Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .Lionel85 írta:A minap rendeztek/rendeznek egy tornát, ahogy a Barça-fiatalok is szerepelnek. Itt egy Borussia Dortmund elleni meccsük.
http://www.youtube.com/watch?v=nijJmcY793A
Nem tudok sokat erről a Torneo Alevinról, ha valakinek van infója, kérem ossza meg velem, mert érdekel a dolog.
Köszi, azt hiszem ezt a linket kerestem!barca44 írta:Én is most hallottam először erről a tornáról, de érdekelt, és rákerestem.
Megtaláltam a honlapját: http://www.cadenaser.com/static/1024/fu ... tados.html
Itt szerintem mindent megtalálsz, ami érdekel
És ráadásul ilyen tehetségek vettek részt ezen a tornán az elmúlt években:Leomessi14 írta:Ebben a bajnoksagban ugye fiatalok jatszanak?Mert nagy fejlodes lathato az elmult evekben:
* 19 edición 2010 Barcelona
* 18 edición 2009 Barcelona
* 17 edición 2008 Barcelona
* 16 edición 2007 Villarreal
* 15 edición 2006 Sevilla
* 14 edición 2005 Barcelona
* 13 edición 2004 Espanyol
* 12 edición 2003 Valencia
* 11 edición 2002 Barcelona
* 10 edición 2001 Real Zaragoza
* 09 edición 2000 Real Madrid
* 08 edición 1999 Real Madrid
* 07 edición 1998 Athletic de Bilbao
* 06 edición 1997 Barcelona
* 05 edición 1996 Racing de Santander
* 04 edición 1995 Real Sociedad
* 03 edición 1994 Sporting de Gijn
* 02 edición 1993 Selección de Castilla La Mancha
* 01 edición 1992 Selección de la Comunidad de Madrid
Ebben a bajnoksagban ugye fiatalok jatszanak?Mert nagy fejlodes lathato az elmult evekben:barca44 írta:Én is most hallottam először erről a tornáról, de érdekelt, és rákerestem.
Megtaláltam a honlapját: http://www.cadenaser.com/static/1024/fu ... tados.html
Itt szerintem mindent megtalálsz, ami érdekel
17 éves korig nem lehet profi szerződést adni Spanyolországban, ellentétben Angliával.barcafan0911 írta: Elmondaná valaki hogy milyen jogszabályról van szó?
Egyetértek! Ráadásul most még Affellay is érkezett, így pedig már tényleg nem kaphat túl sok lehetőséget. Keitaval nem biztos hogy sokáig számol még Pep, és természetesen Xavi is minden nappal öregebb lesz, plusz ha esetleg a holland nem válna be akkor... megnyilhat az út Thiago előtt. Legyünk türelmesek, ha tényleg akkor tehetség mint amilyennek hisszük akkor biztos hogy megkapja a lehetőséget!P_e-d_r-o írta:Én a Thiagó témához szeretnék hozzászólni,és csak annyit szeretnék irni,hogy gondoljatook bele,Thiago mikor fér be a felnőtt keretbe?Kupameccseken,és mikor valaki sérült,mint például most Millito,amúgy a keret maxos,szal ha véglegesen felhoznánk,sokszor csak a leláton láthatnánk!A másodosztály elég szinvonalas ahhoz,hogy ott tudjon fejlődni,jobb ez így mindenkinek!És nézzétek meg,jövőre,vagy azután,mikor Keita kiöregszik,Xavi sem lesz fiatal,majd akkor jön fel az első csapathoz,és akkor majd igazolja Guardiolat!
Elmondaná valaki hogy milyen jogszabályról van szó?Barcaforever írta:Én azt nem értem, h ezt a jogszabályt miért nem lehet megváltoztatni, h ez ne következhessen be?Azt hiszem minden klub aláírná ezt az inditványt, nem értem milyen akadálya lehet....Tocy írta:Na most már le lehet szállni a La Masiaról...Nem azért fektettünk ennyi pénzt meg minden mást ebbe, hogy egy spanyol jogszabály miatt az összes tehetségünket elcsábítsák az angol klubok, akik nevelni képtelenek...remélem van annyi józan ész az itt nevelkedett ifijeinkben, hogy nem érdekli őket ez a lehetőség...
Én azt nem értem, h ezt a jogszabályt miért nem lehet megváltoztatni, h ez ne következhessen be?Azt hiszem minden klub aláírná ezt az inditványt, nem értem milyen akadálya lehet....Tocy írta:Na most már le lehet szállni a La Masiaról...Nem azért fektettünk ennyi pénzt meg minden mást ebbe, hogy egy spanyol jogszabály miatt az összes tehetségünket elcsábítsák az angol klubok, akik nevelni képtelenek...remélem van annyi józan ész az itt nevelkedett ifijeinkben, hogy nem érdekli őket ez a lehetőség...
