Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.10. 18:23:46

bojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? .evil: :evil:
off:

légyszives vedd már ki ezt a narancs színt, nagyon irritáló a szemnek, ráadásul nehezen olvasható a szöveged!

ON:

bízom Pep-ben, h tudja, mit csinál...

House írta: Pinto kezd szerdán? :shock: Sebaj, az Athletic el sem jut majd a kapunkig. :twisted:

remélem nem gondoltad komolyan, h Pinto nem játszik a döntőben, mikor az ő érdeme is, h odajutott a csapat....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.05.10. 18:27:01-kor.
House
Entrenador del Barça

2009.05.10. 18:22:54

bojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? .evil: :evil:
Pinto kezd szerdán? :shock: Sebaj, az Athletic el sem jut majd a kapunkig. :twisted:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.10. 18:21:55

nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? :evil: :evil:
lionelmessi19 írta:Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.
csak egyetérteni tudok ezzel. szánalmas volt nézni, ahogy teljesen csak a szerencsében bízva mosolygott ott hiddinkkel :rolll: az meg a másik, hogy sose tud időben cserélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojanfan 2009.05.10. 18:24:43-kor.
♥fcbarca.♥
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 09:00:31

TZS írta:
Bányász írta:szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.
Szerintem meg Dani Alves igenis nagyon jól tud beadni, rengeteg helyzetet teremtett már ezekből korábban.
Az viszont igaz, hogy az elmúlt 2-3 meccsén ezek a jó beadások elmaradtak a korábban megszokottaktól. És valóban igen nehéz érvényesülni középen egy Terry-Alex kettőssel szemben.
Nagyon sok gól született ezekből a beadásokból, de a szerdai meccsen, ha dani beadta egyszerűen előre meg lehetett mondani, hogy akkora lesz az íve, mint a stadion magassága. :roll: Utolsó helyzetből pedig csak-csak beadta, jól de abból sem lett végül fejelés, mert akkorák a Chelsea-s playák, hogy az hihetetlen. :?

szerk: Jubileum, 500-ik hsz-em. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.05.08. 13:04:41

Bányász írta:szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.
Szerintem meg Dani Alves igenis nagyon jól tud beadni, rengeteg helyzetet teremtett már ezekből korábban.
Az viszont igaz, hogy az elmúlt 2-3 meccsén ezek a jó beadások elmaradtak a korábban megszokottaktól. És valóban igen nehéz érvényesülni középen egy Terry-Alex kettőssel szemben.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.08. 12:55:58

lionelmessi19 írta:Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.
Én azt mondom ez nem feltétlenül az Ő tehetetlensége volt.Mert Barca edzőként "meg van kötve a keze" nem játszathat bármit a srácokkal.Részemről két módja volna,h ilyen betömörülő védelem ellen,h lehetne játszani.Az egyikre se alkalmas igazán a keret meg nem is fér bele a Barca filozófiájába.Az egyik az amit sztem próbáltak is a srácok.Nevezetesen Alvest nyomni jobbon és szélrő bejövő labdákkal operálni.Sztem így lehetett volna feltörni ezt a védelmet.A két szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.Főleg úgy,h egy Alex-Terry páros között örlődik a támadónk akinek be kellene adni.Így ez a játék igen nehezen működhetne.

A másik pedig az lett volna,h ha Ti így akkor mi is így alapon nem akarni játszani.És akkor két felettébb mozgalmas 0-0 után vagy büntetők döntenek vagy talál valaki egy gólt(mint most) és továbbmegy.Ez meg ugye nem a mi játékunk lenne.

Volna még az,h megpróbálkozni átlövésekkel.De úgy láttam akár hányszor megpróbáltuk mindig ott volt egy láb.Egész egyszerűen nem volt terület még erre se nagyon.

Szóval én azt mondom Pep a legjobb döntést hozta.Mert nekem úgy tűnt,h jól felpörgette a srácokat és kiküldte a csapatot,h játsszák amit tudnak.Bízva abban,h a sok klasszisunk közül majd valamelyik eldönti a meccset.Végül ha nehezen is és érdekes körülmények között is de igaza lett.

