Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez klasszDos Santos írta:A MU nagy halat fogott az utánpótlásbázisról.![]()
Sikerült meggyőzniük Assulin szüleit,így jövöre nagyon úgy tűnik, hogy ott folytatja.Sajnos Laporta-ék keze nagyon meg van(volt) kötve,így a tetves szabályoknak köszönhetően szinte minden évben leakasztanak egy tehetséget ezek hiénák.Cesc,Piqué,Merida...Assulin...és még Isten tudja hányan fogják őket követni...
![]()
a fiatalok oldala airfootball.comVictorValdes19 írta:nem tudjátok megadni annak az oldalaknak a nevét az egyik amin a barca B-s videók vannak a másik meg Bojan Krkic oldalathanks
Igen, ezt ecseteltem én is régebben. Dos Santos már azzal fenyegetőzött télen, hogy eligazol. Aztán vhogy Txiki meggyőzte a maradásról.Bodi írta: Más: Txiki azt írgérte,hogy tavasszal Dos Santos tétmeccseken is lehetőséget kap majd.Szeretném látni!
Kockázat nincs benne,főleg az idegenbeli meccseken,mivel ott mostanában mindig kikapunk,rontani biztos nem tudna rajtunk,de a mostani formákat látva akár a csapat hasznára is lehetne.
Jaja, engem is érdekelne egy meccs az elejétől a végéig. Ezekből a vidikből nem derül ki az hogy miért nem megy a szekér a B-nek.Charlie írta:Grat a B-nek, nagyon szívesen megnéznék egy utánpótlás mérkőzést is.
C.