Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Képzeld el ha fedezetlen lenne...MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59EDFDD8
Ha minden igaz, ezt a csekket kaptuk Neymarért...Háát, nem mindennapi látvány az ekkora összeg...Forintban is elfogadnám![]()
Remélem Bartoék nem fogják ellubickolni, hanem a csapat számára hasznosan költik el...
Vagy mint minden mas csapat. Hozzank vagy a Realba minimalberert jonnek a jatekosok?TripleH írta:Igazából kb a PSG úgy tud játékost venni, mint a legtöbben a fifában.
Szerintem ha nem nyernek meg rögtön mindent az első szezonban, akkor Neymar lesz az első bűnbak, szerintem sokan most így BL-t meg minden mást várnak el úgy hogy Neymar oda ment, aztán majd ha csalódás lesz akkor Neymaron fogják levezetni úgy is ha nem rajta múlt a dolog...Kb mint az argentinoknál Messin.-recrea írta:
Sztem nem érte meg, csináltak belőle egy presztízskérdést, h képesek megvenni ennyiért és a legjobban fizetett sportolóvá teszik, amolyan erődemonstráció a piacon. Ez egyben sztem teher is, ott sokkal nagyobb elvárások lesznek felé, mint nálunk, az arabnál nem lesz szülinap, meg habi brazil meccs, hiába megy most a jópofizgatás köztük. A párizsi egyébként nagyon hálás és lelkes közönség, kíváncsi vagyok, h reagálnak majd egy-egy rosszabb meccsre, bár sok rossz meccce nem lesz neki, lubickolni fog.
Nekem is ez jutott eszembe Veb
Barátunk 10 millióval teszi a napi duplátNero. írta:De ez így hogy erte meg a PSGnek? Vagy ennyire nem tudják mar hova tenni a pénzt Katarban?recrea írta:NSO-n van egy cikk, mely szerint 30 millió nettót fog keresni, plusz gól- és győzelmi prémiumok, kapott 50 millió aláírási pénzt és apa is kapott 40 milliót, h le tudja tenni a kauciót a párizsi albérletre.
Továbbra sem tartom erkölcsileg fairnek a dolgot, de csak ebben a félévben keres a család több, mint 100 millió eurót reklámszerződések nélkül. Sztem magasan a legjobban kereső sportoló.
Vagy ennyire jönnek ott a napi duplák?
ott is elromlott a fax?recrea írta:Nem, nem érkeztek be tegnap éjfélig a dokumentumok az LFP-hez, úgyhogy lelátó egyelőre.Varatrix írta:Lehet volt már kérdés Ney játszik ma az első bajnokin?
De ez így hogy erte meg a PSGnek? Vagy ennyire nem tudják mar hova tenni a pénzt Katarban?recrea írta:NSO-n van egy cikk, mely szerint 30 millió nettót fog keresni, plusz gól- és győzelmi prémiumok, kapott 50 millió aláírási pénzt és apa is kapott 40 milliót, h le tudja tenni a kauciót a párizsi albérletre.
Továbbra sem tartom erkölcsileg fairnek a dolgot, de csak ebben a félévben keres a család több, mint 100 millió eurót reklámszerződések nélkül. Sztem magasan a legjobban kereső sportoló.
Nem, nem érkeztek be tegnap éjfélig a dokumentumok az LFP-hez, úgyhogy lelátó egyelőre.Varatrix írta:Lehet volt már kérdés Ney játszik ma az első bajnokin?
Nagyon jókat írtál, egyet is értek vele, csak az utolsó bekezdésben nem egyezik a véleményünk.LG írta: Én nem gondolom, hogy Neymar marketingértéke visszaesne, sőt! Ezen a nyáron elvitte a showt, mindenki vele foglalkozott. Lehet, hogy sokan megharagudtak rá, de ők is nagyon kíváncsiak, hogy mire megy majd Párizsban és követni fogják. Európán kívül meg szerintem pont, hogy nem fognak visszaesni az eladások, Braziliában szvsz semmivel sem lett kisebb bálvány, az araboknak, kínaiaknak stb. meg rohadtul mindegy, hogy PSG vagy Barcelona, nekik aztán semmit nem jelent, milyen múltja, presztízse van egy adott klubnak.
Ha megnézzük, manapság nemcsak a labdarúgásba, de a legtöbb sportban a megosztó karakterek, akik folyton cirkuszt csinálnak, a legnépszerűbbek, ők hozzák a legtöbb pénzt, és ők teszik a zsebre is a legtöbbet. A visszafogott, szerény srácok nem eladhatók. Nézzük csak a topicot, sokszorosára nőtt a forgalma, olyanok is megszólaltak, akik már óta nem, vagy csak ritkán fórumoznak. Most a labdarúgásban Neymar az első számú a köztudatban, persze ott maradni nehezebb lesz, mint odakerülni, de szerintem ennek is megtalálja az útját a brazil.