És én valahogy ezt nem érzem hibának nála.Mert egész egyszerűen ha megnézzük a nagy angolok egymás elleni meccseit(pl az eddigi Chelsea -Pool meccseket)de a legtöbb esetben az angol csapatok más nagycsapatok elleni meccseit akkor az látszik,h gyakorlatilag senki nem tud mit kezdeni a másikkal.Szóval ezt a "tehetetlenséget" nem érzem a Barca és Pep hibájának.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.08. 12:49:33

amugy ez nem idevág :D de észrevettétek hogy Pep mennyit őszült nyár óta??? Mondjuk h ien munkába én is beleőszülnék az is biztos. :D
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.05.08. 12:31:48

Fecooo írta:egyébként én nem szeretném még 1x Yaya-t a védelemben látni...
az oké, h meg tudja oldani a feladatát hátul, hiszen hatalmas klasszis, de ezáltal a középpályánk megint átjáróház lenne, nagyon remélem, h Pep is észrevette ezt és megpróbálja majd a Sylvinho,Piqué,Caceres,Puyol hátvédsort összeszoktatni a döntőig... tudom, h Puyol nem egy futóbolond, mint Alves, és ezáltal Messinek se lesz meg a megfelelő támogatása, de egyszerűen nem engedhető meg, h a középpályánk( a legerősebb fegyverünk) lyukas legyen...
Így igaz!
Ugyanezt mondtam én is a visszavágó előtt, és most is ezt gondolom. Nagy hiba Yaya-t a kp-ról hátrébb vonni, akármennyire is jól játssza meg azt a posztot is. Az eredeti helyén hasznosabb a csapat számára.
A döntőig meg összeállhat egy jó védelem Cáceressel is például, vannak még addig meccsek, játékba lendülhet.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.08. 12:30:44

Esetleg, ha hétvégi bajnokin is ezt a védelmet állítaná csatasorba Guardiola, akkor kicsit összeszoknának. Meg a kupában is lehet.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.05.08. 12:28:57

Nem ódákra gondoltam, csupán edző-óriás, a legnagyobbak közé emelkedő, zseni, stb jelzőkre, amik azért még kevés alappal rendelkeznek. Majd ha évekig tartósan hozzuk ezt a szintet mindenkivel szemben, no meg persze a kupákat a kézben végre, majd esetleg akkor.

Értem én hogy nagy dolog ilyen sikeres játékosoknál elérni ezt a végsőkig akarást, de mégsem ad alapot az ilyen mértékű jelzőkre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Balinho
Entrenador del Barça

2009.05.08. 12:28:20

Én a dolgot kettéválasztanám: Pep alatt a csapat morálisan hihetetlenül megerősödött, az utolsó leheletükig küzdő, magukban a legvégsőkig bízó, gárdává lett az együttes. Ennek a hihetetlen mentális erőnek köszönhető, hogy emberhátrányban pocsékul játszva, emberhátrányban is sikerült gólt lőni és döntőbe jutni.

Ugyanakkor taktikailag azért messze van még mit tanulni a nagy öregektől. A csapat egész nyilvánvalóan szenvedett, a középpályán ritmustalanok voltunk, a széljáték sem működött, a beadásokat erőltettük, miközben fejjátékban gyakorlatilag verhetetlen volt az ellen. A középpálya, mely egyértelmű meghatározója a játékunknak nem működött. Persze utólag köpöm én is a passzátszelet, de lehet érdemesebb lett volna a megszokott centrummal Xavival, Inivel és Yayával megpróbálni a középpályát (legalább a második félidőre), és a súlytalan Busquets, Keita páros helyére előre behozni Hlebet, hátra Cacerest. De az, hogy nem változott semmi könnyen a meccsbe kerülhetett volna, hiszen ha megadják az egyik tizit, vagy nincs az a meccs képébe abszolút nem illő egyéni villanás (mert továbbjutást nem lehet egy bődületesen eltalált lövésre alapozni, ahhoz max taktikát igazítani, alkalmazkodni lehet (lásd Chelsea)).

