La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.03. 21:40:48

Troym írta:
2024.09.03. 20:28:34
A top5 liga hét legjobb csapatában ott van Raphinha, Yamal, Olmo és Lewa is.

Amúgy a legjobb kapus meg Gulácsi volt a héten, tényleg annyira jól védett?

Arról hallott valaki, hogy sztrájkra készülnek a Laliga edzők valami olyasmi miatt, hogy kirúgáskor nem fizetnek végkielégítést a csapatok?
On: a mienk jogosan vannak ott, Raphinha szerintem a legerősebb szezonkezdetet hozta Európában. A szünet nem jön jókor, hiszen benne van, hogy megörti a lendületünket.

Off: Gulácsi jogosan van ott, úgy gondolom, nagyon kellett a B04 legyőzéséhez, a szurkolóik is őt éltették a meccs után.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.03. 20:28:34

A top5 liga hét legjobb csapatában ott van Raphinha, Yamal, Olmo és Lewa is.

Amúgy a legjobb kapus meg Gulácsi volt a héten, tényleg annyira jól védett?

Arról hallott valaki, hogy sztrájkra készülnek a Laliga edzők valami olyasmi miatt, hogy kirúgáskor nem fizetnek végkielégítést a csapatok?
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.09.02. 20:02:57

Ha ilyen hópihék minek nézik? Ez egy média amit vagy nézel vagy nem nézel. Ha meg ennyi befolyásolja őket akkor nulla jellemek és semennyire nem alkalmasak ilyen pozicióba. A közelében sincs annak hogy a szövetség vezetője bármilyen ügyletbe keveredik vagy nem. Szegény sanyargatott embereknek tanítsák meg a távirányító és az internet használatát a szabálykönyv után mert az se megy.
FcBarcelona1
Jugador d'estrella

2024.09.02. 19:42:54

El Sie7e írta:
2024.09.02. 19:27:43
https://twitter.com/i/status/1830337485857030326
Itt lépett rá Aitor lábára. elrúgja a labdát és utána lép rá. ha ilyet befúj rá is gyújtják az új stadiont.
Nemhiába írják, hogy ugyanaz én hasonló szituációt mondanék, mint Kounde esete. Átvette a labdát, majd rálépett a Rayos lábára.
Nem ezzel van a probléma, mert összességében a Real megérdemelte a győzelmet. Amit a hivatalos csatornán leművelnek, az undorító, és simán kimeríti a bírók befolyásolásának fogalmát. A Barca esetében már elvileg a feltételezhető befolyásolás is büntetést vonhat maga után (UEFA szabályai). Itt pedig a világ szeme láttára csinálják, és erre Tebas is csak annyit mondott, hogy be kell fejezni a befolyásolást a hivatalos csatornán. Erre eltelt egy év, és semmi változás. Ez piszkálja az emberek csőrét.
https://footmundo.co.uk/2024/02/27/javi ... madrid-tv/
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.09.02. 19:27:43

https://twitter.com/i/status/1830337485857030326
Itt lépett rá Aitor lábára. elrúgja a labdát és utána lép rá. ha ilyet befúj rá is gyújtják az új stadiont.
FcBarcelona1
Jugador d'estrella

2024.09.02. 19:13:20

El Sie7e írta:
2024.09.02. 18:26:56
Ceballos felrúgása egyértelmű büntető.
A kéz szabály tudtommal változott, lásd Cucurella németek ellen.
Vinicius beakasztotta a lábát, pont az szerintem nem büntető.
Aitor Ruibal lábára rálépett, az volt az első kétes szituáció, szerintem simán befújhatta volna.
Pont most megy a stúdióban az összefoglaló a spíleren. Ők is így látják, a Betis esetleges büntetőjéről nincs szó. (Kéz, Ceballos)
A Viniciusét ők büntetőnek látják. Hát ezt viszont nem értem.
Tökmind1, nem kellene nyomást helyezni a bírókra.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.09.02. 18:53:55

Tegnap Ceballos és Mendy is megsérült, mindketten 1-2 hónapra estek ki. Fel kell majd hozniuk pár ifistát.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.09.02. 18:26:56

