Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.01.13. 07:59:28

bence0330 írta:
2025.01.13. 01:42:24
Zozzy 5 írta:
2025.01.13. 00:57:32
De csak azt akartam kihozni, hogy én eddig azt láttam, hogy a legtöbb vért akkor izzadtuk, amikor a védővonalat a csatárral legfelül meghúzták 30 méteren, ennél talán az összes BL csapat agresszívabb lenne.
Ezzel annyiban vitáznék, hogy akkor kezdett csak gondunk lenni a buszozással, mikor elfáradtunk novemberben. Akkor gondunk volt mindenkivel, nem csak a buszosokkal. Előtte 4-7 gólokat rúgtunk minden arra járó buszozó kis-közép-nagycsapatnak. Szerintem sima ügy az nekünk HA jó állapotban vagyunk. Ami egy ilyen keretnél hétről-hétre kétséges. Szóval az alapkijelentéseddel (kicsit más okból, de) egyetértek, a heti kettes bajnokizás nem erre a keretre van szabva. De én nem a buszozással látom a gondot, hanem a sorozatterheléssel. Egy szuperkupameccsre karácsonyi szünet után teljesen más rákészülni. Vagy egy BM féle BL meccsre.
Hát meg sztem ami nagyon fontos tényező volt még a novemberi lejtmenetben, hogy akkorra videóztak ki minket totál és készült ránk profin pl egy las palmas is. Azon a meccsen nekem látványos volt, ahogy tudatosan szűkítik a teret a centrális zónákban, ahogy készültek erre a specko presszingunkre, hogy nem Lewy indítja meg, hanem Yamal meg Raphinha szélről, és ha megvolt nekik a labda, azonnal rugdosták be a fent lévő szélső védőink mögé. A lescsapdat is sokkal kevesebbszer cumiztak be ők is, meg mások is már novemberben. Szóval az a játékunk, ami arcul csapott mindenki szeptemberben, már sokkal kevésbé volt új az ellenfeleknek novemberben.

És hogy ne legyek total off, habár tegnap csak fél szemmel néztem a meccset, de úgy tűnt, mintha a Real mégis ugyanazokat a hibákat követné el, mint amikor feltoroltuk velük a padlót a bajnokin, pl több olyan szitu volt, hogy hagyták Raphinhat magukra rohanni, vagy az egyik védő szépen kiment Lewyvel emberig, aztán lehetett is bepasszolni Yamalnak üres területbe, mindkét helyzetből gól lett.

Na de összességében én kíváncsi vagyok, hogy a 2-3 hetes szünetben Flicknek sikerült e valamit updatelni a taktikan, mert a november a faradas mellett arról is erős jelzés volt nekem, hogy változtatni kell, mert kivideoztak kb az összes gyenge pontunkat. Persze nem gyökeres változtatást várok, az alap koncepció biztos ugyanez a nagyon direkt rock'n'roll foci lesz tőle, de sztem egy beparkolt busz feltörése nem csak azon fog múlni, hogy kipihentek vagyunk e.
Andrsika
Jugador del Barça

2025.01.13. 06:47:30

vidra írta:
2025.01.13. 01:54:10
Összefoglaló, meg kis belenézés alapján jó meccsnek tűnt, de én is félek a védekezni tudó és akaró csapatoktól. Egy Inter ellen, ami itt felmerült, hát, huh, teljesen más lenne a meccskép.
Az mondjuk komoly, hogy erőből le tudunk nyomni olyan ellenfeleket, akik támadnak is. Nagyon sok ideje nem volt ez jellemző a csapatra.
Egy vèdekezni tudó csapatellen nemhogy a mostani csapatnak nem megy, de a korábbi Barca sem tudott nagyon mit kezdeni az ilyen csapatokkal( még a csúcs Barca sem) mindig is az ilyen buszos csapatok ellen szenvedtünk. Igazából én úgy gondolom ez nem feltétlenül csak a mi hibánk ugyanis más csapat is szenved az ilyen csapatok ellen ami kiöli a szépen focizó csapatok taktikáját, ha erre is találna valamit Flick na az már tényleg csoda lenne..
gránit
Director del Fútbol

2025.01.13. 02:03:22

Hát ez nagyon kemény volt. Gratulálok a csapatnak. Nagyon magasan van ennek a csapatnak a plafonja. Én Yamalt Raphinha mellett játszatnám. Nagyon komoly gólérzékenység van benne. Elképesztő tartalékok lehetnek még benne, ami a kapuhoz közelebb még inkább kijönne.

