Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szamomra soha nem lesz szimpatikus,elkolthetik a vilag osszes penzet szankcio nelkul,bevasarolta magat az arab az uefahoz is..bukjanak csak! Egyedul Enriquet sajnalnambence0330 írta: ↑2025.05.08. 12:56:12Ez a PSG szimpatikus csapat lenne, ha nem a világ összes pénzéből lett volna összeállítva. De így nem. És brutál előny a farmerliga is a BL végjátékára, egy angol vagy egy spanyol csapattal szemben, én ezért gondoltam már a nyolcaddöntőben őket a favoritnak, 3-4 hasonlóan jó klub volt, de ők már kb a naptári évben csak lepörgetik a hazai meccseket. Szerintem ugyanígy ez volt a különbség, mint a covid évben.
Azért mi sem így állnánk hulla szélsőkkel, ha télen csak úgy hozhatunk volna egy Kvarát. Rohadtul idegesítő, hogy ekkora különbségek vannak abban, kinek mit szabad, pedig amúgy még mindig nagyobb bevételeink vannak, mint nekik. Szerintem az idei BL meglehetett volna nekünk, ha csak 2-3 plusz játékosunk lehetne.
Nem vagyok miatta boldog, de ez van. Még mindig jobb, mintha a Real nyerné meg. Picit örülök is, hogy kiestünk ez a csapat még nem áll készen, BL-t nyerni. Döntőt elbukni nem rosszabb, mint egy elődöntőt
Mindhárom kapus, Donnarumma, Raya, Sommer komolyat képes volt hozzátenni a csapata teljesítményéhez, de egyik sem nyugdíjból tért vissza....
Se múlt héten, se most nem tartották fontosnak a VAR használatát az inter ellen, csak mellette... Ezért hányinger az egész...sansz írta: ↑2025.05.07. 22:30:43Nem bírtam ki,csak belenézek a meccsbe,erre mit látok: a VAR kb öt perccel az eset után visszaszól 11es miatt: egy lövésbe beleért egy Arsenal játékos,nem volt leszorítva a kéz,de lendületből volt ott,nem kereste a labdát,közelről jött nagy erővel.
Ez büntető. Ami a mi ellenfelünknél volt az nem kéz,nagyon hasonló szituban.
Nem azt mondom,hogy csalás,de könyörgöm,miért nem lehet ugyanúgy fújni, miért nincs nyílvános elemzés és akár elismerés,hogy bírói hibák történnek?
Na én ezért csökkenteném a játékperceket ennyire túltelített naptár mellett, úgyse néz meg szinte senki aktívan 100 percet. Mármint nem ezért csökkenteném, hanem a minőségibb fociért, de ezért merném meghúzni magát a módosítást. Azért az a tegnapi meccs hiába volt látványos, minőségben inkább volt roncsderbi, borzasztó egyéni teljesítményekkel, a BL végefelé ez egyre megszokottabb lesz. Szezon végére kikészül a játékosok fele kb.
Real is így nyert jó pár BL-t, Chelsea is..csababarca írta: ↑2025.05.07. 21:32:57Látom előre, hogy a félvak inter ellen majd mindent kihagy a PSG is (vagy arsenal, tök8), azok meg összemakkolnak 2 lövésből 3 gólt, aztán kalap.
Van még esélyünk, ha ügyesek az első félidőbe és találnak két gólt. Sokat jelent, hogy az idegenben lőtt gól nem számít duplán. De ez is szép eredmény tőlük.