Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mindegy, hogy most keresel évi 500 milliót, vagy két év múlva?Zsolti írta:Hát ha én lennék abban a helyzetben akkor énis simán aláírnám,hogy jobb lóvét keressek...ez már rég nem arról szól...ilyen világban élünk..ez van.
Ez mit jelent, nekem az jön le belőle, hogy még nem szerződött el...Amúgy, május elsejei a cikk...sport.es írta:Cesc, Piqué y Fran Mérida son tres excelente jugadores, criados en la cantera del Barça, que han acabado en clubs de la Premier aprovechando el poderío económico de los ingleses y mecanismos legales para poder abandonar La Masia. Dentro de poco puede seguirles Gay Assulin, un chaval de 16 años por quien pugnan Chelsea y United. Laporta quiere hablar personalmente con los ingleses para acabar con esta sangría.
Igaz, hogy csak videón, de láttam már őt játszani, elég jól nyomja. Egyik szemem sír, hogy a Barcából vitték őt el, de legalább az Arsenalba szerződöttFTorres9 írta:Arsenal Fabregast és Merida-t.
Ő Gay Assulin, most vitte el a MU a héten v múlthéten úgy mint anno Piquét, és az Arsenal Fabregast és Merida-t.
Én tavaly külön figyeltem, amikor az U-17-es eb-n a mieienk ellen játszottak, mert akkor hallottam már róla. Az egész spanyol csapat unszimpatikus volt, de magasan Krkic vitte a prímet...Los Banditos írta:Az a műesés nem nagyon kellett volna.![]()
Jó lesz az, első meccs volt, lesz még alkalma parádézni.Los Banditos írta:Én többet vártam volna Krkictől, de néha nagyon megszivatta a francia védőket.Az a műesés nem nagyon kellett volna.![]()
Azért nem, mert ő eredendően nem hátvéd, hanem jobbszélső, és csak a szükség hozta úgy, hogy szélsővédőt kellett játszania.Atesz írta: Védekezésben nem volt egy fenomén...Ennek ellenére én is kedveltem. Azt hittem, hogy ő lesz a jövő jobb hátvéde.
Game90 írta:Van még egy pár játékos, aki nem nagyon hiányzik, pl Christanvallionelmessi19 írta:Mondjuk mult hétvégén pont figyeltem Rochemback-ot, és öszintén nem hiányzik ebből a csapatból...
Los Banditos írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5073grecki írta:Eladtuk, igen, de ha jól emlékszem 1 millió eurós visszavásárlási opciónk van rá...lionelmessi19 írta:Tudtommal Damiát végleg odaadtuk. De nem biztos
Igazad van.
Kár érte, mert elég jól játszott az első meccsein (Bilbao ellen gólpassz, Levante ellen önfeláldozó mentés a gólvonalról).![]()
Van még egy pár játékos, aki nem nagyon hiányzik, pl Christanvallionelmessi19 írta:Mondjuk mult hétvégén pont figyeltem Rochemback-ot, és öszintén nem hiányzik ebből a csapatból...