Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
https://www.oddschecker.com/football/ch ... gue/winnerLG írta: ↑2023.03.18. 20:55:56Napolit én sem tartom esélytelennek, főleg nem ezzel a sorsolással. A saját águkon ők az esélyesek, a döntőben pedig egy meccsen bármi lehet.Bob_Marley írta: ↑2023.03.17. 19:45:59Én megkockáztatom,hogy Benfica vagy Napoli behúzza a Bl-ttuloldalt verekednek,mind bajnokságban is versenyben,s lemaradozva a celoktol. Míg a portugál és olasz előnyben és nagyon pörgős focit tolnak. Egy hullafaradt bárki ellen bőven adnék nekik esélyt.
Konferencia ligában, egyértelműen hajrá kicsi Nizza. El-ben meg adja magát a United-Roma, Mourinho korábbi csapata ellen
Nyilván ezek a hollywoodi forgatókönyvek,nálam. De érzek benne realitást
A Real szerintem átmegy a Chelsea-n, onnan pedig megint 3 meccsre vannak a végső győzelemtől. Ha ők jutnak a döbtőbe, akkor azt be is húzzák, szóval egyedül az elődöntő az, ahol reális esélyt látok arra, hogy a City vagy a Bayern megállítja őket. Azon a párharcon nem ők lesznek az esélyesek, de már nem egyszer megmutatták, hogy ez nem számít.
Én nem szoktam sportfogadással foglalkozni, de azért most kíváncsi lennék, milyen szorzók vannak az egyes csapatok végső győzelmére.
Napolit én sem tartom esélytelennek, főleg nem ezzel a sorsolással. A saját águkon ők az esélyesek, a döntőben pedig egy meccsen bármi lehet.Bob_Marley írta: ↑2023.03.17. 19:45:59Én megkockáztatom,hogy Benfica vagy Napoli behúzza a Bl-ttuloldalt verekednek,mind bajnokságban is versenyben,s lemaradozva a celoktol. Míg a portugál és olasz előnyben és nagyon pörgős focit tolnak. Egy hullafaradt bárki ellen bőven adnék nekik esélyt.
Konferencia ligában, egyértelműen hajrá kicsi Nizza. El-ben meg adja magát a United-Roma, Mourinho korábbi csapata ellen
Nyilván ezek a hollywoodi forgatókönyvek,nálam. De érzek benne realitást
Ez most úgy tűnik nekem is, hogy így van, de a lendületes átmenet már önmagában is több veszélyt hordozna, mint ahogy jelenleg mi játszunk.csababarca írta: ↑2023.03.17. 21:02:58Na de egyébként Busquets kivétele a kp-ról nem oldaná meg az összes gondunkat, mert a támadósor is rendre csődöt mond komolyabb csapatok ellen, ott is érdemes lenne nézelődni.
Ebben a párhuzamban számomra életszerűen a pályán történtek jutottak az eszembe, mivel mindkét csapat jelenleg listavezető otthonában és egyaránt kiestek az EL-ben.
Ha az edzőm szemében ő a mindenható, tőle indul minden, köré épül.....csk, katalán, legenda....ő tudja ezt a játékot.....tudom, hogy kihagyhatatlan a kezdőből....stb stb....ez megy edzésről edzésre, taktikai megbeszélésről megbeszélésre, meccsről meccsre.....akkor mint tisztelettudó csapatjátékos, beállok a sorba én is....
Ők ketten a középpálya részei. Maximum meghatározó részei.
Ez már teljesen off, de nem tudom, melyik meccsre gondolsz, a Valencia és a Bilbao ellen is Busquets zsneiális gólpasszából szerzett 1-1 gólt Raphinha. Egyfelelő nem Christensen, másfelől mégiscsak a középpálya.gránit írta: ↑2023.03.17. 16:39:04Jellemző volt a hétvégi találatunk is, Christensen a középpályát teljesen kihagyva adott gólpasszt Raphinhának. A kevés gólhelyezetünk közül a másikat Balde felfutása hozta, Lewandowski mellé fejelte. A középpálya talán egyetlen helyzetet hozott össze, amikor de Jong ugratta ki Lewandowskit.
Szinte teljesen pontosan ugyanonnan, ugyanolyan körülmények közt, ugyanolyan úton és tempóban mennek felfelé, mint mi. A nemzetközi porond nekik is sok még, nyilván nem a játéktudásuk miatt.
Dolog szépséghibája, hogy ha felhozzuk, hogy mi akkor hogy álltunk fel (ugye ez a mentség, ezért kapjuk a nyaklevest BL-ben évek óta), akkor az Inter esetében is illik megjegyezni, hogy akkor éppen elég rossz passzban voltak ők is.