Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jogos nem tudhatjuk a fizetéseket! Mint ahogy azt sem, h Font jó lett volna e és nem csinálta volna e ugyan ezt! Én Laporta pàrti vagyok e tekintettben… de azaz elfogultság illetve indulat ami Laportával szemben meg itt az nekem vicc! Évekig rajtunk nevetett mindenki több okból kifolyólag ( pár hónapja is amikor nem hitték el, hogy helyre jövünk igazolunk stb) ha bl nyernénk abban is lenne hibakeresés és arról is az elnök tehetne, mert egy maffiózó..csababarca írta: ↑2022.08.16. 13:01:58ezt honnan tudjuk ennyire biztosan, ha a fizuk nem hivatalosak, és nem tudunk róluk semmit.
legalábbis múltkor amikor másról volt szó, és felhoztam a fizukat, akkor lehurrogtatok, hogy nem tudjuk mennyi az annyi.
Én Andrisnak igazat adok, és mondjuk ő már az elnökválasztáskor is felvetette ezeket, emlékszem rá, hogy inkább Fontot támogatta.
Én Laportát, még vitatkoztunk is erről.
Simán kinézem Laportából, hogy nem szándékosan csinálta, csak túlköltekezett ész nélkül, most meg vakarózik, és egyedül FDJ-ben van érték, legalábbis azok közül, akiket bárki is megvenne. (Pedrit más is megvenné, de őt még jó, hogy nem akarjuk eladni, vagy ARaujo is ilyen)
Lehet tévedtem Laportát illetően, bár azt tudtam, hogy ő szurkoló politikus.
Xavival kapcsolatban is tévedtem, én azt hittem erősebb karakter lesz, és nem az számít majd a kezdő összerakásánál, hogy ő kivel játszott együtt.
Próbálok nem arra következtetni, hogy Laporta utasítja Xavit Busquets erőltetésére. Remélem nem így van.
ezt honnan tudjuk ennyire biztosan, ha a fizuk nem hivatalosak, és nem tudunk róluk semmit.
Azért az újságírók többsége pont önjáró, azaz "maguktól, önszántukból írják" meg ugyanazt a hírt többször, ismétlik, bármi kis apróság előfordul...Andris írta: ↑2022.08.16. 12:13:11
... Döntsd el magadban, hogy szerinted bizonyos újságírók/újságok csak maguktól, önszántukból írják meg időnként (pont akkor, amikor szerződés tárgyalása aktuális) 1-1 játékosról, hogy mennyire csúnyán viselkedik miközben a klub "lélegeztetőgépen van", vagy esetleg valószínűsíthető, hogy a klubvezetés ilyen eszközt használ fel, és ezért bizonyos belső információkkal "fizet".
VÉG(!)eredményeit, meg az ehhez használt kommunikációs eszközöket.. egyáltalán nem alaptalan a meggyőződés, ez egy simlis vezetőség, és nem mennek jól a dolgaik. Ha élnek ilyen eszközökkel, az szerintem pont így néz ki, ahogy most látjuk a dolgokat "alakulni".
Ömm, ez nem újságírói pletyka, éppen az újságírók vannak felhasználva erre. Ezért elég nehezen is értem a kérdésed, de végülis: Természetesen nincs rá bizonyítékom, hiszen erre nem lehet senkinek bizonyítéka. Döntsd el magadban, hogy szerinted bizonyos újságírók/újságok csak maguktól, önszántukból írják meg időnként (pont akkor, amikor szerződés tárgyalása aktuális) 1-1 játékosról, hogy mennyire csúnyán viselkedik miközben a klub "lélegeztetőgépen van", vagy esetleg valószínűsíthető, hogy a klubvezetés ilyen eszközt használ fel, és ezért bizonyos belső információkkal "fizet".
Mármint kell más bizonyíték a legfelsőbb klubvezetéstől adott teljesen direkt jelzéseken túl a fizetéscsökkentésről?
Mondanám, hogy vakok közt a félszemű a császár ha MU be megy, de ez nem igaz ! FDJ nek itt a helye ebben a csapatban, jó játszótársakkal ő itt lenne a legjobb. A MU ben elpazarolja minimum ezt az évét. Nagyon sajnálom ha megy neki itt a helye !
Ezt értem, és nem is ezen megy a vita.Troym írta: ↑2022.08.15. 14:55:59
A srác kb. 150 meccsen kezdett már nálunk, még mennyi kell megállapítani róla bármit?
Pont hogy ő volt, aki betettek minden meccsen, akkor is ha hetek óta nem csinált semmi érdemlegeset. Játszott Valverde, Setien, Koeman és Xavi alatt is.