Ebben a csapatban inkább benne van a trófea lehetősége, mert bárkit meg tud verni. Bárki ellen tud veszíteni is az első osztályban, de a kupákban inkább az a fontos, hogy a legerősebbeket is meg tudja verni a csapat, nem pedig az egész szezon során nyújtott kiegyensúlyozottság.

Lewandowskit ismét védeném, a gólpassza pazar volt, a büntetőt belőtte. Persze, hogy a büntetőt általában csatárok lövik, mert ők céloznak a legpontosabban, ezért ők a csatárok. A büntetőt pedig ugyanúgy be kell lőni, mint a lövést a mezőnyből. Vezeti a góllövőlistát a bajnokságban és a BL-ben is, nem értem, mit várunk még tőle.

Nagy meccs volt.
vidra
Capitá del Barça

2025.01.13. 01:54:10

Összefoglaló, meg kis belenézés alapján jó meccsnek tűnt, de én is félek a védekezni tudó és akaró csapatoktól. Egy Inter ellen, ami itt felmerült, hát, huh, teljesen más lenne a meccskép.
Az mondjuk komoly, hogy erőből le tudunk nyomni olyan ellenfeleket, akik támadnak is. Nagyon sok ideje nem volt ez jellemző a csapatra.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.13. 01:42:24

Zozzy 5 írta:
De csak azt akartam kihozni, hogy én eddig azt láttam, hogy a legtöbb vért akkor izzadtuk, amikor a védővonalat a csatárral legfelül meghúzták 30 méteren, ennél talán az összes BL csapat agresszívabb lenne.
Ezzel annyiban vitáznék, hogy akkor kezdett csak gondunk lenni a buszozással, mikor elfáradtunk novemberben. Akkor gondunk volt mindenkivel, nem csak a buszosokkal. Előtte 4-7 gólokat rúgtunk minden arra járó buszozó kis-közép-nagycsapatnak. Szerintem sima ügy az nekünk HA jó állapotban vagyunk. Ami egy ilyen keretnél hétről-hétre kétséges. Szóval az alapkijelentéseddel (kicsit más okból, de) egyetértek, a heti kettes bajnokizás nem erre a keretre van szabva. De én nem a buszozással látom a gondot, hanem a sorozatterheléssel. Egy szuperkupameccsre karácsonyi szünet után teljesen más rákészülni. Vagy egy BM féle BL meccsre.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zozzy 5
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.01.13. 00:46:26
30 fős hengerelők: City, Pool, Arsenal, BM (PSG?)...
Kontrázósak, vagy legalábbis abban IS jók, vagy épp eleve védekezősek: Dortmund, Lever, Villa, Inter, Atalanta, Juve.
hmm, hát azért ezt olvasva sztem összecsinálni nem kell magunkat. City erősen kérdőjeles, hol tart most. Arsenalt nézem mostanában és bőven visszaestek tavalyhoz képest, ez a mai MU elleni produkció is elég sovány volt. BM oké, az nagyon ki-ki meccs, de hát láttuk, hogy kis szerencsével az ő orrukat már egyszer ki tudtuk fújni. Pool sztem most a világ legjobb formában lévő csapata, na őket sokkal komplexebbnek látom, mint magunkat, ahogyan többféle focit is tudnak játszani, egyszerre technikás és iszonyat fizikális az egész keret.

Dortmund ellen pont jó meccset játszottunk, egyértelműen focizni akartak ellenünk. na az Inter nagyon kemény dió lenne, sztem a Pool mellett a másik legerősebb ellenfél jelenleg. persze a többi se egyszerű, de csak azt akartam kihozni, hogy én eddig azt láttam, hogy a legtöbb vért akkor izzadtuk, amikor a védővonalat a csatárral legfelül meghúzták 30 méteren, ennél talán az összes BL csapat agresszívabb lenne. de az tényleg túlzó állítás, hogy a BL egyenes kiesésben mindenki ránk támad majd agyatlanul és ki-ki meccsekbe mennek bele, és persze simán lehet, hogy negyeddöntő lesz a vége, nagyon hektikusak vagyunk és valóban könnyen kipukkadunk.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.13. 00:47:46

