Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off:bojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? .evil:
House írta: Pinto kezd szerdán?Sebaj, az Athletic el sem jut majd a kapunkig.
Pinto kezd szerdán?bojanfan írta:nagy edző meg minden, de akkor sem értem, hogy miért nem kezdeti el összeszoktatni a bl-döntős csapatot, és miért nem kezd ma pinto, amikor szerdán úgyis ö fog védeni? .evil:
csak egyetérteni tudok ezzel. szánalmas volt nézni, ahogy teljesen csak a szerencsében bízva mosolygott ott hiddinkkel :rolll: az meg a másik, hogy sose tud időben cserélni.lionelmessi19 írta:Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.
Nagyon sok gól született ezekből a beadásokból, de a szerdai meccsen, ha dani beadta egyszerűen előre meg lehetett mondani, hogy akkora lesz az íve, mint a stadion magassága.TZS írta:Szerintem meg Dani Alves igenis nagyon jól tud beadni, rengeteg helyzetet teremtett már ezekből korábban.Bányász írta:szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.
Az viszont igaz, hogy az elmúlt 2-3 meccsén ezek a jó beadások elmaradtak a korábban megszokottaktól. És valóban igen nehéz érvényesülni középen egy Terry-Alex kettőssel szemben.
Szerintem meg Dani Alves igenis nagyon jól tud beadni, rengeteg helyzetet teremtett már ezekből korábban.Bányász írta:szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.
Én azt mondom ez nem feltétlenül az Ő tehetetlensége volt.Mert Barca edzőként "meg van kötve a keze" nem játszathat bármit a srácokkal.Részemről két módja volna,h ilyen betömörülő védelem ellen,h lehetne játszani.Az egyikre se alkalmas igazán a keret meg nem is fér bele a Barca filozófiájába.Az egyik az amit sztem próbáltak is a srácok.Nevezetesen Alvest nyomni jobbon és szélrő bejövő labdákkal operálni.Sztem így lehetett volna feltörni ezt a védelmet.A két szélén.Csak rá kell jönni,h igazából egyik szélünk se tud beadni meg aztán nincs is nagyon kinek beadni.Főleg úgy,h egy Alex-Terry páros között örlődik a támadónk akinek be kellene adni.Így ez a játék igen nehezen működhetne.lionelmessi19 írta:Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.
Így igaz!Fecooo írta:egyébként én nem szeretném még 1x Yaya-t a védelemben látni...
az oké, h meg tudja oldani a feladatát hátul, hiszen hatalmas klasszis, de ezáltal a középpályánk megint átjáróház lenne, nagyon remélem, h Pep is észrevette ezt és megpróbálja majd a Sylvinho,Piqué,Caceres,Puyol hátvédsort összeszoktatni a döntőig... tudom, h Puyol nem egy futóbolond, mint Alves, és ezáltal Messinek se lesz meg a megfelelő támogatása, de egyszerűen nem engedhető meg, h a középpályánk( a legerősebb fegyverünk) lyukas legyen...
ja erre én is utaltam már a bl mérkőzések topikban. van még mit fejlődnie pepnek, főleg hogy ilyen szinten védekező és mégis ilyen veszélyes csapattal mint a chelsea, akinek az élén egy hiddink áll még nem játszott korábban.lionelmessi19 írta: Akármilyen jelzőkkel is lehet illetni azt a játékot, amit a Chelsea produkált, a Barcelona két meccsen gólképtelenné lett téve, meg lett fogva, méghozzá teljesen. A MU pedig ezt gond nélkül le tudja másolni, ha akarja majd.
Egyetértek, nem elég csak őt kikapcsolni, de nem is állítottam eztNóbi írta:Hát nem tudom. Én szeretem a MU-t, szinte minden meccsüket láttam az elmúlt években, de nem állítanám, hogy egyedül Ronaldot elég lenne kikapcsolni. Mostanában Rooney a kulcsjátékos! Egy MU ellen semmire sem megyünk emberfogással, egyedül megfelelő csapatjátékkal lehet esélyünk. Yaya KELL a középpályára, nincs mese, nem áldozhatja fel Pep mégegyszer.recrea írta:Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás.
Cacerest pedig addig valóban minden meccsen játszatni kell, a bajnokság már úgyis megvan!
Hát nem tudom. Én szeretem a MU-t, szinte minden meccsüket láttam az elmúlt években, de nem állítanám, hogy egyedül Ronaldot elég lenne kikapcsolni. Mostanában Rooney a kulcsjátékos! Egy MU ellen semmire sem megyünk emberfogással, egyedül megfelelő csapatjátékkal lehet esélyünk. Yaya KELL a középpályára, nincs mese, nem áldozhatja fel Pep mégegyszer.recrea írta:Ronaldoról írtad: Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás.
Egyetértek, össze kell rázódniuk, ez egyértelmű, plusz ne szarják majd össze magukat a bl-döntőben. Túl nagy luxus Yayat kivenni a kzp-ról. A védő feladatokat pedig más is el tudja így látni, mint ő tegnap. Kérdés ki tudja cét megfogni. Egyszerűen ki kell rá két embernek mozdulnia, mint a hétvégén robbenre, meg ahogy messire szoktak. Ha őt megfogják, a mu támadósora csak félkarú óriás. Alvesért kár, abidalt nem tartom jó focistának, sly jobb nála, ő meg fogja oldani. Meg ezt a busquets gyereket megnézném középen hátul is. Jól fejel, erőszakos és nem kell részt vennie az összjátékban, amiben tegnap lassú volt és többet hibázott. Meg Pep sokat játszatta ott a segunda b-ben, igaz, nem egy bl döntő. De sztem jól kezeli a bevetéseket a srác, nem izgulja el. tegnap meg mindenki rosszul focizott. No, kiváncsian várom Pep döntését, már most vasárnap is. Gyere sly, các, tiétek a pálya.Enjoy írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de én úgy gondolom , hogy Pepnek a következő a feladata:
Az elkövetkező meccseken, amik a BL döntő elött lesznek, azokat a védőket kell játszatni, akik majd bennt lesznek a MU elleni meccsen.
Össze kell szokniuk, kell nekik a meccs (Caceres, Sylvi)
Hiába van bajnokságban Dani Alves, és Abidal, az ő játékukat fel kell áldozni a bajnoki meccseken.
SZVSZ
Teljes mértékben egyetértek! Nem volt Pep a helyzet magaslatán (szigorúan szurkolói szemmel)Fecooo írta:úgy vélem, tegnap este regnálása legnagyobb hibáit követte el, amit csak a nekünk kedvező bírói hozzáállás, Valdes és Iniesta, nah meg a szerencse faktor csak együtt tudott kompenzálni:
- igaz, h a védelmünk eleve lyukas volt, de ilyenkor kezd el kisérletezgetni? ráadásul ezzel lyukassá téve az atombiztos kp-ánkat?
- egy ilyen meccsen is csak taktikai cseréket eszközöl a 80. perc után?