2009.05.08. 11:40:07
na hozzá még nem írtam.
Akármilyen jelzőkkel is lehet illetni azt a játékot, amit a Chelsea produkált, a Barcelona két meccsen gólképtelenné lett téve, meg lett fogva, méghozzá teljesen. A MU pedig ezt gond nélkül le tudja másolni, ha akarja majd.
Kiváncsi vagyok rá, hogy mit fog kitalálni Pep, mert hogy a BL továbbjutás a legkevésbé sem rajta múlott, az egész biztos. Az első meccs még oké, még Valencia után is oké, de hogy még 1 hét elteljen, úgy, hogy egyetlen elemben sem változik a játék...
Kétségeim nagyon nincsenek afelől, hogy a United megpróbál majd hasonló játékot játszani, hiszen tökéletesen látták, hogy működik. És nekik azért tehetségesebb támadóik és támadásban jobb védekező típusú embereik vannak, úgyhogy félhetünk majd a kontráktól.
Nagyon várom már, hogy mi lesz az új a dologban, mert kell az új. Ha megint úgy megyünk neki egy ilyen meccsnek, hogy a szerencsére alapozunk, meg a hátha bever valaki egyet az emberfeletti képességeinek köszönhetően, akkor lényegesen csökkent esélyekkel futunk a találkozónak. Bár még így is lehet, legalább annyival, mint a MU, mert annyival jobb játékosaink vannak.
Nem értem a sok Pep-et dícsérő szót most így a BL továbbjutást követően, mert ugyan rosszat sem tett, fogalmam sincs mit csináltam volna a helyében, de hogy 180 percen és több mint 1 héten keresztül tehetetlen maradt, azért nem jár a dícséret. Mondom, más se, nem akarom szídni, nemtudom lehet-e bármit is kitalálni, de dícséretet nem érdemel.
Ja látom: tartani bennük a hitet. Rijkaard is egy pszihológus-pedagógus mágus volt, csaképp semmi újat nem tudott produkálni a csapattal egy idő után. Emlékszem mennyit védtem, a végére már tökegyedül szinte, sok százatokkal szemben. Aztán már én sem.
El tudom képzelni, micsoda savat kapott volna ha nincs szerencsénk, és kiesünk. Olyan mód szélkakasként viselkednek itt nagyon sokan, hogy rossz nézni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila