondod:nem, más azt mondja: hatalmas lehetőség.Tocy írta:Csak ezzel most a B csapat jelentőset gyengült...
Szerintem a klub, valamint Enrique megoldja a problémát. Meg ott van:
Tello, Edu oriol,Vázquez,Soriano,Saúl,Benja,Rochina. Nem kell félteni.
Sorianot külön emeltem ki, az előszezonban remek volt szvsz.
Nem tudom, már hol olvastam: ha valamire azt mondod:nem, más azt mondja: hatalmas lehetőség.Tocy írta:Csak ezzel most a B csapat jelentőset gyengült...
De Nolito nem hinném hogy ebbe a ketagóriába fog tartozni. Igaz hogy csak egy meccsen láttam játszni de nem hinném hogy akkora tehetség lenne a srác, hogy fájó szívvel kéne elengedni. Ha pedig az akkor emélem meg tudja mutatni. Sok sikert neki!messideco írta:Az a baj, hogy még fogják a vezetők a falba verni a fejüket, hogy hagytak egy-egy játékost elmenni: Fabregas,Mikel Arteta stb...

Az a baj, hogy még fogják a vezetők a falba verni a fejüket, hogy hagytak egy-egy játékost elmenni: Fabregas,Mikel Arteta stb...noname írta:Nolitonak nem volt esélye a nagycsapatra, a szerződéséből nem volt sok hátra, ezért megengedték h elmenjen. Akinek nincs esélye a nagycsapatra, azzal így járunk el.