Nem volt soha rossz, de soha nem is volt kiemelkedően jó, viszont pont hogy nála van elég meccs, ahol megmutathatta magát, és felemás róla a kép.
A srác kb. 150 meccsen kezdett már nálunk, még mennyi kell megállapítani róla bármit?csababarca írta: ↑2022.08.15. 13:29:36
Nekem meg az a gondom, hogy attól várom el a magas szintű konstans teljesítményt, aki konstans kezd.
Nem érdekel, hogy hány éves, vagy milyen magas, hány kiló, milyen szép haja van.
Az meg megint nonszensz, hogy egy meccsre nélkülözzük Busquetst, majd abból a meccsből akarunk következtetéseket levonni. Ha nyerünk, ha vesztünk, az nem Busquets egy meccses hiányzásával lesz magyarázható.
Na de Frenkie topik, én remélem marad, és kiharcolja (úgy látszik neki kell harcolni, a többieknek konstans helyük van valamiért) a helyét a csapatban.
Ha nem akkor köszönjünk, sok sikert máshol.
Menni fog. Itt már akkora az ellenszél, hogy értelmetlen is lenne bármit tenni ellene.csababarca írta: ↑2022.08.15. 13:29:36Na de Frenkie topik, én remélem marad, és kiharcolja (úgy látszik neki kell harcolni, a többieknek konstans helyük van valamiért) a helyét a csapatban.
Ha nem akkor köszönjünk, sok sikert máshol.
Nekem meg az a gondom, hogy attól várom el a magas szintű konstans teljesítményt, aki konstans kezd.Troym írta: ↑2022.08.15. 13:01:52
Ezzel a gondom, hogy nem a 19 éves Pedritől és a 18 éves Gavitól elvárás / elvárható a magas szintű konstans teljesítmény és vezérszerep, hanem a 25 éves világklasszisnak tartott FdJ-től. A másik gondolatom, hogy mindenki szerint abban a pozícióban, ahol a vezetőedző használja, nem is fog tudni kiteljesedni, Xavi pedig, aki naponta dolgozik vele és nem 1,5 órát látja hetente, mint mi, plusz kb. jobban ért a focihoz, mint a fórum összessége, nem látja meg benne Busi utódját. Ők minden nap együtt dolgoznak, edzéseken azért más dolgok is kiderülnek meccsekhez képest.
Az árából én rámennék mondjuk TAA megszerzésére jhv poszton Silva helyett és akkor csapatszinten erősödnénk.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Pjanic lesz ott. Ettől még kezdhet, 8asként, vagy akár kh-ként is, főleg ha Koundé még csúszna...drobika írta: ↑2022.08.15. 12:49:17Valószínűleg kezdő ember lesz San Sebastianban. Ha jól fogja tolni, és Busi egy meccses eltiltást kap. akkor kíváncsi leszek, hogy marad e a kezdőben FDJ...
Már régóta neki kellett volna adni a középpályán Busi helyét. Aki viszont jelenleg CSK., és a CSK-t nem szokás kihagyni...
Szerintem el fogják adni De Jongot, kell a lé! Lehozzuk Busival a közepét ebben a szezonban igy - úgy, azt kész. Sajnos.
Ezzel a gondom, hogy nem a 19 éves Pedritől és a 18 éves Gavitól elvárás / elvárható a magas szintű konstans teljesítmény és vezérszerep, hanem a 25 éves világklasszisnak tartott FdJ-től. A másik gondolatom, hogy mindenki szerint abban a pozícióban, ahol a vezetőedző használja, nem is fog tudni kiteljesedni, Xavi pedig, aki naponta dolgozik vele és nem 1,5 órát látja hetente, mint mi, plusz kb. jobban ért a focihoz, mint a fórum összessége, nem látja meg benne Busi utódját. Ők minden nap együtt dolgoznak, edzéseken azért más dolgok is kiderülnek meccsekhez képest.csababarca írta: ↑2022.08.15. 12:20:15
ilyen alapon a teljes kp-t el lehetne adni, mert konkrétan ez a csapatra jellemző leírás.
Xavi fejében katyvasz van jelenleg, hibát hibára halmoz. Reméljük megnyugszik és reálisan átértékeli a csapatot, hogy kit hova kéne rakni.
Persze, ha nem kell neki FDJ engedjük el, vagy Pjanicot. De kétlem, hogy a bosnyákért adna bárki is komolyabb pénzt.
Busi helyén meg senkivel nem számol, ez a fő probléma a kp-n, így a maradék két helyen kéne zsonglőrködni, úgy, hogy a harmadikon meg egy korlátolt emberke játszik tojótyúkot.
ilyen alapon a teljes kp-t el lehetne adni, mert konkrétan ez a csapatra jellemző leírás.