Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jatszott 15 percet.Barcaman1993 írta:Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Bajnokság: 19 meccs: 24 gól, 14 gólpassz
Bajnokok Ligája: 6 meccs: 6 gól, 1 gólpassz
Spanyol Kupa: 6 meccs: 7 gól, 2 gólpassz
Spanyol szuperkupa: 2 meccs: 3 gól, 0 gólpassz
Összesen: 33 meccs: 40 gól, 17 gólpassz
Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Bajnokság: 19 meccs: 24 gól, 14 gólpassz
Bajnokok Ligája: 6 meccs: 6 gól, 1 gólpassz
Spanyol Kupa: 6 meccs: 7 gól, 2 gólpassz
Spanyol szuperkupa: 2 meccs: 3 gól, 0 gólpassz
Összesen: 33 meccs: 40 gól, 17 gólpassz
szerintem is jobb,mint maradona. én realosként is kedvelem,de nem a góljai miatt(Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerek Smile Majd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Messi amit pedig elművel. Szerintem már jobb, mint Maradona...
Az a szam megvan nekem is, megvan meg Ronaldinhorol, Saviolarol, Deco, Eto'o.messideco írta:Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerekMajd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Messi amit pedig elművel. Szerintem már jobb, mint Maradona...
Én úgy emlékszek, hogy nem volt ott...de lehet, hogy igazad van és csúnyán elnéztemGauchomester írta:Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
és azért 33, mert mind a 6 BL-meccsen játszott. Kicsit már én is belekeveredetem, de csak megvan
Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
Ezt írtam 1 hete. ez az Atmá-s rész lehet tényleg bejön.Matyi írta: Nincs nagy formában de így is lövöldözi a gólokat Soha rosszabb formát. Amúgy januárban általában nem szokott olyan jó formában lenni. Majd belejön az Atma elleni meccsen és onnantól szárnyalni fog, figyeljétek meg. Wink
Tippelgetünk hány gólja lesz a szezon végén?
Én tippem(merész) : 56
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.Gauchomester írta:Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Összesen: 29/40. És még kérdés, hogy ki érdemelte meg az Aranylabdát?
Elképesztő...
Amúgy hihetetlen, hogy Ronaldo 47 gólos rekordja egyszerűen megközelíthetelen volt évekig, se előtte, se utána senki, ez az ember meg először beállítja, és rá egy szezonra megdönti, 33 meccs 40 gól február elején!!! kész...
szerk: mert megdönti, ezt szerintem kijelenthetjük.
Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Összesen: 29/40. És még kérdés, hogy ki érdemelte meg az Aranylabdát?
Elképesztő...
Szerintem ő csinálja. Letölti a videót és programmal meg lehet csinálni. Ez a tippem...9Dave írta: Melyik oldalról szeded ezeket?
Látom ma video megosztó napod vanIlúvatar írta: