Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazából túl sok forrás hozta le, több alkalommal is, így elég valószínűnek tűnik, pletykákat nem szoktak ennyire egyöntetűen ilyen biztonsággal állítani. Kb. olyan mint amikor egy igazolást jelentenek be.Továbbá sem a klub sem a játékos részéről nem volt semmilyen cáfolat. Emellett tudjuk mennyire elmérgesedett a viszony a két fél között, illetve az a nyilatkozat, amiben egyértelműen kijelenti, hogy 3 hónap múlva visszatér (ez az időpont is elég sokatmondó) sem túl szokványos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.08.05. 11:07:42Fene se tudja...Alapból én sem hinném el hogy ilyet tenne, közben meg simán lehet hogy hajlamos rá, és a legnagyobb intő jelet pont ő szolgáltatta:bence0330 írta: ↑2025.08.05. 10:45:10Én hiába nem kedvelem TS-t szakmailag már jó régóta, ezt azért minimum kétkedve fogadom, vagy inkább nem hiszem el. Neki se lenne jó, igazából nem értem, mit nyerne vele, azt meg hogy szimpla dühből, bosszúból csinálna valami ilyesmit... ilyen szimpla kisfiús-dacos viselkedést meg nem is feltételezek róla.
Aztán persze nem tudom, milyen forrásból van ez, ha főoldali cikkben is lehozták, ahová azért nem szoktak random szennyeket kirakni. Ha egy pillanatra feltételezem, hogy igaz a hír, hát az rettentő gázos lenne, simán bezúgna az all time leginkább nem kedvelt Barca játékosaim közé, valahová Alves fölé.
Az önsztároló, önhypeoló "na most aztán jól visszatértem, készen állok a BL meccsen védeni"-féle interjúsorozata meg dokumentumsorozata a sorsdöntő BL meccs előtt, lenézve, fejben demotiválva a posztriválisát.
Mindezt olyan csinnadrattával mintha egy Prime Messi érkezne vissza 9 hónap kihagyás után.
10 évig lényegében konkurencia nélkül volt, bérelt kezdő hellyel teljesítménytől függetlenül, ha jött kapus is fix a padra jött, simán lehet hogy a német olyan aki nem tűri meg ha nem ő az elsőszámú. Ronaldo, Lewandowski is ilyen, inkább végig szenvedik az egész meccset minthogy elfogadják és azt mondják hogy " Rendben Mester, 45-60 percig mindent kiadok magamból utána nyugodtan lecserélhetsz".
Azt se felejtsük el hogy az amúgy szintén nagyon jó Claudio Bravot egy ultimátummal küldette el a csapattól, kapusként nagyon fiatalon, kb mintha Gavi pattogna hogy ha nem adják el Olmo/Fermint akkor ő lép....
Az sem véletlen hogy Flick németként az egyetlen németben látványosan nem bízik benne. Minden kézzel kapálózott hogy bekerüljön a keretbe az Inter ellen, nem került, nem is ment el(míg Koundé pl a helyi járatra felszállt emiatt) hogy ottlegyen a csapattal, mindezt CSK-ként a szurkolókhoz való beszéd visszautasítása és utána Laporta-Flick-féle dühös beszélgetés is erősen erre utal..
Én kedveltem a németet, de nem tartom lehetetlennek hogy behisztizett amiért nem jár alanyi jogon neki a VB előtt a "feltörekvő Barcelona mostani és jövőbeli fix kezdője" cím. Ha Bravonál megtehette, most miért nézné jó szemmel és miértne köpne bele a legnagyobb riválisa regisztrálásának a levesébe..Sőt már talán nem is az ő riválisa hanem Szczęsny-é, simán el tudom képzelni hogy Flicknél a minden edzésnek-napnak ajándékként tekintő, edzésen vigyorgó cseh a második, és a duzzogó Stegen a harmadik választás.
Az meg hogy egyedülálló módon, a klub nélkül, önként jelenti be hogy műtétet választja és X ideig(ami pont kevesebb mint a regisztrációtrükkhöz szükséges) fog távolmaradni az meg szintén csak erősít a pletykák alapján
Egyik cikkben mellékesen megemlítették, hogy az utolsó Liga meccsen, ahol Pena védett, valami bónusza ugrott.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.08.05. 11:07:42Alapból én sem hinném el hogy ilyet tenne, közben meg simán lehet hogy hajlamos rá, és a legnagyobb intő jelet pont ő szolgáltatta:bence0330 írta: ↑2025.08.05. 10:45:10Én hiába nem kedvelem TS-t szakmailag már jó régóta, ezt azért minimum kétkedve fogadom, vagy inkább nem hiszem el. Neki se lenne jó, igazából nem értem, mit nyerne vele, azt meg hogy szimpla dühből, bosszúból csinálna valami ilyesmit... ilyen szimpla kisfiús-dacos viselkedést meg nem is feltételezek róla.
Aztán persze nem tudom, milyen forrásból van ez, ha főoldali cikkben is lehozták, ahová azért nem szoktak random szennyeket kirakni. Ha egy pillanatra feltételezem, hogy igaz a hír, hát az rettentő gázos lenne, simán bezúgna az all time leginkább nem kedvelt Barca játékosaim közé, valahová Alves fölé.
Az önsztároló, önhypeoló "na most aztán jól visszatértem, készen állok a BL meccsen védeni"-féle interjúsorozata meg dokumentumsorozata a sorsdöntő BL meccs előtt, lenézve, fejben demotiválva a posztriválisát.
