Jó azért Piqué is megéri a pénzét
🎙 PIQUÉ: "Nos ha costado hacer el segundo gol porque el Sevilla ha estado mas encerrado que Bartomeu el lunes". https://t.co/h9cjgnCWKH
Fordításban így szól: Nehezen tudtuk megszerezni a második gólt, mert a Sevilla jobban be volt zárva, mint hétfőn Bartomeu.
Hú de rég izgultam ennyire meccsen, és Piqué góljánál felugrottam és szaladtam a lakásban.
Fantasztikus volt az egész csapat, nem hiába a Rac1 szokásos meccs embere díjat most a CSAPAT kapta. Eszméletlen jó volt látni ezt a küzdeni akarást, kivétel nélkül megint oda tette magát mindenki. Bár a hibája ellenére Mingueza ismét parádés, tanári meccset hozott le 21 évesen, Pedrire pedig megint csak szavak nincsenek, hogy miket művel 18 évesen ez a "kölyök".
Ismét jár a pacsi mindenkinek, Koemannak is, ismét összerakta erre meccsre a csapatot. Ezt nem hittem volna hogy két győzelemmel, 5-0-val hozunk le 2 Sevilla derbit. A lényeg hogy a játékosok elhitték.
Jó volt látni a meccs végi képeket, az örömöt a játékosoknál, ilyen is nem most volt szerintem.
Én ma este a Levanténak szurkolok, hátha Morales és Bardhi elkapja a Bilbaot.