FcBarcelona1 írta:
2024.09.02. 17:28:49
Már majdnem elhittem, hogy tényleg nem kapott meg a Real 2 db büntetőt, de most olvasom
https://index.hu/sport/futball/2024/09/ ... yolorszag/
https://barcanewsnetwork.com/barcelona- ... -scenario/
Az utóbbi Ituralde Gonzalez szerint büntető.
Az érdekes, hogy múltkor hasonló szituációban Kounde belépőjénél elvették Lewy gólját.
:)
amit linkeltél videóban pont 10mp-nél látszik a kontakt hogy a kapus eltalálja Vini lábát és utána akad el benne. ha ez nem tizi akkor nem tudom mit nézel.

erre a kézre
https://pbs.twimg.com/media/GWazbZWWwAA ... name=small
ez volt a bíró válasza és mutogatja hogy a háta mögött volt. de ok legyen véletlen.
https://pbs.twimg.com/media/GWe3HnUWkAM ... name=small

https://twitter.com/MayankRMFC/status/1 ... 79/video/1
itt Ceballost rúgja le a védő ez is semmi volt.

https://twitter.com/Radical_Vini/status ... 11/video/1
itt meg Militaot rúgja le szintén semmi.

szóval igen borzalmas foshalmaz volt a bíró. az előző fordulóban szívtunk a Las Palmas ellen de kifejezetten tetszett a bíró tevénykedése. Most nyertünk és szidom mint a bokrot.

ps: https://youtu.be/s_dTWq9a3ek?t=107 Barca győztes tizi a Valencia ellen. lehet véleményezni. Elképesztően lehúzza a bíráskodás a bajnokságot. És még büszkék is rá, hogy milyen ügyesek, közben meg botrány az egész.
FcBarcelona1
Jugador d'estrella

2024.09.02. 17:28:49

Már majdnem elhittem, hogy tényleg nem kapott meg a Real 2 db büntetőt, de most olvasom
https://index.hu/sport/futball/2024/09/ ... yolorszag/
https://barcanewsnetwork.com/barcelona- ... -scenario/
Az utóbbi Ituralde Gonzalez szerint büntető.
Az érdekes, hogy múltkor hasonló szituációban Kounde belépőjénél elvették Lewy gólját.
:)
Rdinho10
Capitá del Barça

2024.09.02. 12:52:24

Hat sztem nagyon gyengek voltak tegnap is..Ha nincs Valverde zsenialis golpassza sima 0-0,vinire meg szavak nincsennek akkora irritalo a pali.remelem elhuz a psg be hamarosan.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.02. 12:20:44

Én csak a másodikat (vagy abból 25 percet kb). Beindult az a gépezet, még ha kicsit döcög is. Ebben a pillanatban nyilván nem olyan jó a focijuk, mint a miénk, de ők nem is erre mennek, tavaszra szépen összeáll majd a dolog. Bár aggódhatnék emiatt, de nem nagyon érzem, hogy bármi alapom lenne rá.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.09.02. 12:14:34

Csak az első félidőt láttam, nem volt nagy élmény. A Betis elrontotta a kontráit, képtelenek voltak jól passzolni, vagy pedig a támadó egyedül ugrott ki, és látta, hogy senki nem segít neki.
Még Abde mozgott a legjobban.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.02. 12:05:43

bence0330 írta:
2024.09.01. 22:58:36
Nem játszanak rosszul, mégiscsak 18 lövésnél tartanak. De valahogy az átütőerő a végén mégsincs meg. Ex-barcások, de főleg Roque miatt nézem azért, amíg nem vezet a Madrid.

Szerk: franc, másodpercekkel, miután leírtam.
A lövések elég csalókák voltak, nem lehetett annyira érezni, hogy percek kérdése a gól. A közönség sem nagyon díjazta, a félidőben például kifütyülték őket. A Valladolid ellen is hasonló volt a játék képe.
Semmiképp sem becsülöm le őket, még így is esélyesebbek a bajnoki címre, de egyelőre nincs meg náluk az az átütőerő.
Forca Barca!!!!
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.09.02. 10:18:58