Zozzy 5 írta:
2025.01.13. 00:38:13
Troym írta:
2025.01.13. 00:29:55
A BL egyenes kiesésben lesznek csak igazán visszazáró, kontrázó csapatok egyik oldalon, meg 30 fős keretű hengerlő csapatok a másikon. Szerintem a negyeddöntő elérése lehet reális célunk nemzetközileg, a 2. hely a bajnokságban és talán egy jó sorsolással a spanyol kupa.
milyen csapatokra gondolsz a BL kieséses szakaszban, akik elsősorban visszazárni és kontrázni akarnak majd ellenünk? lehet igazad van, nem mindenképp megcáfolni akarom, de nem vagyok annyira képben most a tabellával, és első blikkre az volt a fantáziám, hogy a BL-ben azért olyanok fognak szembejönni, akkor nem állnak úgy vissza, mint a spanyol kiscsapatok, akik ellen a legjobban szenvedtünk eddig.
Szerintem az összes olasz csapat beáll védekezni, ha összekerülünk, talán az Atalanta nem annyira, de a Juve, Inter, Milan szerintem simán. Egyenes kiesésnél még a Dortmund, Lille, Benfica, Leverkusen, Aston Villa se menne bele nyílt harcba, azt talán néhány angol top csapat, a Bayern, PSG játszaná meg ellenünk.
Nem hiszem, hogy az ellenfeleink közül nem tudja leolvasni bárki a BL tabelláról, hogy 21 gólt lőttünk 6 meccsen, viszont 7et kaptunk, nálunk 8 csapat is kevesebbet kapott, tehát azzal számolhatnak, hogy gólt kb mindig kapunk, így az ellenfél védekezésén múlik a legtöbb.
bence0330

2025.01.13. 00:46:26

Troym írta:
A BL egyenes kiesésben lesznek csak igazán visszazáró, kontrázó csapatok egyik oldalon, meg 30 fős keretű hengerlő csapatok a másikon. Szerintem a negyeddöntő elérése lehet reális célunk nemzetközileg, a 2. hely a bajnokságban és talán egy jó sorsolással a spanyol kupa.
Szerintem is a negyeddöntő reális, én kifulladást várok. Nem véletlenül toltunk most (Barbastrót leveszem, mert komolytalan) egy 7-1-et a kiállításig 160 perc alatt egy nem gyenge Bilbao-Madridnak. Volt pihenőnk.

De a BL döntő legalább már potenciálisan benne van a csapatban, mert van olyan magas a plafonunk. Nem valószínű, még egy csúcs Liverpoolnak is jól kell kijönnie a lépésnek egy BL-döntőhöz, ezer dologtól függ, szerencse is kell, de legalább már van rá értelmezhető esély, nem elképzelhetetlen semmiképp sem, főleg amit feljebb írtak, 1-1 meccsre alighanem könnyebben szedjük össze magunkat ezzel a szűk, fiatal kerettel, mint végigvinni azt a bajnokságban.

Nyilván ettől még kaphatunk egy addigra összeállt Cityt a nyolcaddöntőben, és kipofozhatnak rögtön, vagy akár egy Sporting is meglephet, de a potenciál legalább megvan. 19 volt az utolsó év, amikor ezt elmondhattuk, akkor még inkább fő esélyesek közé is tartoztunk. Onnantól kezdve végig lehetett érezni, hogy nem vagyunk épp rosszak, de az elit 1 polccal felettünk van minden körülmények közt, és nehéz elképzelni, hogy tudnánk nagyobb meccsekből többet megnyerni, és az sem rajtunk fog múlni, hanem az ellenfélnek kell bénáznia hozzá. Most meg azért elég nagy százalékban a kezünkben lehet bárki ellen a párharc.
Zozzy 5 írta:
Troym írta:
milyen csapatokra gondolsz a BL kieséses szakaszban, akik elsősorban visszazárni és kontrázni akarnak majd ellenünk? lehet igazad van, nem mindenképp megcáfolni akarom, de nem vagyok annyira képben most a tabellával, és első blikkre az volt a fantáziám, hogy a BL-ben azért olyanok fognak szembejönni, akkor nem állnak úgy vissza, mint a spanyol kiscsapatok, akik ellen a legjobban szenvedtünk eddig.
30 fős hengerelők: City, Pool, Arsenal, BM (PSG?)...
Kontrázósak, vagy legalábbis abban IS jók, vagy épp eleve védekezősek: Dortmund, Lever, Villa, Inter, Atalanta, Juve.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zozzy 5
Llegenda del Barça