Mindamellett, hogy egészen kiváló szakember ezeket lm19 mellett én is javítandónak tartom.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.08. 12:21:37

LM19!

nem beszélhetek mindenki nevében, de a magam részéről úgy vélem, h helytálló véleményt formáltam Pep-ről, úgy beszélsz, mintha mindenki ódákat zengene róla... pedig erről szó sincs jelen esetben...

egyébként én nem szeretném még 1x Yaya-t a védelemben látni...
az oké, h meg tudja oldani a feladatát hátul, hiszen hatalmas klasszis, de ezáltal a középpályánk megint átjáróház lenne, nagyon remélem, h Pep is észrevette ezt és megpróbálja majd a Sylvinho,Piqué,Caceres,Puyol hátvédsort összeszoktatni a döntőig... tudom, h Puyol nem egy futóbolond, mint Alves, és ezáltal Messinek se lesz meg a megfelelő támogatása, de egyszerűen nem engedhető meg, h a középpályánk( a legerősebb fegyverünk) lyukas legyen...
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.08. 12:09:35

Elmondom mire a sok dícséret:

Az elmúlt 2 évben kiestünk volna hasonló helyzetben. Pep 38 éves létére, szinte nulla edzői tapasztalattal elhitette a játékosokkal, hogy mire képesek és hogy 90 + X percig van remény, még emberhátrányban is. Ezért az idei szezonban már "szimplán" ilyen okok miatt is a világ legjobbjai közé emelkedett.

A taktikához továbbra is ennyit: a csapat már a legalsó korosztálytól úgy játszik, ahogy a felnőtt keret. Ezek az ifik, ezt a mentalitást kapják és a klub filozófiája is ez, független attól, hogy saját nevelésű a playa vagy nem. Ezért az igazolásoknál is ezek a képességek a döntőek.

Ennyi :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Marci
Capitá del Barça

2009.05.08. 12:08:14

lionelmessi19 írta: Akármilyen jelzőkkel is lehet illetni azt a játékot, amit a Chelsea produkált, a Barcelona két meccsen gólképtelenné lett téve, meg lett fogva, méghozzá teljesen. A MU pedig ezt gond nélkül le tudja másolni, ha akarja majd.
ja erre én is utaltam már a bl mérkőzések topikban. van még mit fejlődnie pepnek, főleg hogy ilyen szinten védekező és mégis ilyen veszélyes csapattal mint a chelsea, akinek az élén egy hiddink áll még nem játszott korábban.
és pep ugyan tapasztalatlan de egy nagyon okos ember úgyhogy bízom benne hogy levonta a megfelelő következtetéseket. nagyon értékes párharc volt ez a chelsea elleni két meccs.
a manchestertől azt várom hogy nagyjából ugyanezt tudja majd csinálni mint a chelsea csak minden szinten, de legalábbis támadásban sokkal hatékonyabban. pep-ben pedig csalódnék ha az jönne ki a végén hogy ugyanúgy játszik a barca mint egész évben, és megesz minket a manchester. azt nem feltétlenül várom hogy sikerüljön megnyerni a taktikai csatát, de valami meglepő húzásra kíváncsi lennék.
egyelőre mondjuk nem tudok másra gondolni mint hogy a barca kicsit jobban kicsalja a manchestert, nem dédelgeti annyit a labdát hanem átadja valamennyire a területet és több támadást fog vezetni első szándékból.
azt hiszem a döntő még akkor is élvezetesebb lesz mint a chelsea elleni akármelyik meccs hogy ha esetleg 0-0 lesz a végeredmény.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2009.05.08. 11:40:07

na hozzá még nem írtam.

Akármilyen jelzőkkel is lehet illetni azt a játékot, amit a Chelsea produkált, a Barcelona két meccsen gólképtelenné lett téve, meg lett fogva, méghozzá teljesen. A MU pedig ezt gond nélkül le tudja másolni, ha akarja majd.

Kiváncsi vagyok rá, hogy mit fog kitalálni Pep, mert hogy a BL továbbjutás a legkevésbé sem rajta múlott, az egész biztos. Az első meccs még oké, még Valencia után is oké, de hogy még 1 hét elteljen, úgy, hogy egyetlen elemben sem változik a játék...
Kétségeim nagyon nincsenek afelől, hogy a United megpróbál majd hasonló játékot játszani, hiszen tökéletesen látták, hogy működik. És nekik azért tehetségesebb támadóik és támadásban jobb védekező típusú embereik vannak, úgyhogy félhetünk majd a kontráktól.
Nagyon várom már, hogy mi lesz az új a dologban, mert kell az új. Ha megint úgy megyünk neki egy ilyen meccsnek, hogy a szerencsére alapozunk, meg a hátha bever valaki egyet az emberfeletti képességeinek köszönhetően, akkor lényegesen csökkent esélyekkel futunk a találkozónak. Bár még így is lehet, legalább annyival, mint a MU, mert annyival jobb játékosaink vannak.

Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.

Ja látom: tartani bennük a hitet. Rijkaard is egy pszihológus-pedagógus mágus volt, csaképp semmi újat nem tudott produkálni a csapattal egy idő után. Emlékszem mennyit védtem, a végére már tökegyedül szinte, sok százatokkal szemben. Aztán már én sem.

El tudom képzelni, micsoda savat kapott volna ha nincs szerencsénk, és kiesünk. Olyan mód szélkakasként viselkednek itt nagyon sokan, hogy rossz nézni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:00:08

Egy edző-óriás. Már most. Így hatni a játékosokre, és így elültetni bennük a hitet, csak a nagyon nagyok tudják. Nem is tudom kinek sikerült ennyire jóra a bemutatkozása edzőként a top ligákban. Szerintem senkinek. :wink:
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 10:53:48

most nagyon sok fog múlni Pep döntésein hogy kiket játszat ill. hogy rotálja a csapatot.
ez msot döntő lehet!!

egyrészt h valamelyest tényleg szokja a védelem egymást a döntőre, (bár szvsz nem valószínű h Pep nagyon hagyja majd Dani ill. Abidalt a kispadon jegelni...) de mindeképpen pihentetni kell az alapembereket kicsit!
azt hiszem elég erős a keret h most lehessen igazán rotálni; főleg ugy hogy a bajnokság már majdnem a zsebünkben van...

Visca El Barça!!!
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 08:36:47

Nóbi írta:
recrea írta:Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás.
Hát nem tudom. Én szeretem a MU-t, szinte minden meccsüket láttam az elmúlt években, de nem állítanám, hogy egyedül Ronaldot elég lenne kikapcsolni. Mostanában Rooney a kulcsjátékos! Egy MU ellen semmire sem megyünk emberfogással, egyedül megfelelő csapatjátékkal lehet esélyünk. Yaya KELL a középpályára, nincs mese, nem áldozhatja fel Pep mégegyszer.
Cacerest pedig addig valóban minden meccsen játszatni kell, a bajnokság már úgyis megvan!
Egyetértek, nem elég csak őt kikapcsolni, de nem is állítottam ezt :wink:
Csak annyit, hogy nem nagyon kéne egy az egyben hagyni, mert bárki mellett elviszi a lanyót. Valóban rooney kulcsember, nem vitás.
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.07. 08:33:13

recrea írta:Ronaldoról írtad: Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás.
Hát nem tudom. Én szeretem a MU-t, szinte minden meccsüket láttam az elmúlt években, de nem állítanám, hogy egyedül Ronaldot elég lenne kikapcsolni. Mostanában Rooney a kulcsjátékos! Egy MU ellen semmire sem megyünk emberfogással, egyedül megfelelő csapatjátékkal lehet esélyünk. Yaya KELL a középpályára, nincs mese, nem áldozhatja fel Pep mégegyszer.
Cacerest pedig addig valóban minden meccsen játszatni kell, a bajnokság már úgyis megvan!
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 08:17:51

Enjoy írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de én úgy gondolom , hogy Pepnek a következő a feladata:
Az elkövetkező meccseken, amik a BL döntő elött lesznek, azokat a védőket kell játszatni, akik majd bennt lesznek a MU elleni meccsen.
Össze kell szokniuk, kell nekik a meccs (Caceres, Sylvi)
Hiába van bajnokságban Dani Alves, és Abidal, az ő játékukat fel kell áldozni a bajnoki meccseken.

SZVSZ
Egyetértek, össze kell rázódniuk, ez egyértelmű, plusz ne szarják majd össze magukat a bl-döntőben. Túl nagy luxus Yayat kivenni a kzp-ról. A védő feladatokat pedig más is el tudja így látni, mint ő tegnap. Kérdés ki tudja cét megfogni. Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás. Alvesért kár, abidalt nem tartom jó focistának, sly jobb nála, ő meg fogja oldani. Meg ezt a busquets gyereket megnézném középen hátul is. Jól fejel, erőszakos és nem kell részt vennie az összjátékban, amiben tegnap lassú volt és többet hibázott. Meg Pep sokat játszatta ott a segunda b-ben, igaz, nem egy bl döntő. De sztem jól kezeli a bevetéseket a srác, nem izgulja el. tegnap meg mindenki rosszul focizott. No, kiváncsian várom Pep döntését, már most vasárnap is. Gyere sly, các, tiétek a pálya.
Lionel86
Jugador d'estrella

2009.05.07. 07:32:56

Yayával kapcsolatban azt hiszem igazatok van, én is ezen bosszankodtm a mecs alatt. Le vittem volna Busit meg lehet Keitát azt Vissza Yayát a helyére hátra meg Casarest előre pedig Hlebet vagy Bojant! Init meg vissza szervezni, mert így olyan érzésem volt Yaya meg Ini nélkül mintha nem lenne elég kreatív a középpályánk!:O
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.07. 06:52:57

Fecooo írta:úgy vélem, tegnap este regnálása legnagyobb hibáit követte el, amit csak a nekünk kedvező bírói hozzáállás, Valdes és Iniesta, nah meg a szerencse faktor csak együtt tudott kompenzálni:

- igaz, h a védelmünk eleve lyukas volt, de ilyenkor kezd el kisérletezgetni? ráadásul ezzel lyukassá téve az atombiztos kp-ánkat?
- egy ilyen meccsen is csak taktikai cseréket eszközöl a 80. perc után?
Teljes mértékben egyetértek! Nem volt Pep a helyzet magaslatán (szigorúan szurkolói szemmel) :?

Az általad felsorolt hibák miatt én is végtelenül dühös voltam a második félidőben. Így korán reggel annyit fűznék hozzá, hogy Messi megint középen kolbászolt, de labdához sem ért, ki kellett volna vinni a szélre, ahol talán nagyobb területe lett volna (ezzel párhuzamosan Xaviék tán valamivel több levegőhöz juthattak volna). Cacerest be kellett volna hoznia Sergi helyére, Yaya nagyon hiányzott a középpályáról. Így hirtelen ennyi.

DE ne feledjük: szemtelenül fiatal edző létére első évében trófeát (jobb esetben trófeákat) nyer és minden lehetséges sorozatban döntőig menetel, ez több mint elismerésre méltó :!: Abban is biztos vagyok, hogy ha a játék képébe közvetlenül nem is sikerült belenyúlnia, ez a küzdeni akarás és mérhetetlen önbizalom ami a csapatot jellemzi (és ami meghozta a sikert tegnap IS), az egyedül neki köszönhető!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.07. 05:23:01

úgy vélem, tegnap este regnálása legnagyobb hibáit követte el, amit csak a nekünk kedvező bírói hozzáállás, Valdes és Iniesta, nah meg a szerencse faktor csak együtt tudott kompenzálni:

- igaz, h a védelmünk eleve lyukas volt, de ilyenkor kezd el kisérletezgetni? ráadásul ezzel lyukassá téve az atombiztos kp-ánkat?
- egy ilyen meccsen is csak taktikai cseréket eszközöl a 80. perc után?

Igen, feltettem két kérdést, számomra ezek voltak a legnagyobb hibák, de sztem ha nem korán reggel lenne, még eszembe jutna több is...

Mindenesetre köszönöm ennek a CSODÁLATOS CSAPATNAK az egész éves totális focit,ez a csapat fel merte bárhol vállalni a saját játékát, kivíva (nem tudom jól fogalmaztam-e :S ) minden ellenfél félelmét a Barca-val szemben..
Visca el Barca mindörökké! Forca Pep!
gombosmario18
Barça C

2009.05.07. 00:56:28

Az elsö két meccs után azt montam:ur isten,kit hoztak ide...
Most meg csak ámulok,bámulok,h mien csapatot hozott ösze....
GUARDIOLA=ISTEN :D
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.07. 00:46:45

Nah most már biztos vagyok benne,h mindenben (az én igényeim szerint) üti Jose-t, egy dologra vártam,és most abban is, az pedig a futáááááááás :D

hát simán hozta Mourinho szintjét 04es Old Traffordi amazing aktionjával... :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése