palesz77 írta:gygerike írta:Nem véletlenül a kedvenc játékosom
Azt hiszem palesz is hasonló véleményen van 
Elképeszt a srác

Korai összehasonlítani Fabregassal , de mindenki mondja hogy Fabre még csak 23 és már milyen jó. Thiago 19 és várja az ember hogy hozzá kerüljön a labda. Fabre volt esélyed , eljátszottad

Üdv Thiago

Január legjobb igazolása lesz:D
Sí sí sí!!!

Én már méltattam őt a Spanyol Kupa topicban, úgyhogy itt inkább csak Jonathant szeretném egy kicsit gyászolni. Hogy Keita végigtolja a meccset, és ő egy percet nem játszhat... Na ez elkeserítő volt. Azért egy Ceutát képesek lettünk volna megverni a Thiago-Masch-Jonathan középpályával, ebbe 100%-ig biztos vagyok. Még jobban is játszottunk volna, mert nem csak Thiago osztott volna forintos zsugákat - Masch mellet.

Ezért kicsit pipa vagyok most Pepre, de az ifik remekül szerepeltek, grat nekik még egyszer!
u.i.: Remélem bejön a jóslatod...

Thiago-val kapcsolatban annyit hozzáfűznék, h szerencsés a spanyol futball, h a brazil apuka (Mazinho) ott telepedett le, így a fia hamarosan csatlakozik a világbajnok kerethez is remélhetőleg
egyébként nagyon bízom a srácban már, tavaly még szkeptikus voltam, amikor néhányan már követelték a csapatba(deja vu: Messivel is így voltam a bemutatkozása után szégyenszemre

remélem a folytatás is hasonlóan alakul

)
át kell vennie Xavi örökét idővel! kevesebbel nem elégszem meg tőle