Ha nekem írtad,akkor én 1 szót nem ejtettem a formáról. A beadásairól beszéltem...Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja. Confused
Daniel Alvés
- 9Dave
- Capitá del Barça
Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja.Sanama írta:Akkor miért ad be folyton? Vagyis próbál meg beadni?Rivaldo11 írta:Engem nem tud izgatni, hogy a beadásai fele a lelátón köt ki ( amúgy is...ki nem szrja le a beadásokat??? Mintha az lenne a döntő faktor a játékunkban...röhej.). Még így is messze Ő adja a legtöbb gólpasszt a szélsőhátvédek közül, így a leghatékonyabbnak is tekinthető.. Az pedig, ahogyan állandó sakkban tartja az ellenfelek bal oldalát, gyakorlatilag aranyat ér. Mikaos véleményével értek egyet, Pep talán legjobb igazolása volt Dani.
Sajnos azt kell értékelni,amit mutat. És ebben eddig 0. Abban igazad van,hogy még így is aktív.
De ha nem megy nem kell erőltetni,és menne tovább a játék...

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- sneco7
- Capitá del Barça
Nem is kicsi góljával...Lionel85 írta:Alvés góljával vezet Brazília Irán ellen.

http://www.focimagazin.hu/2010/10/07/da ... ja-iránnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sneco7 2010.10.07. 20:02:59-kor.
Akkor miért ad be folyton? Vagyis próbál meg beadni?Rivaldo11 írta:Engem nem tud izgatni, hogy a beadásai fele a lelátón köt ki ( amúgy is...ki nem szrja le a beadásokat??? Mintha az lenne a döntő faktor a játékunkban...röhej.). Még így is messze Ő adja a legtöbb gólpasszt a szélsőhátvédek közül, így a leghatékonyabbnak is tekinthető.. Az pedig, ahogyan állandó sakkban tartja az ellenfelek bal oldalát, gyakorlatilag aranyat ér. Mikaos véleményével értek egyet, Pep talán legjobb igazolása volt Dani.

