Fati egyre közelebb a visszatéréshez, hétvégén már játszhat!
Ansuuuuuu! pic.twitter.com/h0c6q5uZ31
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 10, 2024
On: a mienk jogosan vannak ott, Raphinha szerintem a legerősebb szezonkezdetet hozta Európában. A szünet nem jön jókor, hiszen benne van, hogy megörti a lendületünket.Troym írta: ↑2024.09.03. 20:28:34A top5 liga hét legjobb csapatában ott van Raphinha, Yamal, Olmo és Lewa is.
Amúgy a legjobb kapus meg Gulácsi volt a héten, tényleg annyira jól védett?
Arról hallott valaki, hogy sztrájkra készülnek a Laliga edzők valami olyasmi miatt, hogy kirúgáskor nem fizetnek végkielégítést a csapatok?
Nemhiába írják, hogy ugyanaz én hasonló szituációt mondanék, mint Kounde esete. Átvette a labdát, majd rálépett a Rayos lábára.El Sie7e írta: ↑2024.09.02. 19:27:43https://twitter.com/i/status/1830337485857030326
Itt lépett rá Aitor lábára. elrúgja a labdát és utána lép rá. ha ilyet befúj rá is gyújtják az új stadiont.
Ceballos felrúgása egyértelmű büntető.
amit linkeltél videóban pont 10mp-nél látszik a kontakt hogy a kapus eltalálja Vini lábát és utána akad el benne. ha ez nem tizi akkor nem tudom mit nézel.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.02. 17:28:49Már majdnem elhittem, hogy tényleg nem kapott meg a Real 2 db büntetőt, de most olvasom
https://index.hu/sport/futball/2024/09/ ... yolorszag/
https://barcanewsnetwork.com/barcelona- ... -scenario/
Az utóbbi Ituralde Gonzalez szerint büntető.
Az érdekes, hogy múltkor hasonló szituációban Kounde belépőjénél elvették Lewy gólját.
A lövések elég csalókák voltak, nem lehetett annyira érezni, hogy percek kérdése a gól. A közönség sem nagyon díjazta, a félidőben például kifütyülték őket. A Valladolid ellen is hasonló volt a játék képe.
Csak engem idegesít, hogy szinte mindenki "Nico"-ként hivatkozik Nico Williamsre? Volt nekünk egy jó kis fiatal középpályásunk Nico, aki nagyjából Pedrivel és Gavival egyidőben robbant be a köztudatba. 2022-ben adtuk kölcsön a Valenciának, most a Portoban focizik.Chino írta: ↑2024.09.01. 19:54:00Az Atma hajszál híján most is pontot vesztett, ha a bilbaoi védelem nem lövet gólt velük már meglenne a hátrány.
Ugyan csak fél szemmel néztem a meccset inkább a kicsikre koncentráltam, de amit Nicotól újra (nem) láttam az alapján egyre kevésbé bánom, hogy nem jött, Ezzel a Yamal-Olmo-Raphinha trióval talán előrébb is vagyunk.
Ha csak a teljesítményt nézem, inkább a tesóját választanám, egyedül a koruk miatt billen kicsit Nico felé a mérleg nyelve.
Szerintem senki sem írja le a Realt, a bajnoki címre egyértelműen ők a legesélyesebbek, de azt nem adják oda szezon elején. Ha például most Militao újra lesérülne van egy szem Rüdigerük. Ha Tchouameni hátramegy akkor pedig ott van lyuk. Alabának a Marca szerint lassabban halad a felépülése a vártnál, ki tudja mikor tér vissza és pláne hogyan. Elég orrnehezek. Előre van bőven emberük, ott nagyon mély a keret, hátrébb már náluk sem olyan rózsás a helyzet. A jobb oldalon van egy 32 éves Carvajal és egy 33 éves Lucas Vazquez, a baloson Mendy/Fran Garcia. Egy Nacho aranyat érhetne nekik, csodálkozom, hogy nem pótolták. A kp-n is védekezőbb szerepkörben a két francia, bár Camavinga sem echte vkp. KKp-ként sem nagy a választék. Egy Valverde sérülés ott is beteheti a kaput. Ceballos szinte biztos, hogy távozik. (Ancelotti amúgy sem a nagy rotálás híve)LG írta: ↑2024.08.30. 07:26:18Én továbbra sem írnám le a Realt idővel szerintem jók lesznek. Sőt, én az Atleticotol is várok előrelépést. Addig viszont kiépíthetünk komolyabb előnyt, mert láthatóan beragadtak a kezdésnél. Ebből a szempontból pedig tényleg nagy dolog, hogy új edzővel nem azt kell most mondogatnunk, hogy még időt kell neki adni, hanem már a szezon elejént látszik a javulás, tudjuk hozni a meccseket, még úgy is, hogy a hátotszágban azért vannak bajok.
