Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem elég sok itteni neveléssel van úgy, hogy ők csak a Barcában tudnak igazán érvényesülni, mivel ezt a játékrendszert tanulták és gyakorolták, ezért nem hiszem, hogy sokra vinné a ManCityben, de pl. sztem Vazquez vagy Nolito teljesítményét simán tudná hozni ilyen meccsekenMessidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
én pl Montoya-nak is örültem volna, ha pl. tegnap ő játszik balszélen, egyik felkészülési meccsen sokáig azt hittem Alves játszik, közelebbi kamera állásnál láttam, hogy nem is ő az...messibingyo írta:5 fiatal van aki szerintem elöbb utobb a nagycsapatba meg fogja állni a helyet:Fontas,Thiago,Bartra,johnatan,Muniesa
Kell a francnak, egy falábú, nagyképű bibsitorrentkiller írta:Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
Linket nem tudok, itt a topicban is linkelte valaki...
Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
egyszerűen lejárt a szerződése, és senki nem akarta szerződtetni. azt hiszem több klubnál is volt próbajátékon, de nem kellett. végül a city tartalékcsapatába talán elég lesz. de hogy ott játszik-e az megint kérdéses..Rivaldinho írta: ?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?![]()
![]()
A vezetőség nem volt megelégedve a teljesitménnyel, neki pedig nem tetszett, h kevés lehetőséget kap. A vége fele már a Barca B-ben sem kapott vmi sok lehetőséget.Rivaldinho írta:?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...![]()
![]()
?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...
Manchester City.Rivaldinho írta: Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!
Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!torrentkiller írta: Azért ezzel az "új ..."-al vigyáznék. Már sok mindenkire használták ezt a jelzőt és nem sok esetben lett jó vége. Pl Gai-ra is mondták h új Messi, és már nincs is a klubnál. ...
19 évesnek?:Dmessideco írta:Én személy szerint Eto'o-t láttam 10 ével fiatalabbnak. De komolyan...