pep71 írta: ↑2025.03.01. 11:52:34
Amúgy engem nem zavarna , ha csere lenne es közben a védelem jó lenne, de sorra nyeli a gólokat a csapat, amiben bőven benne vannak a két KH hibái(főleg Cubarsi). Az tény, h előrejátékban sokkal jobb, de akkor próbálná meg VKP-ban, sztem nagyon illene oda és ő tud szerelni is.
Elnézést hogy lusta vagyok átvinni Cubarsi topikjába.
A lényeg hogy Cubarsit óriási hiba lenne VKP-ba tenni.
Cubarsi fejjel felfelé az ellenfél kapuja felé fordulva erős.
A VKP az a saját kapuja felé nézve, az ellenfél kapujának háttal várja a labdát a védőktől és próbál vagy lefordulni vagy kis mozgásokkal kis passzokkal kikerülni a presszingből.
A legritkábban fordul elő hogy a VKP szembe fordul az ellenfél kapujával és van ideje megnézni hova lőheti a passzt.
Teljesen más lehetőségek és feladatok rejlenek a VKP és a KH posztok között.
A másik pedig a fürgeség. Cubarsi nem lassú túlzottan csak éppen nem fordulékony.
On:
Araujo akkor fog játszani ha jó lesz edzésen ez ilyen egyszerű.
Flick szerintem hétről hétre szépen mutatja hogy az játszik akinek a mentalitása rendben és aki kifogásolhatatlan állapotban van.
Ezért került nagyon lassan meccsbe Gavi is és Frenkie is, aztán most már főleg utóbbi egyre jobb de sokáig csak ült.
Most éppen Olmo is sokáig ült és kezd játszogatni.
Fatit be se teszi pedig egészséges.
Teljesen más lehet az elvárás mint a korábbi években, edzés intenzitást tekintve. Araujo is fog játszani, betenné szerintem ha bízna benne.
Valami nem megy neki, vagy a les taktika, vagy nem harcol elég keményen edzésen.
Cubarsi és Inigo nagyon jó labdával, szóval az egyértelmű pozitívum.
Lehet hogy Araujoban a labdával van a gond, és amiatt nem bízik Flick.
Ez lehet Flick fejében, úgy fejtem a szitut.
Személyesen én örülnék ha játszana Araujo, kell a pihi a KH-knak mert egyre több a hiba mostanában.
Felőlem Koundé helyett is játszhatna Araujo jobb védőt, mert Koundé is egyre fáradtabb.
Luxos padoztatni Araujot ennyi fáradt védő mellett. Ha meg nem fáradtak akkor ne hibázzanak..