Troym írta:
Troym
Director del Fútbol

Zozzy 5 írta:
2025.01.13. 00:22:57
Sonoma írta:
2025.01.12. 22:46:05
Mostani teljesítményünket látva több esélyt látok egy BL döntőre, mint a bajnokság megnyerésére.
Ebben az évben ezek az 1-2 meccses párharcok jobban mennek, mint a sorozatterheléses bajnokság. Ott még elfogyunk, ha hétköznap is van mérkőzésünk.
hát meg a BL-ben, főleg a második felében olyan csapatokkal kell majd játszani, akik akarnak focizni és nem állnak be buszozni. az látszik, hogy az ilyen csapatok fekszenek nekünk, többször kijött már extra is ilyen esetben, pl. ma is. a bajnokságban meg hozni kéne a pontokat a sündisznóban bekkelő kis-és középcsapatok ellen, hétköznap fáradtan is, ez láthatóan kevésbé megy még. ettől még persze egy BL döntőt nem lehet borítékolni, és a bajnokság is bőven elérhető távolságban van jelenleg, de elég látványos a különbség a játékunkban attól függően, hogy az ellenfél akar-e dominálni, letámadni minket, vagy nem.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.01.13. 00:22:57

Sonoma írta:
Mostani teljesítményünket látva több esélyt látok egy BL döntőre, mint a bajnokság megnyerésére.
Ebben az évben ezek az 1-2 meccses párharcok jobban mennek, mint a sorozatterheléses bajnokság. Ott még elfogyunk, ha hétköznap is van mérkőzésünk.
hát meg a BL-ben, főleg a második felében olyan csapatokkal kell majd játszani, akik akarnak focizni és nem állnak be buszozni. az látszik, hogy az ilyen csapatok fekszenek nekünk, többször kijött már extra is ilyen esetben, pl. ma is. a bajnokságban meg hozni kéne a pontokat a sündisznóban bekkelő kis-és középcsapatok ellen, hétköznap fáradtan is, ez láthatóan kevésbé megy még. ettől még persze egy BL döntőt nem lehet borítékolni, és a bajnokság is bőven elérhető távolságban van jelenleg, de elég látványos a különbség a játékunkban attól függően, hogy az ellenfél akar-e dominálni, letámadni minket, vagy nem.

kíváncsi vagyok, hogy a szünetben Flick talált-e ki valami meccstervet a buszozó, és egyébként a játékunk gyengeségeit nagyon jól kivideózó és kihasználó kiscsapatok ellen, mert az láttuk eddig is, hogy ha van területünk, akkor úthenger üzemmódban tudunk működni, szerencsére ez visszatérni látszik. de fontos lenne nem kikapni a las palmasoktól, ha amúgy egy madridnak két meccsen 9et tudunk lőni.
bence0330

2025.01.12. 23:55:43

sansz írta:
2025.01.12. 23:30:46
...így meg onnantól szenvedtünk.
...Szerintem az is, hogy nem Lewa ment le akkor. Teljesen alkalmatlan az az ember egy emberhátrányos, sokat futós kontrázó játékra...
A többivel egyetértek.

Az első: nézzük máshogy: szerintem annyira nem szenvedtünk. Igen, ahhot képest, hogy a magmában találták volna magukat, igen, de alig voltunk egyáltalán alárendeltek, és állítom, ha még akarunk is menni előre, még az a minimális sem lett volna meg. Gyakorlatilag maga a játék kiegyenlítődött emberhátrányban. Ezt szenvedésnek meg lehetett élni, mert előtte egy BL győztes szintű csapat focizott egy LL kiesés ellen menekülővel, akkora volt a különbség. :)
Ez szerintem óriási fegyvertény. Nálam spec. nagyobb ez az 5-2 így, mint egy 9-1 lett volna, vagy 11-1, ha Camát jogosan kiszórják. Ebben több mentális erőt, több karaktert látok, ami hosszabb távon kamatozhat. Megmutattuk más oldalról magunkat, és amit a Flick topikban is írtam, a német szerintem hatalmasat javított a szervezettségünkön védekezésben eleve, sőt, tippre speciálisan a 10 emberes játékra is felkészült, mindenki csukott szemmel tudta így is, hol legyen. Utólag, hogy tudjuk, nem lett belőle baj, azt mondom, hogy szinte örülök, hogy megtörtént a kiállítás, és még így is teljesen higgadtan, stabilan végigfociztuk a meccset. Ez volt az igazi erődemonstráció, 3 ballondor jelölt támadót tartottunk nullán 10 emberrel.

