2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lavezzi és Messi jó, Benega és Mari nem az igazi, de még midig jobbak, mint a többek. Cambiasso bűn gyenge, de amúgy az egész kp és a védelem is az.bali 15 írta: De ami a legjobban tetszik az az hogy azok villognak akiket Maradona nem vitt ki tavaly. Banega nagyon szépen össze tud játszani Messivel. Lavezzi eszméletlen!
1-1-ig Argentína volt a vezér, aztán a hókefélke kiegyenlített és azóta a meccs is egálra áll. Van pár kemény belemenés, eddig igazságos az iksz. A portugálok sokat reklamálnak, mert Messit kaszálják, és a bíró sokat befúj az argentinoknak. Lendületes, jó meccs, nekem tetszik.Alberto10 írta:Valaki leírná röviden a meccs eddigi képét! köszi.
Mert a 20.percben kezdtem el nézni, és Portugália azóta minden téren jobb az argentinoknál.
Messi milyen??
Messi egészen jó. Találd ki hogy ki adta a gólpasszt.Alberto10 írta:Valaki leírná röviden a meccs eddigi képét! köszi.
Mert a 20.percben kezdtem el nézni, és Portugália azóta minden téren jobb az argentinoknál.
Messi milyen??
nagyon él, annak ellenére h láttam már jobb magyar pályákat is ennél! ez midnent elmond.menczel írta:MESSSSSSIIII. mekkora gólpasszt adott tejóég
dimaria belőtte. látszik h jóban vannak, jó ez így.
nem kell feltétlen utálniuk egymást a rivalizálás miatt,sőt. talán ez lenne a normális,hogy a pályán kívül barátság vanmenczel írta:MESSSSSSIIII. mekkora gólpasszt adott tejóég
dimaria belőtte. látszik h jóban vannak, jó ez így.
De jatszott 15 percet.Barcaman1993 írta:Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Bajnokság: 19 meccs: 24 gól, 14 gólpassz
Bajnokok Ligája: 6 meccs: 6 gól, 1 gólpassz
Spanyol Kupa: 6 meccs: 7 gól, 2 gólpassz
Spanyol szuperkupa: 2 meccs: 3 gól, 0 gólpassz
Összesen: 33 meccs: 40 gól, 17 gólpassz
Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Bajnokság: 19 meccs: 24 gól, 14 gólpassz
Bajnokok Ligája: 6 meccs: 6 gól, 1 gólpassz
Spanyol Kupa: 6 meccs: 7 gól, 2 gólpassz
Spanyol szuperkupa: 2 meccs: 3 gól, 0 gólpassz
Összesen: 33 meccs: 40 gól, 17 gólpassz
szerintem is jobb,mint maradona. én realosként is kedvelem,de nem a góljai miatt(Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerek Smile Majd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Messi amit pedig elművel. Szerintem már jobb, mint Maradona...
Az a szam megvan nekem is, megvan meg Ronaldinhorol, Saviolarol, Deco, Eto'o.messideco írta:Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerekMajd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Messi amit pedig elművel. Szerintem már jobb, mint Maradona...
Én úgy emlékszek, hogy nem volt ott...de lehet, hogy igazad van és csúnyán elnéztemGauchomester írta:Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
és azért 33, mert mind a 6 BL-meccsen játszott. Kicsit már én is belekeveredetem, de csak megvan
Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
Ezt írtam 1 hete. ez az Atmá-s rész lehet tényleg bejön.Matyi írta: Nincs nagy formában de így is lövöldözi a gólokat Soha rosszabb formát. Amúgy januárban általában nem szokott olyan jó formában lenni. Majd belejön az Atma elleni meccsen és onnantól szárnyalni fog, figyeljétek meg. Wink
Tippelgetünk hány gólja lesz a szezon végén?
Én tippem(merész) : 56