Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
TripleH
Entrenador del Barça

2017.08.05. 15:33:15

MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59EDFDD8

Ha minden igaz, ezt a csekket kaptuk Neymarért...Háát, nem mindennapi látvány az ekkora összeg...Forintban is elfogadnám :lol:

Remélem Bartoék nem fogják ellubickolni, hanem a csapat számára hasznosan költik el...
Képzeld el ha fedezetlen lenne... :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.05. 15:06:53

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59EDFDD8

Ha minden igaz, ezt a csekket kaptuk Neymarért...Háát, nem mindennapi látvány az ekkora összeg...Forintban is elfogadnám :lol:

Remélem Bartoék nem fogják ellubickolni, hanem a csapat számára hasznosan költik el...
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.05. 14:55:22

A PSG-nek fontos igazolás volt Neymar olyan szempontból is, hogy így már a klasszis játékosok szemében is komoly opcióvá kezd válni a csapat. Úgy látszik, a PSG bárkit meg tud venni, az FFP sem akadály. Viszont eddig csak a gold diggerek mentek oda levezetni, mostmár viszont ott van Verratti, Neymar, Marquinhos, Draxler, Rabiot.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.05. 14:48:27

TripleH írta:Igazából kb a PSG úgy tud játékost venni, mint a legtöbben a fifában.
Vagy mint minden mas csapat. Hozzank vagy a Realba minimalberert jonnek a jatekosok?
Most kezdenek el igazan komolyan epitkezni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2017.08.05. 14:17:05

Igazából kb a PSG úgy tud játékost venni, mint a legtöbben a fifában. Semmi másról nem szólt ez a biznisz csakis a szerszám méregetésről.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.05. 14:01:29

recrea írta:
Sztem nem érte meg, csináltak belőle egy presztízskérdést, h képesek megvenni ennyiért és a legjobban fizetett sportolóvá teszik, amolyan erődemonstráció a piacon. Ez egyben sztem teher is, ott sokkal nagyobb elvárások lesznek felé, mint nálunk, az arabnál nem lesz szülinap, meg habi brazil meccs, hiába megy most a jópofizgatás köztük. A párizsi egyébként nagyon hálás és lelkes közönség, kíváncsi vagyok, h reagálnak majd egy-egy rosszabb meccsre, bár sok rossz meccce nem lesz neki, lubickolni fog.

Nekem is ez jutott eszembe Veb :)
Szerintem ha nem nyernek meg rögtön mindent az első szezonban, akkor Neymar lesz az első bűnbak, szerintem sokan most így BL-t meg minden mást várnak el úgy hogy Neymar oda ment, aztán majd ha csalódás lesz akkor Neymaron fogják levezetni úgy is ha nem rajta múlt a dolog...Kb mint az argentinoknál Messin.-
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.05. 13:51:47

Nero. írta:
recrea írta:NSO-n van egy cikk, mely szerint 30 millió nettót fog keresni, plusz gól- és győzelmi prémiumok, kapott 50 millió aláírási pénzt és apa is kapott 40 milliót, h le tudja tenni a kauciót a párizsi albérletre.

Továbbra sem tartom erkölcsileg fairnek a dolgot, de csak ebben a félévben keres a család több, mint 100 millió eurót reklámszerződések nélkül. Sztem magasan a legjobban kereső sportoló.
De ez így hogy erte meg a PSGnek? Vagy ennyire nem tudják mar hova tenni a pénzt Katarban?
Vagy ennyire jönnek ott a napi duplák? :D
Barátunk 10 millióval teszi a napi duplát :D

Hogy pontos legyek, 31,2 millió euró lesz a nettója, addig, amíg nem pattognak egy újabb szerződésért.

Sztem nem érte meg, csináltak belőle egy presztízskérdést, h képesek megvenni ennyiért és a legjobban fizetett sportolóvá teszik, amolyan erődemonstráció a piacon. Ez egyben sztem teher is, ott sokkal nagyobb elvárások lesznek felé, mint nálunk, az arabnál nem lesz szülinap, meg habi brazil meccs, hiába megy most a jópofizgatás köztük. A párizsi egyébként nagyon hálás és lelkes közönség, kíváncsi vagyok, h reagálnak majd egy-egy rosszabb meccsre, bár sok rossz meccce nem lesz neki, lubickolni fog.

