MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.15. 09:37:15
A most érkező szezontól valami 18 millió eurót keresne alapból, valami 2.88millió euro hűségbónusszal és az jövőre mégfeljebb menne 18+9.7 millióra.
Ez összeegyeztethetetlen a mostani bérrendszerrel, szóval vagy a fizetést kell átbeszélni(talán ez lenne a legcélszerűbb) vagy mennie kell.
Hozzáteszem szerintem messze nem olyan nélkülönözhetetlen mint amennyit kapnánk érte+ jelenlegi fizetése, volt most pár jobb hónapja de előtte csak szenvedett, Dembelének sem adtuk meg a követeléseit azért mert most pár hónapig jól teljesített, örülnünk kell ha ilyen bértömeggel ennyit adna érte a MU és nem Coutinho 2.0 lesz a srác.
Ha helyette érkezne egy Bernardo Silva normálisabb fizuval(amire a hírek szerint esély is van), aki Xavi elképzeléseibe jobban is beleillene akkor én nem siratnám, eleve a szokásos Pedri-Nico-Gavi mellé még bejelentkezett Torre is, és Kessié is jött.
Ha tisztességesen bánnak vele, akkor szerintem le lehet ülni, és megbeszélni vele, hogy a pénzeiből kicsit lejebb kell adni, és részben áttérni teljesítményalapúra is.
Ha viszont nem úgy bánnak vele, akkor szerintem simán beinthet majd nekik, én is azt tenném. Nekem is, mint gondolom a legtöbbeteknek, ez életem klubja. Nem fog változni. De ha ott játszanék, és ezt csinálnák velem (feltéve hogy hiszünk a híreknek, ebben én nem vagyok biztos), tuti beintenék. Kitölteném a szerződésem, felvenném a nagy pénzeket. És közben kiadnék mindent a csövön. Frenkie hűsége a klubhoz, az edzőhöz, a szurkolókhoz kell kötődjön, nem pedig ehhez a vezetőséghez. Ők nem egyenlők a klubbal. Ha valami módosítást akarnak, akkor a kölcsönös tisztelet, az egyenrangú partneri kapcsolat alap. Enélkül semmi. Nekem is van egy kis vállalatom, néhány alkalmazottam. Én vagyok a főnök, de ahogy nekem vannak kimondott és kimondatlan elvárásaim feléjük, úgy nekik is felém, és ezt így tartom normálisnak. Máskülönben nem működik a dolog, hosszabb távon egészen biztosan nem. Érdekes módon ha ez megvan, akkor nincsenek is igazán problémák.
kicsit más: úgy látom, hogy a fórumozó társaság előszeretettel elfelejti, hogy az itt töltött ideje alatt nem egyszer volt, hogy a csapat abszolút húzóembere volt hónapokon keresztül. Rendkívül kiegyensúlyozatlan volt a teljesítménye, de csak annyira, mint a csapaté is. Ne feledkezzünk meg róla, hogy mennyiszer tett le egészen kiváló egyéni teljesítményt, és hogy igen sokszor volt kifejezetten vezéregyéniség a pályán, sorsdöntő megoldásokkal.
Pont ugyanazt érzékelem, amit pl Dembelénél is néha, vagy épp Niconál!!!!, hogy ha vannak rosszabb periódusai egy játékosunknak, akkor sokan úgy viselkednek, mint ha a középtávú memóriájukat kristálytisztára törölték volna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila