bojankrkic27 írta:
ráadásul a Királykupa valamint a BL döntőjének megnyerésében is nagy szerepet vállalt a góljaival.. augusztusban olimpiát nyert az argentin válogatottal... mi ér aranylabdát ha nem ez????
egyértelmű hogy ő érdemlii!!!!! semmi kétség!!!
na béke!
1: Xavi gólpasszt adott Messinek a Bl-ben, nem is akármiylet, és végig jól játszott. A KK döntőben pedig góltlőtt, szóval a döntőkben semmivel sem marad alul Messinél...
2: Xavi meg az EB legjobbja eltt ennyi erővel...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Az aranylabdát az ADOTT év teljesítményéért kapják!!!!!!!!! Fogja már fel mindenki!!!! 2009-ben volt az Olimpia? NEM!!! Szóval ennek az ég világon semmi köze az aranylasztihoz, ilyen erőből Henry is kaphatna, mert nyret vb-t meg eb-t is...
(nem csak neked szól, és nem is személyes letámadás... csak már idegesít, hogy mindenki ilyeneket ír!!!)
Amúgy egy kis sajátvélemény:
Messi idén azért gyengébb szerintem, mert nem a posztján játszik. A Kazany ellen is volt, hogy baloldali irányítóban futkosott

Ezt valami nagyfejes megmondhatná neke, hogy miért van...

Ez most csak Guardiola újítása ugye? MErt egyenlőre nem válik be, és azt sem értem, hogy a futball jelenlegi legjobb jobbszélsőjének minek kell új posztot keresgélni... Na mindegy, én bízom a csapatban és Pepben, remélem tudja mit csinál