Nekem is ez jutott eszembe Veb :)
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.05. 13:26:53

recrea írta:
Varatrix írta:Lehet volt már kérdés Ney játszik ma az első bajnokin?
Nem, nem érkeztek be tegnap éjfélig a dokumentumok az LFP-hez, úgyhogy lelátó egyelőre.
ott is elromlott a fax? :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.05. 13:26:19

recrea írta:NSO-n van egy cikk, mely szerint 30 millió nettót fog keresni, plusz gól- és győzelmi prémiumok, kapott 50 millió aláírási pénzt és apa is kapott 40 milliót, h le tudja tenni a kauciót a párizsi albérletre.

Továbbra sem tartom erkölcsileg fairnek a dolgot, de csak ebben a félévben keres a család több, mint 100 millió eurót reklámszerződések nélkül. Sztem magasan a legjobban kereső sportoló.
De ez így hogy erte meg a PSGnek? Vagy ennyire nem tudják mar hova tenni a pénzt Katarban?
Vagy ennyire jönnek ott a napi duplák? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.08.05. 13:30:46-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Barracuda831
Barça B

2017.08.05. 12:48:00

17:00 kor mutatják be a 17:15kor kezdődö meccs előtt.
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.05. 12:09:19

Varatrix írta:Lehet volt már kérdés Ney játszik ma az első bajnokin?
Nem, nem érkeztek be tegnap éjfélig a dokumentumok az LFP-hez, úgyhogy lelátó egyelőre.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.08.05. 11:54:21

Lehet volt már kérdés Ney játszik ma az első bajnokin?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.05. 11:05:15

a santos már kéri a pénzét az átigazolásból :lol: ott is éhezik minden család :lol: plusz a barcától még övetelenk pénzt, mert két santos-barca meccs volt beígérve és csak egy lett lejátszva :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.08.05. 10:25:17

Én a legjobbakat kívánom neki, ha úgy érzi ez kell, hogy a csúcsra érjen, ám legyen. Legalább nem arról fog szólni megint hónapokon keresztül a dolog, hogy szegény azért nem tud koncentrálni, mert bíróságra kell járnia. Hatalmas potenciál van még mindig benne és nagyon csíptem, de ha ő neki ez volt a szíve vágya, akkor sok sikert a jövőben.
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.05. 09:46:25

NSO-n van egy cikk, mely szerint 30 millió nettót fog keresni, plusz gól- és győzelmi prémiumok, kapott 50 millió aláírási pénzt és apa is kapott 40 milliót, h le tudja tenni a kauciót a párizsi albérletre.

rikko
Capitá del Barça

2017.08.05. 08:41:00

Mondjuk az fix ,hogy onnan eljönni a Real-ba az nem lesz egyszerű móka. Se pénzben, se morálisan.... ugye ott milyen kihívásokat találna ?
Szeritnem az életben nem lesz Real játékos, legalábbis amig élő szerződése van kb esélytelen. A qatariak magukhoz fogják láncolni, mint tették azt Verrattival. Pedig ő Neymarhoz képest kis volumenű emberke.... fociban és reklámként is
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2017.08.05. 08:37:41

LG írta: Én nem gondolom, hogy Neymar marketingértéke visszaesne, sőt! Ezen a nyáron elvitte a showt, mindenki vele foglalkozott. Lehet, hogy sokan megharagudtak rá, de ők is nagyon kíváncsiak, hogy mire megy majd Párizsban és követni fogják. Európán kívül meg szerintem pont, hogy nem fognak visszaesni az eladások, Braziliában szvsz semmivel sem lett kisebb bálvány, az araboknak, kínaiaknak stb. meg rohadtul mindegy, hogy PSG vagy Barcelona, nekik aztán semmit nem jelent, milyen múltja, presztízse van egy adott klubnak.

Ha megnézzük, manapság nemcsak a labdarúgásba, de a legtöbb sportban a megosztó karakterek, akik folyton cirkuszt csinálnak, a legnépszerűbbek, ők hozzák a legtöbb pénzt, és ők teszik a zsebre is a legtöbbet. A visszafogott, szerény srácok nem eladhatók. Nézzük csak a topicot, sokszorosára nőtt a forgalma, olyanok is megszólaltak, akik már óta nem, vagy csak ritkán fórumoznak. Most a labdarúgásban Neymar az első számú a köztudatban, persze ott maradni nehezebb lesz, mint odakerülni, de szerintem ennek is megtalálja az útját a brazil.