Lewyt IS le lehetett volna vinni, de szerintem 100%-ban csak Yamal lehetett a jogos. 17 éves széthajtott gyerek, sérülésből visszatérve, és amúgy a meccs előtt is fájt a bokája, 5-6 környékén még olyan cikkek jöttek, hogy nem is tudja vállalni a meccset. És 100-szor pótolhatatlanabb, mint a lengyel, sokkal jobban kell rá vigyázni.

Amúgy 2 hónapja tragédia már Lewy, de ma pont jó volt. Tizit leveszem, bár nyilván 1-1-nél azt be is kell tudni lőni, de az a gólpassz is zseniális volt, meg úgy általában most kivételesen ha már helyzetbe rég nem tud keveredni, jól tartotta meg a labdákat, hasznos bójacenterként dolgozott. Ettől még őt is le lehetett volna vinni, tényleg full felesleges volt a pályára, de mindenképp csak Yamal után.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.12. 23:40:20

Rüdiger ma p. tkány módon játszott. Mindent megtett, hogy Lewát fizikailag is megtörje. Meg úgy azt is aki éppen arra járt. Szinte örömet éreztem, amikor Olmoval összecsapva kapott egy hatalmasat a 2. félidőben. Na, ő (Olmo) nem hagyta magát aprítani Rüdiger által.
Láttam néhány meccsét, de ott nem volt favágó. Ma igen.
sansz
Capitá del Barça

2025.01.12. 23:30:46

Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen meccs lesz ez, de le a kalappal. Voltak Hibák azért, Flicknél is és többeknél, de azért ez nagyon komoly teljesítmény volt. Amit Raphinha művelt megint, egy Valverdét lefutni, akinek négy tüdeje van és egy plusz súlytalan oxigénpalackja... De az akaraterő ennyit ad.

Szczesny-re kicsit mérges vagyok. Tetszik a magabiztossága, de azért na. A gólról elsősorban nem ő tehet, de azért amit Penától hiányolunk az most nála is hiány volt: a bravúr.
Aztán a kiállítása teljesen felborította a meccset. Nem is élveztem a játékot onnantól. Ha nincs a piros, szerintem a bolygó magjáig tapossuk a földbe a Realt, így meg onnantól szenvedtünk. És akkor már 5:1 volt... 5:1nél nem lett volna szabad így kijönnie a kapusnak, a gól sokkal kevésbé rázta volna meg a csapatot. Mint ahogy gól is lett.... Lehet más állásnál elfogadható ez, de itt nagyon nagy butaság volt. Az se menti meg, hogy a támadó keresi a kontaktot. Persze, hogy keresi, ha épp az életéért lohol, erre a kapus megteszi azt a szívességet, hogy ráront nagy lendülettel.
Szerintem az is, hogy nem Lewa ment le akkor. Teljesen alkalmatlan az az ember egy emberhátrányos, sokat futós kontrázó játékra.

Viszonylag sok volt az alattomos szabálytalanság mindkét oldalon. Casadót nem is láttam még ilyennek pl. Nagyon gonoszul taposott oda az ellenfélnek, ugyanaz a játékos két perccel később pedig ugyanúgy adta vissza. De Rüdiger is felugrás közben kapott könyökkel egy teljesen szándékos hatalmas csomagot, nem is tudom kitől,de teljesen ártalmatlan szituációban, mindenesetre Pedrinek 28 csontja tört volna ilyentől. Érzésre több volt a felesleges keménykedés a Realtól, de sajnos mi se nagyon voltunk lemaradva. Csoda, hogy nem sérültek meg sokan, a bírónak sokkal jobban kellett volna már az elején kisárgáznia az alattomos belépőket.
Grgly: Szerintem inkább iszonyú kemény Rüdiger, mint alattomos, persze utóbbiért se kell a szomszédba mennie. Nem csípem, de ma pont ő is kapott nem is egyszer nagyon keményen, viszont ezeket általában fel se veszi legalább.