Sajnos azt kell értékelni,amit mutat. És ebben eddig 0. Abban igazad van,hogy még így is aktív.
De ha nem megy nem kell erőltetni,és menne tovább a játék...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Engem nem tud izgatni, hogy a beadásai fele a lelátón köt ki ( amúgy is...ki nem szrja le a beadásokat??? Mintha az lenne a döntő faktor a játékunkban...röhej.). Még így is messze Ő adja a legtöbb gólpasszt a szélsőhátvédek közül, így a leghatékonyabbnak is tekinthető.. Az pedig, ahogyan állandó sakkban tartja az ellenfelek bal oldalát, gyakorlatilag aranyat ér. Mikaos véleményével értek egyet, Pep talán legjobb igazolása volt Dani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
A Barcánál egy jó ideje már nem a beadás a lényeg.haze71 írta:Nekem már az az érzésem, hogy direkt hagyják szabadon fel-le rohangálni, mert úgyis elhal a beadásaival a támadás...Mikaos írta: Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik![]()
Dani szerepe az, hogy felhozza a labdát, vagy üresre játssza magát, s ezt rendre sikerül elérnie. Élményszámba megy, amikor Messi-vel passzolgatnak. A legtöbb helyzetünk így képződik, s ebben nagy érdeme van Daninak.
Igazából nem is a beadásaival van a baj nagy részben, hanem hogy csinálja őket.
Ha most végiggondolunk a nagy emlékezetes Dani gólpasszokra, amik beadásokból születtek, a következőt fogjuk látni:
1. Címzett: Henry, Ibra (no comment, 170 centi alatt csak rossz beadást lehet adni)
2. Éppen kontráztunk, így a támadóknak nem a védők nyakán kellett érkezni, hanem sebességből le tudták hagyni őket (klub-vb, Xavi gólja a Valladolid? ellen) (na ugye a Barcánál kontrából sincs sok, tehát ez is bukta)
Tehát gyakorlatilag az halott, hogy "Messi/Pedro beviszi az embert, és Xavi megtalálja őt a hatalmas üres területen, és aztán berúgja a labdát", mert pontosan 0% az esélye annak, hogy így gólt lövünk
Az már más kérdés h inkább játsszuk ezt, vagy hagyjuk Bojant 1v1ben megverni a védőt.....
Ha most végiggondolunk a nagy emlékezetes Dani gólpasszokra, amik beadásokból születtek, a következőt fogjuk látni:
1. Címzett: Henry, Ibra (no comment, 170 centi alatt csak rossz beadást lehet adni)
2. Éppen kontráztunk, így a támadóknak nem a védők nyakán kellett érkezni, hanem sebességből le tudták hagyni őket (klub-vb, Xavi gólja a Valladolid? ellen) (na ugye a Barcánál kontrából sincs sok, tehát ez is bukta)
Tehát gyakorlatilag az halott, hogy "Messi/Pedro beviszi az embert, és Xavi megtalálja őt a hatalmas üres területen, és aztán berúgja a labdát", mert pontosan 0% az esélye annak, hogy így gólt lövünk
Az már más kérdés h inkább játsszuk ezt, vagy hagyjuk Bojant 1v1ben megverni a védőt.....
Nekem már az az érzésem, hogy direkt hagyják szabadon fel-le rohangálni, mert úgyis elhal a beadásaival a támadás...Mikaos írta: Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik![]()
Lendület az van, csak ész nincs hozzá...Mikaos írta: Alves a lehető legjobb szélsőhátvéd a Barcába, és Pep egyik legjobb igazolása volt, óriásit lendített a támadójátékunkon.
Egyébként én is abban a hitben voltam, hogy micsoda futómennyiséget látunk Alves barátunktól, aztán a statisztikák rendre azt mutatják, hogy a középpályások viszik ebben a prímet.
Gondolom, megint páran le fognek hurrogni, de nekem a legkevésbé szerthető Barca játékosok közé tartozik. (Bocs Dani...)
Én sem értem mi történhetett vele, de totálisan indiszponáltan játszik hetek óta. Szinte semmi nem jön össze neki, ráadásul úgy veszem észre, hogy (talán emiatt is) kezd egyre idegesebb, reklamálósabb lenni. Már a korábbi meccseken is feltűnt, hogy szinte állandó szócsatákat vívnak Villa-val egy-egy rosszul sikerült akció után. Nekem ez nem szimpatikus és nem is tudom mire vélni, hiszen az utóbbi években ilyenre nem nagyon volt példa a csapatnál. Az egy dolog, ha valaki a bíróval vagy az ellenféllel vitatkozik, de a csapattárs az más.
Érdekes, én egyáltalán nem tartottam botrányosan rossznak a produkcióját a múltkori meccsen.
Sőt, azt a véleményt is megkérdőjelezem, miszerint botrányos formában van. Szerintem ugyanis a csapat formája felett van, ő egyike ezeknek az embereknek. (Persze önmagához képest kissé gyengébb)
Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik
Az ellenfelek sokkal kevésbé mernek ott bármit is csinálni, csak védekezésre kényszerülnek: de ezt is kevés sikerrel teszik, mert ha Alves és Messi (most már Pedro-val kiegészülve) elkezdenek tili-tolizni, ott nem sok szóhoz jutnak.
Alves a lehető legjobb szélsőhátvéd a Barcába, és Pep egyik legjobb igazolása volt, óriásit lendített a támadójátékunkon.
Sőt, azt a véleményt is megkérdőjelezem, miszerint botrányos formában van. Szerintem ugyanis a csapat formája felett van, ő egyike ezeknek az embereknek. (Persze önmagához képest kissé gyengébb)
Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik

Alves a lehető legjobb szélsőhátvéd a Barcába, és Pep egyik legjobb igazolása volt, óriásit lendített a támadójátékunkon.
- simonyitibi
- Barça B
Egyik kedvencem a Barcánál,de mostanában bűn rossz! Mindig rossz megoldást választ,szabadrúgásai 5-6 méterrel kerülik el a kaput,beadásait lekapcsolják,nincs formában,a csapattal együtt!
Botrányosan gyenge volt tegnap. Nagyon sokat fut, lelkes, felér a támadásokhoz, de ez nem elég! Minden beadása katasztrófa. Azt se értem miért ő rugja a szögletet, mindet az ötösön álló legközelebbi ellenfél fejelte ki. A rugótechnikája már nagyon rég óta nem a Sevillában megszokott, de ezt sajnos ő nem veszi észre.
Ráadásul rengeteg rossz megoldást választ, pl mikor 3 vs 2 kontráztunk és Messi mögé guritotta a labdát.
Ráadásul rengeteg rossz megoldást választ, pl mikor 3 vs 2 kontráztunk és Messi mögé guritotta a labdát.
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát igen, az nekem kimaradtAndris írta:Felteszem a nap képe a ludas.Mihu írta:Honnan vetted hogy abban focizik?Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()

- Andris
- Adminisztrátor
Felteszem a nap képe a ludas.Mihu írta:Honnan vetted hogy abban focizik?Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha jól emlékszem szeptember 5.én vette 15:00 óra körül Barcelonába azt a cipőt, amiben tegnap játszott.Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()
De lehet, hogy azóta lecserélte.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerintem ma nem volt olyan túl jó napja. Bár nem mondanám rossznak se, de a meccs legjobbjai közé nem sorolnám...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ide senki? Nálam Busquets és Xavi mellett a meccs egyik -ha nem az- embere.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)