Ezeknek tükrében egyébként tényleg nem lenne meglepő, ha 1-2 éven belül a Realban kötne ki. Persze nem olyan könnyű az tudom, de szerintem a brazil tud akkora cirkuszt csinálni, hogy elengedjék, majd éhségsztrájkol, mint anno Robinho. :lol:
Nagyon jókat írtál, egyet is értek vele, csak az utolsó bekezdésben nem egyezik a véleményünk.
Nem nagyon fog ő már sehova se kerülni. (amíg piacképes) Te is leírtad, hogy nehéz lenne, szerintem lehetetlen. Nem csak azért, mert nincs kivásárlási ára és az arabnak nem számít a pénz, hanem azért is, mert a Real képtelen lenne versenyezni azokkal a fizetésekkel, amiket előreláthatóan kapni fog Párizsban és amit bármikor megtoldhatnak, ha kedvük van rá. Neymar pedig bizonyította, hogy mi a fő motivációja.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.05. 07:51:47

Normandia írta:
Samper írta:Neymar elment - spongyát rá. De itt maradt apja hűség-prémium ügye. Ha ragaszkodik hozzá és perli, lehet, hogy a bíróság neki ad igazat, de addig nemzetközi sajtótéma lesz és erkölcsileg rossz fényt vet apára-fiára. És lehet, hogy amit megnyernek a bíróságon, annak többszörösét elvesztik a Franciaországon kívüli európai mez-és emléktárgy eladáson.
Az a baj, hogy nem csak rájuk vet rossz fényt és amúgy sem gondolom, hogy PSG mezben járt volna Brazília.
Én nem gondolom, hogy Neymar marketingértéke visszaesne, sőt! Ezen a nyáron elvitte a showt, mindenki vele foglalkozott. Lehet, hogy sokan megharagudtak rá, de ők is nagyon kíváncsiak, hogy mire megy majd Párizsban és követni fogják. Európán kívül meg szerintem pont, hogy nem fognak visszaesni az eladások, Braziliában szvsz semmivel sem lett kisebb bálvány, az araboknak, kínaiaknak stb. meg rohadtul mindegy, hogy PSG vagy Barcelona, nekik aztán semmit nem jelent, milyen múltja, presztízse van egy adott klubnak.

Ha megnézzük, manapság nemcsak a labdarúgásba, de a legtöbb sportban a megosztó karakterek, akik folyton cirkuszt csinálnak, a legnépszerűbbek, ők hozzák a legtöbb pénzt, és ők teszik a zsebre is a legtöbbet. A visszafogott, szerény srácok nem eladhatók. Nézzük csak a topicot, sokszorosára nőtt a forgalma, olyanok is megszólaltak, akik már óta nem, vagy csak ritkán fórumoznak. Most a labdarúgásban Neymar az első számú a köztudatban, persze ott maradni nehezebb lesz, mint odakerülni, de szerintem ennek is megtalálja az útját a brazil.

Ezeknek tükrében egyébként tényleg nem lenne meglepő, ha 1-2 éven belül a Realban kötne ki. Persze nem olyan könnyű az tudom, de szerintem a brazil tud akkora cirkuszt csinálni, hogy elengedjék, majd éhségsztrájkol, mint anno Robinho. :lol:
Ladislao
Barça B

2017.08.05. 07:51:33

Rinku írta:
Akkor meg miért ír itt mindenki 07.31.-et? Nem értem. Nagyon remélem viszont, hogy megbuknak a bizalmatlanságin és Laporta nem csak a mellétt fogja verni 0 kampánnyal, mint a múltkor.
Ha azt a leirás veszem alapul amit ide bemásoltak ez csak annyi, hogy a kifizetés Szept 1 után történik meg. Legalábbis én igy értelmezem. De nem vagyok jó angolos..
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.05. 06:33:12