De félreértés ne essék, hatalmas tett volt ez, le a kalappal a csapat előtt.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.12. 23:27:24

grgly50 írta:
2025.01.12. 23:23:11
Már nagyon régen akartam írni: Mi a véleményetek Rudigerről? Szerintem egy végtelen alattomos játékos. Közelharcban alattomosan csíp, tapos, mar, könyököl, maximálisan kihasználva termetét.
Lehet, hogy nincs igazam?
hát nem egy Nesta, Maldini, de szerintem sima "tucatvédő" , lassan minden khv ilyen.
grgly50
Capitá del Barça

2025.01.12. 23:23:11

Már nagyon régen akartam írni: Mi a véleményetek Rudigerről? Szerintem egy végtelen alattomos játékos. Közelharcban alattomosan csíp, tapos, mar, könyököl, maximálisan kihasználva termetét.
Lehet, hogy nincs igazam?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.12. 23:03:05

ha az ünneplésről talál valaki videót, dobja már be. köszipuszi
Kép
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.12. 22:55:23

Minden dicséretet megérdemel a csapat!
Szczesny-re nem verném rá a tizenegyest, mert ha jól megnézzük, a csatár "akarta a kontaktot". Szerintem nagyon határozott és jó kapus!
A kora nem számít, hiszen Buffon is benne volt a korban amikor visszavonult.

Egy Real Madrid ellen öt gólt szerezni: ez külön öröm minden Barca szurkolónak
-----------------------------------
Egy apróság: A RM játékosai is beállhattak volna a sorfalba, amíg a játékvezetők elhaladnak előtte!
Sonoma
Capitá del Barça

Ma dícséret jár az egész csapatnak. Nemcsak 5-1-ig, hanem amit 10 emberrel is lettetek utána. Eddig hajlamosak voltunk összeomlani egy kiállítástól, ma ennek nyoma se volt.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.12. 22:41:38

Álmomban nem gondoltam, hogy ekkora meccset hozunk, tényleg, ha nincs a piros, lehet kapnak nyolcat. Közük nem volt a meccshez.

Az viszont megint vérlázító, ami megúsztak. Camavinga 2. sárga, piros, vini 2. sárga, piros és normális helyeken rüdiger sincs a pályán.

De mindegy, behúztuk, kiváló játékkal, remélem át tudjuk menteni ezt a teljesítmény a köv. időszakra.

Sempre!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
PaNel95
Barça B

2025.01.12. 22:36:30

Messa írta:
2025.01.12. 22:09:26
Van esetleg valakinek streamje az átadásról? Amit én néztem, ott elmentek reklámozni, elköszöntek.

Köszi előre is!
Én csak hang nélkülit találtam. :roll:
"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
menczel
Entrenador del Barça

2025.01.12. 22:21:29

Azért volt ez nagy hiba Szcsesnytől * Egészsésgedre * ,mert nagyon úgy éreztem egy 8-10 is kinéz nekik annyira kinyíltak és annyira jól kontrázunk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.12. 22:20:04

Evés közben jön meg az étvágy, ezért most akármilyen fura ez egy 5-2, teljesen dominált meccs után, van egy kis hiányérzetem.
Lehetett volna ez egy totál KO meccs, ha nincs az a felesleges piros az 56. percben.
Ezeket a jövőre nézve el kellene felejteni, mert bizony sok ilyen volt az utóbbi években, téthelyzetekben amikor egy-egy játékosunk ledobta az ékszíjat, és csinált valami eszetlenséget.

De csillagos ötös, gyönyörű este volt pláne az első 10 perc után, nem nézett ki jól Raphinha szinte üreskapus bénázása, majd abból a gól de viszonylag gyorsan reagáltunk.

Ilyen meccsek után felmerül bennem a kérdés, hogy a city-bayern féle agyonnyalt gigasztárok, top akárhány játékosok mi a francot csinálnak a real ellen, mikor a mi kis lesajnált játékosaink kinyitják nekik az oktatófüzetet?
Talán nem is annyira jók ezek a felfújt divat pl arcok, mint amennyire gondolják őket, ugye?

Na mindegy, óriási siker, szerintem bravúr is, mert bár javult a formánk, de a realnak is, és nem gondoltam, hogy két és fél hónap után újra egy simázás lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.12. 22:17:48

Még annyit hogy a karma megint lecsapott. Baromira nem volt méltó amit a RM lemuvelt a Mallorca ellen a végén. Tinik mutogatnak egy spanyol kupa döntős ellen. Aki itt megvolt hívva, mind tiszteletreméltó amit elért tavaly. Mi bebizonyítottuk hogy mindenkinél jobbak is voltunk a héten.
Kép
Kép
Kép
bence0330

2025.01.12. 22:11:44

Messa írta:
2025.01.12. 22:09:26
Van esetleg valakinek streamje az átadásról? Amit én néztem, ott elmentek reklámozni, elköszöntek.

Köszi előre is!
Hú, nem látom a jövőt, de szerintem majd visszatérnek, most épp Flick ölelgeti a madridosokat. :D

https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/1/
Válasz küldése