Valamelyik nap én úgy olvastam nso-n, hogy az utolsó fordulóban valószínűleg játszhatZsolti95 írta:Nem tudja valaki hogy mikor játszhat újra Iniesta.
Nincs semmi szükség arra, hogy a nyári alapozást és a vb-t kockáztassa egy mérkőzés miatt. A Valladolidot vele vagy nélküle, kötelező verni, Xavi, Messi, Piqué, Valdes nélkül is.bucinho írta:Valamelyik nap olvastam a Sport.es-en, hogy az orvosok előre jelzései szerint, Inietsa ott lehet majd a csapattal az utolsó fordulóban a pályán. Remélem, hogy így lesz.
Ne haragudj, de meg kell, hogy sértselek: Te mióta szurkolsz a Barcának???Dave87 írta:Tény, hogy hiányzik Iniesta, de a BL meccsen mit tudott volna tenni? ... Xavi és Messi is csak 20 méterrel a kaputól tudtak adogatni. Itt 2 Jan Kollerrel meg 2 Shaquille O'Neal-el lehetett volna eredményt elérni, anélkül felejtő.
Hát azért én biztos vagyok benne hogy lényegesen ötletesebbek lettünk volna. Azért Inivel könnyebb lett volna. Biztos húzott volna egy váratlant és..... Na de mindegyDave87 írta:Tény, hogy hiányzik Iniesta, de a BL meccsen mit tudott volna tenni? Ez ellen a betömörült védelemmel szemben semmit nem ért a gyors labdajáratás és a kis cselek. Nem is tudtunk kibontakozni az undorító antifoci miatt. Xavi és Messi is csak 20 méterrel a kaputól tudtak adogatni. Itt 2 Jan Kollerrel meg 2 Shaquille O'Neal-el lehetett volna eredményt elérni, anélkül felejtő.
Fernando írta:Sanama írta:. Annyit írtam csak, hogy Messit nehezebben tudja pótolni a Barcelona. Ez fakad a keretből és a taktikából is. Ezzel nem mondtam semmit.
Így van!petejke írta:A ma esti Inter elleni vereséget több okkal is lehet magyarázni, de egy valaki nagyon hiányzott: Iniesta.
Xavi válláról levenne egy nagyrakás terhet. Messi is felszabadultabban játszhatna előre, jópár méterrel közelebb helyezkedhetne a kapuhoz. És mondjuk egy ilyen masszív védelmet is, mint az olaszoké, könnyen megoszthattunk volna.
Minnél előbb gyógyuljon fel, legyen újra erős fizikálisan és mentálisan is. Vele újra gördülékenyebb lenne a csapatjáték. Kevesebb alibi passz, több gólhelyzet.