Ez már sokkal jobb meccs volt. Még csikorogtak a fogaskerekek de látványosan gyorsabbak voltak, könyedebben mozogtak mintha vége lenne az alapozásnak. Tchouameni brutál nagyot ment ahogy Fede is. Nem evilági az ember. Mbappénak összetört a ketchupos üveg. Firkálhatnak amit akarnak, hogy Vini, Mbappé nem passzol egymásnak és nem férnek meg de a totál ellenkezője az igaz. Folyamat keresik egymást, most Vini a tizit is átadta neki, közben cheerleadert játszott a közönséggel, hogy buzdítsák utána széles vigyor és ölelés. Semmi gond nincs itt. A második félidőre mégjobban felpörögtek és egyre jobban nyomtak. Vini totál szezon eleji forma de lassan megérkezik. Összességében jó meccset hoztak, látható fejlődéssel ami most csípi a károgókat akik már Ancelotti fejét akarták és persze a szokásos mindenki [auto_cenzúra] mindenkit el kell adni duma. Persze ha megy a szekér akkor nagy fanok. Javul, csiszolódik, hónap végére jön vissza Bellingham is, Camavinga is kb akkortájt jön vissza az hatalmas erősítés lesz a kp-ra. Jó lesz ez. Amint beindul a gép lesz benne elég kraft.

PS: ez a bíró valami botrány mennyire ostoba majom volt. Tipikus arrogáns pojáca már a fején látod, hogy tehetségtelen, gyerekkorában folyton szekált semmi volt és most kiéli magát.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.02. 06:29:08

Szerintem a azért Nico-ként emlegetik, mert így rövidebb, és szövegkörnyezetből általában el lehet dönteni, hogy melyik Nico-ról van szó. Ráadásul nyáron nagyon úgy nézett ki, hogy Williams lesz a "mi Niconk", de miután nem jött, most már a barcásoknak is Nico Williams lett újra.
Mascherano14
Capitá del Barça

2024.09.01. 23:09:24

Haha, igen Nico az nekem is a mi Niconk, zavaró hogy a Williams öcsit is így nevezik itt.
lahertitty
Jugador del Barça

2024.09.01. 23:00:07

Chino írta:
2024.09.01. 19:54:00
Az Atma hajszál híján most is pontot vesztett, ha a bilbaoi védelem nem lövet gólt velük már meglenne a hátrány.
Ugyan csak fél szemmel néztem a meccset inkább a kicsikre koncentráltam, de amit Nicotól újra (nem) láttam az alapján egyre kevésbé bánom, hogy nem jött, Ezzel a Yamal-Olmo-Raphinha trióval talán előrébb is vagyunk.

Ha csak a teljesítményt nézem, inkább a tesóját választanám, egyedül a koruk miatt billen kicsit Nico felé a mérleg nyelve.
Csak engem idegesít, hogy szinte mindenki "Nico"-ként hivatkozik Nico Williamsre? Volt nekünk egy jó kis fiatal középpályásunk Nico, aki nagyjából Pedrivel és Gavival egyidőben robbant be a köztudatba. 2022-ben adtuk kölcsön a Valenciának, most a Portoban focizik.
Így Bilbaos kontextusban nem annyira zavaró már, de nyáron, amikor a csapból is az folyt, hogy most nálunk fog játszani vagy sem, akkor mindig utólag esett le, hogy Nico WILLIAMSről van szó... :roll:
Engem tényleg nagyon felb.szott, és az a kérdés, hogy titeket hogy nem???
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.01. 22:58:36

Nem játszanak rosszul, mégiscsak 18 lövésnél tartanak. De valahogy az átütőerő a végén mégsincs meg. Ex-barcások, de főleg Roque miatt nézem azért, amíg nem vezet a Madrid.

Szerk: franc, másodpercekkel, miután leírtam.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Mascherano14
Capitá del Barça

2024.09.01. 22:36:16

A real nagyon szenved a betis ellen, és most az egyéni kvalitások sem látszódnak, mint tavaly. Egy kontrából találhatnak gólt, de most az elfutásaik sem olyan robbanásszerűek. Kreativitás meg nulla, egészen nulla. Amíg a sok ego nem áll össze, jó kis előnyünk lehet.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.01. 19:54:00

Az Atma hajszál híján most is pontot vesztett, ha a bilbaoi védelem nem lövet gólt velük már meglenne a hátrány.
Ugyan csak fél szemmel néztem a meccset inkább a kicsikre koncentráltam, de amit Nicotól újra (nem) láttam az alapján egyre kevésbé bánom, hogy nem jött, Ezzel a Yamal-Olmo-Raphinha trióval talán előrébb is vagyunk.