Majd akkor fogja perez megkeresni ha esetleg már sztár játékos lesz. Ifistákat nem szokása igazolni, mert nem dobhat ki rájuk több 10 milliót.Leomessi14 írta: Nolito nem Barca neveles,2-3 eve kerult ide valamelyik spanyol kiscsapattol,szall nem mi neveltuk ki.De akkor se szep dolog a fo rivalishoz ,menni, plan,hogy ott se jatszana sokkal tobbet,ha egyaltalan jatszana
Nolito nem Barca neveles,2-3 eve kerult ide valamelyik spanyol kiscsapattol,szall nem mi neveltuk ki.De akkor se szep dolog a fo rivalishoz ,menni, plan,hogy ott se jatszana sokkal tobbet,ha egyaltalan jatszanabarcafan0911 írta:Nolito (Barça B): "Ha Florentino jön, jó ajánlatot tesz és a Barcelona nem akar hosszabbítani velem, akkor odaigazolok, mert profi vagyok. Mindig is Barçás voltam és az is maradok, de realista vagyok és belül tudom, hogy játszani akarok."
Megtaláltam a hírt más külföldi portálokon is, remélem nem baj hogy ezt idéztem be.![]()
A lényeg. Eddig sem volt szimpatikus nálam ez a Nolito, de most végleg leírta magát. Ez a hozzáállás egy a Barcelonában nevelkedett játékostól megengedhetetlen, oké, igazoljon el, de ne a riválishoz. Hol a katalán szív? Persze ha ilyen gyökér ember, akkor a legjobb klubbal szimpatizál. Takarodjon csak oda, ha jól olvastam rajtam kívül is elég sok szurkolót dühített fel ezzel a nyilatkozattal.
Nolito (Barça B): "Ha Florentino jön, jó ajánlatot tesz és a Barcelona nem akar hosszabbítani velem, akkor odaigazolok, mert profi vagyok. Mindig is Barçás voltam és az is maradok, de realista vagyok és belül tudom, hogy játszani akarok."
Én imádom Thiago játékát, de még nem várta ki a sorát és ha ő úgy gondolja, hogy akkor most inkább megy máshova, akkor nem is érdemli meg, hogy Xavival vagy Iniestával egy lapon említsék a jövőben. Az összes mostani saját nevelésű sztárunknak megvoltak a kérői ennyi idősen és mégis maradtak. (Piquén kívül, de őt még időben "újra" felfedezte Pep és nem lett egy újabb Fabregas ügy) Thiagonak türelmesnek kell lennie, mert igen ritka, hogy 20 év alatti játékos automatikusan felkerül a kerethez. (teljes jogú tagként kellő játéklehetősséggel) Messi és Bojan voltak ilyenek, ha jól emlékszem és Bojannak szerintem egyáltalán nem tett jót, hogy túl korán "felnőtt". Messi más kérdés, de olyan játékos, mint ő 100 évben egyszer van.Cooltiszo írta:De srácok, Thiagoval vagy most hosszabbítanak, vagy ingyen távozhat nyártól. 19 éves a srác, amikor csak tud bizonyít. Mit várunk még tőle? Abban az egyben reménykedem, hogy megígérik neki, hogy jövőre full első csapat és akkor talán hosszabbít, de tényleg megérett arra hogy a felnőtt keret tagja legyen. Ő kivárta a sorát, ha elmenne se lehetne egy Cesc féle türelmetlenségről beszélni. Az oké, hogy nyomja a B-ben még tavasszal, tegye ezt, de akkor már rég folyni kellene a tárgyalásoknak a hosszabbításról és az ilyen kijelentéssel egyidejűleg a hosszabbítás téynét is bejelenthetnék, mert újabb Cesc szintű játékost veszíthetünk el ingyen, csak ráadásul most a mi [auto_cenzúra]águnkból.
Igen, ezt már megírtam.Mikaos írta:Ha Thiago tényleg elég érett ahhoz, hogy a nagycsapatnál legyen, akkor fel fogják hívni. Guardiola felhozta már Busquets-et és Pedro-t a fiataloktól, tehát nem lehet azt mondani, hogy ne számítana rájuk. Bizonyos tekintetben azonban ki kell választani ezeket a játékosokat, s mi a számítógép előtt nem fogjuk megtudni, hogy milyen kritériumok alapján történik a szelekció.BlauGranaGroc írta:Thiagot nem hívták fel. Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy talán távozik ő is.
Persze, a játékát tekintve én is szívesen látnám őt a nagyoknál folyamatosan, de nyilván nem csak ez az egy kritérium van.
Most érkezett a csapathoz Afellay is és valószínűleg csak kevés játéklehetőséget kapna Thiago. Akkor meg minek ücsörögjön a padon? Nem arról van itt szó, hogy nem fog ezentúl játékperceket kapni, hanem pusztán arról, hogy marad az "ingázás" a nagy csapat és a kicsik között, így folyamatosan játékban lehet, de ugyanakkor fejlődni is fog. (természetesen leginkább a kupában, de biztos kap majd lehetőséget még a ligában is...)BlauGranaGroc írta:Thiagot nem hívták fel. Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy talán távozik ő is.