Ezeknek tükrében egyébként tényleg nem lenne meglepő, ha 1-2 éven belül a Realban kötne ki. Persze nem olyan könnyű az tudom, de szerintem a brazil tud akkora cirkuszt csinálni, hogy elengedjék, majd éhségsztrájkol, mint anno Robinho.
Én nem gondolom, hogy Neymar marketingértéke visszaesne, sőt! Ezen a nyáron elvitte a showt, mindenki vele foglalkozott. Lehet, hogy sokan megharagudtak rá, de ők is nagyon kíváncsiak, hogy mire megy majd Párizsban és követni fogják. Európán kívül meg szerintem pont, hogy nem fognak visszaesni az eladások, Braziliában szvsz semmivel sem lett kisebb bálvány, az araboknak, kínaiaknak stb. meg rohadtul mindegy, hogy PSG vagy Barcelona, nekik aztán semmit nem jelent, milyen múltja, presztízse van egy adott klubnak.Normandia írta:Az a baj, hogy nem csak rájuk vet rossz fényt és amúgy sem gondolom, hogy PSG mezben járt volna Brazília.Samper írta:Neymar elment - spongyát rá. De itt maradt apja hűség-prémium ügye. Ha ragaszkodik hozzá és perli, lehet, hogy a bíróság neki ad igazat, de addig nemzetközi sajtótéma lesz és erkölcsileg rossz fényt vet apára-fiára. És lehet, hogy amit megnyernek a bíróságon, annak többszörösét elvesztik a Franciaországon kívüli európai mez-és emléktárgy eladáson.
Ha azt a leirás veszem alapul amit ide bemásoltak ez csak annyi, hogy a kifizetés Szept 1 után történik meg. Legalábbis én igy értelmezem. De nem vagyok jó angolos..Rinku írta:
Akkor meg miért ír itt mindenki 07.31.-et? Nem értem. Nagyon remélem viszont, hogy megbuknak a bizalmatlanságin és Laporta nem csak a mellétt fogja verni 0 kampánnyal, mint a múltkor.
Az a baj, hogy nem csak rájuk vet rossz fényt és amúgy sem gondolom, hogy PSG mezben járt volna Brazília.Samper írta:Neymar elment - spongyát rá. De itt maradt apja hűség-prémium ügye. Ha ragaszkodik hozzá és perli, lehet, hogy a bíróság neki ad igazat, de addig nemzetközi sajtótéma lesz és erkölcsileg rossz fényt vet apára-fiára. És lehet, hogy amit megnyernek a bíróságon, annak többszörösét elvesztik a Franciaországon kívüli európai mez-és emléktárgy eladáson.
Azért érdekelne, hogy adta volna elő transparens módon?gamerpapa írta: Viszont rettenetesen gyenge az értékrendje. Nem is maga a távozás ténye. Mennyivel egyenesebb lett volna, ha időben, nyíltan kezeli ezt a szituációt? Nem hozza a csapatot nehéz helyzetbe, időben és transzparens módon megy végbe az ügylet, a szakmai stábnak meg marad ideje a gondolkozásra, és a pótlására.
Talán akkor hitelesnek is tűnhetne a búcsú üzenete, de számomra egy bullsh*t az egész post, a fateros résszel az élen.
.
Akkor meg miért ír itt mindenki 07.31.-et? Nem értem. Nagyon remélem viszont, hogy megbuknak a bizalmatlanságin és Laporta nem csak a mellétt fogja verni 0 kampánnyal, mint a múltkor.visca el barca írta: "3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave. "
nem fogják megkapni.
"3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave. "Rinku írta:De most valaki mondja már meg nekem, hogy mi volt az a vaslogika, az a hihetetlen nagy értelem, amiért ezt az egyébként is maximálisan gyökér hűségzáradékot júli 31-ig írták bele?! Mi? Mi az ég??? Min nyerünk, ha júli végééig itt van, másnap meg megpattan? Bartoéknak már ezért kijár egy jó alapos verés és csak egy dolgot írtam. A teljes elnökségének alkalmatlansága kristálytisztán tükröződik csak ezen.
Az rendben van. De ilyen esetekben nem kérhet majd plusz pénzt mert annó nem kapta meg időben stb.?Cestus írta:
Nagyon helyes. Ha Neymarnak kell a pénz, majd visszarepülgethet Párizsból bíróságra járni.