Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos kapott valami kisebb rúgást, vagy csak egyszerűen alap regenerációs céllal volt rajta a jég, vagy mindkettő. Nem hinném, hogy komolyabb baja lett volna. Viszont aki focizott már, az tudja, hogy egy egész pici kis rúgás a sípcsontra is marhára tud fájni, olyankor a mennyei megyeiben is jó lenne azért csere után egy kis jég a lábra, plusz rekreációs masszázs, netán gumibogyószörp. De hát ott gyógyszódát kapsz maximum...Tobias88 írta:Van valami hír róla? Mert Isco kiállításánál látni hogy egy 5 kiló jég rá volt ragasztva a jobb lábára és gondolom nem azért mert elsült a 3. gólnál
Nem azon a 14-es tavaszi Clasicon lőtt legutóbb!?lui1698 írta: Mikor rúgott utoljára gólt a banokságban? Másfél-két éve?
Van stílusa, meg kell hagyni.![]()
Ezt szerintem sokan megjegyeztük egy-egy meccs után. Védekezésben is sokszor besegít, de a támadásban is mindig ott van, Neymarral nagy labdákat osztanak egymásnak. Tegnap is volt egy nagyon jó betörése csak nem lőtte el amikor lehetősége lett volna.palesz77 írta:Hát nem tudom, lehet én vagyok vak akkor, de az utóbbi 1 hónapban rendre jobban játszott, mint tavaly a szezon 90%-ában, a Málaga ellen például kiemelkedően jó volt, de amúgy is elég jó meccsei voltak. Nélküle még ilyen játékunk se lett volna eddigi a szezonban, igenis érvágás a mostani formájában való kiesés is.
Akkor nem csak én látom így. Az elöző szezonhoz képest jobban teljesít. KP-n ő teszi a legtöbbet támadásban, úgy h a védekezése is maradt ugyanolyan jó, mint tavaly. Példát vehetne róla Rakitic. Nagy érvágás az ő kiválása.palesz77 írta:Hát nem tudom, lehet én vagyok vak akkor, de az utóbbi 1 hónapban rendre jobban játszott, mint tavaly a szezon 90%-ában, a Málaga ellen például kiemelkedően jó volt, de amúgy is elég jó meccsei voltak. Nélküle még ilyen játékunk se lett volna eddigi a szezonban, igenis érvágás a mostani formájában való kiesés is.
Nekem nagyon fog majd hiányozni, ha egyszer távozik, Xavi is nagy érvágás volt, de Ini lesz a legnagyobb. Messié sem fog ennyire mélyen érinteni, még ha a csapatra nagy eséllyel az komolyabb hatással is lesz, de nekem Ini az all time kedvenc akkor is.Normandia írta:Úgy látom senkinek nem fog hiányozni.majd elválik, hogy mit ér az a kp, ahol nincs ott. Kezd de ja vue érzésem lenni.
Így van, ugyanolyan alibit tol eddig idén, mint Gumbau a B-ben tavaly. Sérülés után jöjjön vissza az az Iniesta, akitől nem lehet elvenni a labdát.fanbarca írta:de őszintén nem fog hiányozni az a játék, amit mostanság nyújt. Súlytalan, pontatlan, lassú.