Mindezt olyan csinnadrattával mintha egy Prime Messi érkezne vissza 9 hónap kihagyás után.
Fene se tudja...Alapból én sem hinném el hogy ilyet tenne, közben meg simán lehet hogy hajlamos rá, és a legnagyobb intő jelet pont ő szolgáltatta:bence0330 írta: ↑2025.08.05. 10:45:10Én hiába nem kedvelem TS-t szakmailag már jó régóta, ezt azért minimum kétkedve fogadom, vagy inkább nem hiszem el. Neki se lenne jó, igazából nem értem, mit nyerne vele, azt meg hogy szimpla dühből, bosszúból csinálna valami ilyesmit... ilyen szimpla kisfiús-dacos viselkedést meg nem is feltételezek róla.
Ha tényleg sérül , akkor miért csodálkozik, hogy hoznak helyette egy másik kapust. Érdekes az ő története is
Szerintem egyáltalán nem kizárt. Ha több sérült esetén engedélyezik az igazolást a ligán belül, nem hiszem hogy ilyen esetre nem lenne valamilyen precedens. Lásd a Braithwaite transzfert.
Az IG posztjában annyit mondott, hogy előző alakalommal kb. két hónap volt mire felépült, most meg valószínűleg három lesz elővigyázatosságból, az orvosok szerint.Frank Rijkaard írta: ↑2025.07.24. 17:54:17remelem mindenki tudja, hogy miert irta ki ezt, es miert hangsulyozta ki, hogy 2 honap alatt felepulne, de az orvosok 3 honapot mondanak.
ha egy jatekos serulesenek hossza legalabb 4 honap, akkor a liga szabalyai szerint egy uj jatekost lehet regisztralni a fizetesenek 80%-ert.
en nagyon sok mindennel nem ertek egyet, amit a vezetoseg csinal. az evek ota tarto regisztralasi mizeria is kizarolag az o saruk.
DE
soha, de soha nem lattam meg olyat, hogy egy jatekos azert kiirja a rehabilitacio hosszanak idejet, hogy betartson a sajat csapatanak. ennek az insta posztnak semmi mas lenyege nem volt, csak hogy lehetetlenne tegye egy uj jatekos regisztralasat, mert tudja, hogy nem szamolnak vele.
nalam ez emberileg egy csapatkapitanytol nem fer bele. ez fuggetlenul attol, hogy a vezetoseg milyen minosegben vegzi a munkajat, a media mennyire tamad valakit, a sajto hogy viselkedik veled.
nagyon sokadik ilyen lepes ez mar tole. mindenkinek jobb lenne, ha tavozna vegre. sem a teljesitmenye, sem az emberi hozzaallasa nem eleg mar ahhoz, hogy a klubnal maradjon.
Azért az sem gyakori hogy egy ilyen dolgot maga a játékos jelent be, idővel mindennel, a hírek szerint a Barca orvosai szerint meg nem 2-3 hónapot mondanak hanem 4+-t. Az mindenesetre biztos hogy nem az első furcsa viselkedése, ha visszaemlékezünk az omniózus " én készen állok a játékra"-féle interjúira, nagy bejelentéseire pont 1-1 sorsdöntő meccs előtt.Frank Rijkaard írta: ↑2025.07.24. 17:54:17remelem mindenki tudja, hogy miert irta ki ezt, es miert hangsulyozta ki, hogy 2 honap alatt felepulne, de az orvosok 3 honapot mondanak.
ha egy jatekos serulesenek hossza legalabb 4 honap, akkor a liga szabalyai szerint egy uj jatekost lehet regisztralni a fizetesenek 80%-ert.
en nagyon sok mindennel nem ertek egyet, amit a vezetoseg csinal. az evek ota tarto regisztralasi mizeria is kizarolag az o saruk.
DE
soha, de soha nem lattam meg olyat, hogy egy jatekos azert kiirja a rehabilitacio hosszanak idejet, hogy betartson a sajat csapatanak. ennek az insta posztnak semmi mas lenyege nem volt, csak hogy lehetetlenne tegye egy uj jatekos regisztralasat, mert tudja, hogy nem szamolnak vele.
nalam ez emberileg egy csapatkapitanytol nem fer bele. ez fuggetlenul attol, hogy a vezetoseg milyen minosegben vegzi a munkajat, a media mennyire tamad valakit, a sajto hogy viselkedik veled.
nagyon sokadik ilyen lepes ez mar tole. mindenkinek jobb lenne, ha tavozna vegre. sem a teljesitmenye, sem az emberi hozzaallasa nem eleg mar ahhoz, hogy a klubnal maradjon.
Ez a leghülyébb pontja ennek a pénzügyi szabályozásnak...valakit nem tudsz regisztrálni,mert nincs pénzed rá,de azért eladni sem tudod,nehogy pénzt tudjál csinálni belőle...Troym írta: ↑2025.07.17. 16:38:55Nekem laikusként olyasminek tűnik a sztori, hogy visszatérése óta a mutatói, játéka, mozgástartománya, akármi alapján látható lehet visszaesés, de ugye félti a munkáját és majd akár ebben az állapotban megmutatja, hogy milyen jó, viszont mivel közölték vele, hogy itt véget ért a játékos karrierje, akkor viszont rendbe rakja magát mielőtt lelép.
Addig is kapja innen a fizetést és ki tudja átment volna-e orvosin bárhol.
4 kapusunk van, de csak akkor lehet valaki el/kölcsönadni akár télen, ha regisztrálva van az illető, így Penát muszáj eladni, csak a valóságban az egyik ifista lesza 3.sz kapus télig.