Ha csak a teljesítményt nézem, inkább a tesóját választanám, egyedül a koruk miatt billen kicsit Nico felé a mérleg nyelve.
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.30. 16:06:53

LG írta:
2024.08.30. 07:26:18
Én továbbra sem írnám le a Realt idővel szerintem jók lesznek. Sőt, én az Atleticotol is várok előrelépést. Addig viszont kiépíthetünk komolyabb előnyt, mert láthatóan beragadtak a kezdésnél. Ebből a szempontból pedig tényleg nagy dolog, hogy új edzővel nem azt kell most mondogatnunk, hogy még időt kell neki adni, hanem már a szezon elejént látszik a javulás, tudjuk hozni a meccseket, még úgy is, hogy a hátotszágban azért vannak bajok.
Szerintem senki sem írja le a Realt, a bajnoki címre egyértelműen ők a legesélyesebbek, de azt nem adják oda szezon elején. Ha például most Militao újra lesérülne van egy szem Rüdigerük. Ha Tchouameni hátramegy akkor pedig ott van lyuk. Alabának a Marca szerint lassabban halad a felépülése a vártnál, ki tudja mikor tér vissza és pláne hogyan. Elég orrnehezek. Előre van bőven emberük, ott nagyon mély a keret, hátrébb már náluk sem olyan rózsás a helyzet. A jobb oldalon van egy 32 éves Carvajal és egy 33 éves Lucas Vazquez, a baloson Mendy/Fran Garcia. Egy Nacho aranyat érhetne nekik, csodálkozom, hogy nem pótolták. A kp-n is védekezőbb szerepkörben a két francia, bár Camavinga sem echte vkp. KKp-ként sem nagy a választék. Egy Valverde sérülés ott is beteheti a kaput. Ceballos szinte biztos, hogy távozik. (Ancelotti amúgy sem a nagy rotálás híve)
Egy 60-70 meccses szezonnak így nekimenni náluk sem a legkockázatmentesebb.

Az Atletico nekem kicsit olyannak tűnik, akik kiestek a komfortzónájukból. Vettek egy Alvarez-Sorloth pakkot Morata és Depay helyett, amivel nem tudom , hogy olyan sokkal előrébb vannak-e. A norvég egy full középszer játékos, tavaly volt egy nagy szezonja (ott is 3-4 kiemelkedő meccs alatt hozta a góljait) de azelőtt ilyen 4-5-ig jutott. Nem véletlenül nem tudott megragadni egy Lipcsében, Sociban, Crystal Palace-ben és inkább Trabzonsorban volt kölcsön.
Cserében elveszítették Hermosot és Savicot. Ahányszor sikerük volt, mindig a védelemre támaszkodtak, már tavaly is elindultak az ellenkező irányba meg is lett az eredménye. Ez nem Simeone terepe. Hiába kapkodtak itt a szezon végén Hermoso utódjáért, annyi pénzt elvertek, hogy nem maradt 35 millió Hanckóra és csak egy kölcsön-Lengletre futotta. Ott van Alvarez, de hogy valóban erősödtek-e azt nem tudom. A gólmennyiséget szerintem a Morata-Depay-Griezmann trió szállította volna.

A Soci lehet még érdekes, de ott is elment Merino, Le Normand, 3 forduló alatt kaptak két hatalmas pofont otthon a Rayotól és az Alavestől, hosszútávon nem kihívók.

És eddig mindhárom csapatnál nehezebb volt a sorsolásunk, ennek ellenére aránylag könnyen vettük az akadályokat, minden nehézséggel együtt, még ha az eredmények kissé csalókák is.
Esélylatolgatásba nehéz belemenni, főleg a sérülések miatt, mert az minden csapat számításait keresztülhúzhatja.

