Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
boixosnoisbarca írta:Hát én nem tudom,tavaly teljesen ki voltam Puyi játékától.Sztem amikor kirakták szélre,akkor kezdett magához térni.Vitatkoztam is pár Puyi fannal akik istenítették,de sztem pocsék volt amit tavaly nyújtott.Az Eb-n viszont nem hittem a szememnek.Nálam csak azért nem lett ő az eb legjobbja,mert valóban Xavi volt a legjobb.és lehet h így gondolták az okostojások is...
Szal Puyi azóta fantasztikus,csak így tovább Visca Barca!!!
Igen,Piqué bizonytalan ,ahogy mondta: úgy mozgok a pályán mint egy anyuka:) De szerencsére emlékeim szerint nem kaptunk róla golt ,de lehet ,h tévedek.Viszont az is igaz,h Cáceres elég ügyes sőt...
Használd a SZERKESZT gombot!
S.
mas: csak nekem tunik fel h bezzeg amikor tavaly rijkaard kirakta szelre kapott o hideget meleget...?:)más: Csak nekem tűnt fel, hogy mostanában széleken jobban játszik?
Egyet értek az előzőkkel csak Piqué-t kellene helyettesíteni mondjuk Cáceressel!!! Egyáltalán nem magabiztos Piqué minden meccsen legaláább 6-szor hibázik!Varga Tamás írta:Igen, igazad van teljes mértékben.kilibarca írta:Csodálkozom ide még nem írt senki szerintem ő is hatalmasat játszott tegnap volt 4-5 olyan mentése meg felfutása balszélen . Hihetelen mennyire küzd és akar a csapatért. Dehát úgye nem véletlen kapitány.
Grat Puyí
Amit ebben az idényben újfent nyújt, az lenyűgöző. Fut, küzd, hajt - igazi vezér. És bebizonyítja, hogy balbekként is használható, és klasszis teljesítményre képes. Bárcsak még 25 éves lenne...
Mintha kicserélték volna, mintha feltámadt volna a 2005-06-os Puyi.
Csak így tovább Carles!
Igen, igazad van teljes mértékben.kilibarca írta:Csodálkozom ide még nem írt senki szerintem ő is hatalmasat játszott tegnap volt 4-5 olyan mentése meg felfutása balszélen . Hihetelen mennyire küzd és akar a csapatért. Dehát úgye nem véletlen kapitány.
Grat Puyí
Ez így van, egy klasszis védő!Gyurinho írta:7 meccsen játszott, 583 -ból 556 percet játszott kezdőként és 27-et csereként beállva...
18 vesztett labdát ám 43-szor szerzett(!) és ami nem kis fegyvertény hogy mindössze 4-szer szabálytalankodott igaz egy sárga lapot begyűjtött .
Ez az eddigi bajnoki meccskene tartott mérlege az idei szezonból.
A Bajnokok ligájában eddig három meccsen játszott volt és azokon mind kezdő volt és szerencsére egyszer sem csere.
9-szer vesztett labdát ám ám 26-szor szerzett,2-szer szabálytalankodott.
A kupában még nem jutott szóhoz ám mint az adatok bizonyítják nagyon fontos láncszem a hátsó alakzatban,nagy kincs ő nekünk.
Az adatokat az fcbarcelona.com-ról vettem és ugyan kicsit szárazra sikeredett de a dicséreteket megkapja majd másoktól e fórumon én a tényekre szorítkozom mert azok helyettem is beszélnek és mutatják a kvlaitásait és azt hogy lehet nincs most csúcsformában de így is klasszis teljesítménnt nyújt.
Ez egyértelmű,hogy a legjobb középső védő a ligában szerintem. Sőt a világ top5ben is 100 hogy benne van.Gyurinho írta:7 meccsen játszott, 583 -ból 556 percet játszott kezdőként és 27-et csereként beállva...
18 vesztett labdát ám 43-szor szerzett(!) és ami nem kis fegyvertény hogy mindössze 4-szer szabálytalankodott igaz egy sárga lapot begyűjtött .
Ez az eddigi bajnoki meccskene tartott mérlege az idei szezonból.
A Bajnokok ligájában eddig három meccsen játszott volt és azokon mind kezdő volt és szerencsére egyszer sem csere.
9-szer vesztett labdát ám ám 26-szor szerzett,2-szer szabálytalankodott.
A kupában még nem jutott szóhoz ám mint az adatok bizonyítják nagyon fontos láncszem a hátsó alakzatban,nagy kincs ő nekünk.
Az adatokat az fcbarcelona.com-ról vettem és ugyan kicsit szárazra sikeredett de a dicséreteket megkapja majd másoktól e fórumon én a tényekre szorítkozom mert azok helyettem is beszélnek és mutatják a kvlaitásait és azt hogy lehet nincs most csúcsformában de így is klasszis teljesítménnt nyújt.
Igen. Volt egy pár jó mentése.Messa írta:Tegnap végre az EB győztes Puyolt láthattuk a pályán... Küzdött, visszaért, ami az Ő oldalán jött támadás, mindet hatástalanította!
Bravó, Puyí!
Ez így van kellett ez a gól Puyol-nak már mint a Spanyol színekben meg a Barcának is jót tesz hogy Puyol gólt lőtt és egy kicsit visszajön az önbizalmaKomiszka írta:Gólt lőtt az Észtek ellen VB selejtezőnNAgy grat neki!!