Samper írta:Neymar elment - spongyát rá. De itt maradt apja hűség-prémium ügye. Ha ragaszkodik hozzá és perli, lehet, hogy a bíróság neki ad igazat, de addig nemzetközi sajtótéma lesz és erkölcsileg rossz fényt vet apára-fiára. És lehet, hogy amit megnyernek a bíróságon, annak többszörösét elvesztik a Franciaországon kívüli európai mez-és emléktárgy eladáson.
Az a baj, hogy nem csak rájuk vet rossz fényt és amúgy sem gondolom, hogy PSG mezben járt volna Brazília.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2017.08.05. 05:34:52

Neymar elment - spongyát rá. De itt maradt apja hűség-prémium ügye. Ha ragaszkodik hozzá és perli, lehet, hogy a bíróság neki ad igazat, de addig nemzetközi sajtótéma lesz és erkölcsileg rossz fényt vet apára-fiára. És lehet, hogy amit megnyernek a bíróságon, annak többszörösét elvesztik a Franciaországon kívüli európai mez-és emléktárgy eladáson.
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.05. 00:08:04

gamerpapa írta: Viszont rettenetesen gyenge az értékrendje. Nem is maga a távozás ténye. Mennyivel egyenesebb lett volna, ha időben, nyíltan kezeli ezt a szituációt? Nem hozza a csapatot nehéz helyzetbe, időben és transzparens módon megy végbe az ügylet, a szakmai stábnak meg marad ideje a gondolkozásra, és a pótlására.
Talán akkor hitelesnek is tűnhetne a búcsú üzenete, de számomra egy bullsh*t az egész post, a fateros résszel az élen.
.
Azért érdekelne, hogy adta volna elő transparens módon?
Mondjuk, benyögi júniusban, hogy figyu emberek lehet lelépek Július végével. Még nem igen látom hogyan, de menni fogok. Igaz baromi sok a kivásárlási áram, de valahogy majd lebútoljuk?
Komolyan, miért rajta kérjük számon? Se a Barca se a PSG nem szólt róla hivatalosan, még is Ney a népművészeti cserépedény, mert nem állt ki, hogy megy. Azt azért nem gondolom, hogy a Barca és a Párizs is tegnap tudta meg, hogy kivásárolta magát Ney. Meg szerintem egyáltalán nem volt ez jódarabig biztos üzlet, azért ez még az araboknak is tétel, akármennyi olaj is van a seggük alatt. Nyilván ez is közrejátszott a hallgatásában. Bár ha jól tudom a csapattársainak elmondta.
Elment és pont. Túl kell rajta lépnünk még ha baromi rosszul is esett. Ez már a múlt és van mit tennünk a jelenbe és leginkább a jövőben. Attól, hogy mindenféle analfabétának tituláljuk még ő a miliomos és érte pengetnek 220 millát és nem Veres professzorért.:-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2017.08.05. 12:17:40-kor.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Rinku
Director del Fútbol

2017.08.04. 21:26:05

visca el barca írta: "3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave. "

nem fogják megkapni.
Akkor meg miért ír itt mindenki 07.31.-et? Nem értem. Nagyon remélem viszont, hogy megbuknak a bizalmatlanságin és Laporta nem csak a mellétt fogja verni 0 kampánnyal, mint a múltkor.
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.04. 20:54:24

Rinku írta:De most valaki mondja már meg nekem, hogy mi volt az a vaslogika, az a hihetetlen nagy értelem, amiért ezt az egyébként is maximálisan gyökér hűségzáradékot júli 31-ig írták bele?! Mi? Mi az ég??? Min nyerünk, ha júli végééig itt van, másnap meg megpattan? Bartoéknak már ezért kijár egy jó alapos verés és csak egy dolgot írtam. A teljes elnökségének alkalmatlansága kristálytisztán tükröződik csak ezen.
"3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave. "

nem fogják megkapni.
Kép
Ladislao
Barça B

2017.08.04. 20:45:13

Cestus írta:
Nagyon helyes. Ha Neymarnak kell a pénz, majd visszarepülgethet Párizsból bíróságra járni.
Az rendben van. De ilyen esetekben nem kérhet majd plusz pénzt mert annó nem kapta meg időben stb.? :) Vagy majd a 222 millából úgy is futja? :?
Válasz küldése