Már a Girona is kb. a középmezőnyért harcol, mást nem nagyon érzek, hogy beleszólása lenne.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.30. 07:26:18

Én továbbra sem írnám le a Realt idővel szerintem jók lesznek. Sőt, én az Atleticotol is várok előrelépést. Addig viszont kiépíthetünk komolyabb előnyt, mert láthatóan beragadtak a kezdésnél. Ebből a szempontból pedig tényleg nagy dolog, hogy új edzővel nem azt kell most mondogatnunk, hogy még időt kell neki adni, hanem már a szezon elejént látszik a javulás, tudjuk hozni a meccseket, még úgy is, hogy a hátotszágban azért vannak bajok.
FcBarcelona1
Jugador d'estrella

2024.08.30. 07:20:56

Múltkor megkérdezte az egyik Reálos ismerősöm, hogy mikor regisztráljuk Olmot, milyen ... csapat vagyunk.
A Real mikor regisztrálja Mbappet? :)

Szerintem így sincs semmi esélyünk. Tele vagyunk fiatallal, sérülttel, rövid a keret. Továbbra sem engednek igazolni, pedig egy bal szélsővel és egy vkp-sal, talán még egy szélső védővel lehetne esély mindenre.
Nemrég olvastam a Barcauniversalon, hogy már idén legyőztük a 3 legnagyobb ellenfelünket, Gil Manzanot, Soto Gradot, a 3-ra nem emlékszem.
Majd odaát sikerül beregisztrálni a referee és a penalty nevű játékosokat :)
Mára sok negreirás hírt, Real Madrid TV-s mocskolódást várok és persze egy db játékost sem regisztrálhatunk majd be, max ha távozik még 14 játékosunk.
Kár, hogy nem egyenlőek a feltételek, amúgy idén kinézne egy jó kis bajnoki szezon, de ezt már a zöld asztal mellett lerendezték.
sansz
Capitá del Barça

2024.08.30. 02:13:22

bence0330 írta:
2024.08.29. 23:56:53

Ráadásul nem úgy nyertünk egyszer sem, hogy kapartunk aztán találtunk 1-2 gólt puszta lelkesedéssel meg 1-1 random villanással hanem ahogy haladt előre az idő, egyre inkább volt osztálykülönbség a két csapat közt, egyre jobb focival, egyre precjzebb támadásokkal, mint például a két tök ugyanolyan gólunk két napja. Ez pont a Reálra volt jellemző. És nem kérdés nálam, hogy idén is ez lesz a helyzet, de ha túl sokáig tart Ancelottinak megtalálni a megfelelő formációt, taktikát, akkor lehet, hogy a BL-t megint behúzzák tavaszi lehengerlő focival, de lehet, hogy mi surranópályán csodát teszünk itthon. Azért továbbra is azt érzem, hogy óriási túlteljesítés kéne a részünkről, és ezt elég stabilan hozni. Az ő keretük még így is bőven erősebb, hogy van ott is lyuk, szerintem minden csapatrészen azok, a jobb cseréjük miatt még kapuson is. És nekik 3 olyan 150-200 milliós, posztjukon legjobb, vagy nagyon szűk elit világklasszisuk van, akik egyedül képesek megcsinálni akár mindent. Nálunk ilyen nincs egyáltalán, "csak" nagyon jó kirakósdarabok (Yamal remélhetőleg az lesz, most azért itt még nem tart). Hacsak nem tudjuk stabilan azt hozni, amit eddig (lehetetlen), akkor ez rajtuk fog múlni, nem rajtunk, mi csak megtehetünk mindent, amit tudunk, hogy ha ők hibázgatnak, ott legyünk. És a klaszikókat minimum döntetlenre ki kell hozni.

Igazából az is óriási dolog lenne, ha féltávnál már egyértelműen arról szólna a dolog, hogy vagy a Reál, vagy mi, a többiek meg viszonylag jól leszakadva, mert megeszem a kalapom, ha a keretünk erősebb, mint az Atletié.
Igen, nekem is feltűnt, hogy kissé madridosan nyomjuk, viszont én kevésbé látom rózsásnak a Real helyzetét. Nem érzem bővebbnek a keretüket.. Igazából a két csapatból egy bitang jó csapatot lehetne csinálni... Nekünk nagyon szerencsétlen, hogy ilyen tiniket küldünk a húsdarálóba, de nekik meg jó korúak ide, vagy oda, egyszerűen nagyon sok a nem minőségi játékosuk. Modric netto ballaszt. 20 percenként jön egy passza, amit nálunk senki, még Pedri se tudna, de ennyi az az ember már. Rüdiger, Mendi, Militao jók-jók, de mindegyikükben komoly hibázási lehetőség van, Araujo-Kounde párost meg se közelítenék. Tavaly nekik is nagyon sok sérültjük volt, most gyorsan ránéztem: Militao jóformán a teljes szezonban sérült volt (valamilyen szalag szakadás, mint a tinijeinknél) Rüdigernek is volt több izomsérülése, Bellingham is sokat hagyott ki, ahogy most is sérült.. És közben ilyen Brahim, meg Lyukas Vaskéz srácok nálunk a padra se kerülnének... Még tavaly jó volt Modric 20 perces cserének, de most mikor Cama és Bellingham nincs, így érdemi csere sincs...Nálunk úgy van gond, hogy nem csak két középpályás sérültünk van. Nem bánom, de tényleg nem értem Perezéket, hogy ezt hogy gondolták, mindenesetre izgalmassá tették ezt a szezont. Valverét, Camavingát és Mbappet azonnal vinném, de a többiek nem biztos, hogy annyi pluszt adnának nekünk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.08.29. 23:56:53

sansz írta:
2024.08.29. 23:44:39
Most igazán felértékelődik,hogy mi a Reallal ellentétben igazán fel tudink pörögni és kiszenvedjük a győzelmet.

Valami nagyon nem stimmel a Realnál, nem is csak Kroos a lényeg,több posztban is lyuk van. A középpálya nem támogatja eléggé a támadásokat, hiába Mbappe, nem lehengerlő a csapat. Két-három igazolás nekik pont annyira kéne,mint nekünk, de a különbség,hogy nekik csak egy jó pedagógusuk van,nekünk meg végre egy jó edzőnk.
Ráadásul azthiszem csak Bellingham a sérültjük,mit fognak csinálni,ha majd nekik is kiesik 3-4ember, ők se úszták meg tavaly kevés sérülttel. Én idén nem sokat tennék rájuk most. Nem is a pontok,hanem a játékuk miatt.
Ráadásul nem úgy nyertünk egyszer sem, hogy kapartunk aztán találtunk 1-2 gólt puszta lelkesedéssel meg 1-1 random villanással hanem ahogy haladt előre az idő, egyre inkább volt osztálykülönbség a két csapat közt, egyre jobb focival, egyre precjzebb támadásokkal, mint például a két tök ugyanolyan gólunk két napja. Ez pont a Reálra volt jellemző. És nem kérdés nálam, hogy idén is ez lesz a helyzet, de ha túl sokáig tart Ancelottinak megtalálni a megfelelő formációt, taktikát, akkor lehet, hogy a BL-t megint behúzzák tavaszi lehengerlő focival, de lehet, hogy mi surranópályán csodát teszünk itthon. Azért továbbra is azt érzem, hogy óriási túlteljesítés kéne a részünkről, és ezt elég stabilan hozni. Az ő keretük még így is bőven erősebb, hogy van ott is lyuk, szerintem minden csapatrészen azok, a jobb cseréjük miatt még kapuson is. És nekik 3 olyan 150-200 milliós, posztjukon legjobb, vagy nagyon szűk elit világklasszisuk van, akik egyedül képesek megcsinálni akár mindent. Nálunk ilyen nincs egyáltalán, "csak" nagyon jó kirakósdarabok (Yamal remélhetőleg az lesz, most azért itt még nem tart). Hacsak nem tudjuk stabilan azt hozni, amit eddig (lehetetlen), akkor ez rajtuk fog múlni, nem rajtunk, mi csak megtehetünk mindent, amit tudunk, hogy ha ők hibázgatnak, ott legyünk. És a klaszikókat minimum döntetlenre ki kell hozni.

Igazából az is óriási dolog lenne, ha féltávnál már egyértelműen arról szólna a dolog, hogy vagy a Reál, vagy mi, a többiek meg viszonylag jól leszakadva, mert megeszem a kalapom, ha a keretünk erősebb, mint az Atletié.
Válasz küldése