Igen, nekem is feltűnt, hogy kissé madridosan nyomjuk, viszont én kevésbé látom rózsásnak a Real helyzetét. Nem érzem bővebbnek a keretüket.. Igazából a két csapatból egy bitang jó csapatot lehetne csinálni... Nekünk nagyon szerencsétlen, hogy ilyen tiniket küldünk a húsdarálóba, de nekik meg jó korúak ide, vagy oda, egyszerűen nagyon sok a nem minőségi játékosuk. Modric netto ballaszt. 20 percenként jön egy passza, amit nálunk senki, még Pedri se tudna, de ennyi az az ember már. Rüdiger, Mendi, Militao jók-jók, de mindegyikükben komoly hibázási lehetőség van, Araujo-Kounde párost meg se közelítenék. Tavaly nekik is nagyon sok sérültjük volt, most gyorsan ránéztem: Militao jóformán a teljes szezonban sérült volt (valamilyen szalag szakadás, mint a tinijeinknél) Rüdigernek is volt több izomsérülése, Bellingham is sokat hagyott ki, ahogy most is sérült.. És közben ilyen Brahim, meg Lyukas Vaskéz srácok nálunk a padra se kerülnének... Még tavaly jó volt Modric 20 perces cserének, de most mikor Cama és Bellingham nincs, így érdemi csere sincs...Nálunk úgy van gond, hogy nem csak két középpályás sérültünk van. Nem bánom, de tényleg nem értem Perezéket, hogy ezt hogy gondolták, mindenesetre izgalmassá tették ezt a szezont. Valverét, Camavingát és Mbappet azonnal vinném, de a többiek nem biztos, hogy annyi pluszt adnának nekünk.bence0330 írta: ↑2024.08.29. 23:56:53
Ráadásul nem úgy nyertünk egyszer sem, hogy kapartunk aztán találtunk 1-2 gólt puszta lelkesedéssel meg 1-1 random villanással hanem ahogy haladt előre az idő, egyre inkább volt osztálykülönbség a két csapat közt, egyre jobb focival, egyre precjzebb támadásokkal, mint például a két tök ugyanolyan gólunk két napja. Ez pont a Reálra volt jellemző. És nem kérdés nálam, hogy idén is ez lesz a helyzet, de ha túl sokáig tart Ancelottinak megtalálni a megfelelő formációt, taktikát, akkor lehet, hogy a BL-t megint behúzzák tavaszi lehengerlő focival, de lehet, hogy mi surranópályán csodát teszünk itthon. Azért továbbra is azt érzem, hogy óriási túlteljesítés kéne a részünkről, és ezt elég stabilan hozni. Az ő keretük még így is bőven erősebb, hogy van ott is lyuk, szerintem minden csapatrészen azok, a jobb cseréjük miatt még kapuson is. És nekik 3 olyan 150-200 milliós, posztjukon legjobb, vagy nagyon szűk elit világklasszisuk van, akik egyedül képesek megcsinálni akár mindent. Nálunk ilyen nincs egyáltalán, "csak" nagyon jó kirakósdarabok (Yamal remélhetőleg az lesz, most azért itt még nem tart). Hacsak nem tudjuk stabilan azt hozni, amit eddig (lehetetlen), akkor ez rajtuk fog múlni, nem rajtunk, mi csak megtehetünk mindent, amit tudunk, hogy ha ők hibázgatnak, ott legyünk. És a klaszikókat minimum döntetlenre ki kell hozni.
Igazából az is óriási dolog lenne, ha féltávnál már egyértelműen arról szólna a dolog, hogy vagy a Reál, vagy mi, a többiek meg viszonylag jól leszakadva, mert megeszem a kalapom, ha a keretünk erősebb, mint az Atletié.
Ráadásul nem úgy nyertünk egyszer sem, hogy kapartunk aztán találtunk 1-2 gólt puszta lelkesedéssel meg 1-1 random villanással hanem ahogy haladt előre az idő, egyre inkább volt osztálykülönbség a két csapat közt, egyre jobb focival, egyre precjzebb támadásokkal, mint például a két tök ugyanolyan gólunk két napja. Ez pont a Reálra volt jellemző. És nem kérdés nálam, hogy idén is ez lesz a helyzet, de ha túl sokáig tart Ancelottinak megtalálni a megfelelő formációt, taktikát, akkor lehet, hogy a BL-t megint behúzzák tavaszi lehengerlő focival, de lehet, hogy mi surranópályán csodát teszünk itthon. Azért továbbra is azt érzem, hogy óriási túlteljesítés kéne a részünkről, és ezt elég stabilan hozni. Az ő keretük még így is bőven erősebb, hogy van ott is lyuk, szerintem minden csapatrészen azok, a jobb cseréjük miatt még kapuson is. És nekik 3 olyan 150-200 milliós, posztjukon legjobb, vagy nagyon szűk elit világklasszisuk van, akik egyedül képesek megcsinálni akár mindent. Nálunk ilyen nincs egyáltalán, "csak" nagyon jó kirakósdarabok (Yamal remélhetőleg az lesz, most azért itt még nem tart). Hacsak nem tudjuk stabilan azt hozni, amit eddig (lehetetlen), akkor ez rajtuk fog múlni, nem rajtunk, mi csak megtehetünk mindent, amit tudunk, hogy ha ők hibázgatnak, ott legyünk. És a klaszikókat minimum döntetlenre ki kell hozni.sansz írta: ↑2024.08.29. 23:44:39Most igazán felértékelődik,hogy mi a Reallal ellentétben igazán fel tudink pörögni és kiszenvedjük a győzelmet.
Valami nagyon nem stimmel a Realnál, nem is csak Kroos a lényeg,több posztban is lyuk van. A középpálya nem támogatja eléggé a támadásokat, hiába Mbappe, nem lehengerlő a csapat. Két-három igazolás nekik pont annyira kéne,mint nekünk, de a különbség,hogy nekik csak egy jó pedagógusuk van,nekünk meg végre egy jó edzőnk.
Ráadásul azthiszem csak Bellingham a sérültjük,mit fognak csinálni,ha majd nekik is kiesik 3-4ember, ők se úszták meg tavaly kevés sérülttel. Én idén nem sokat tennék rájuk most. Nem is a pontok,hanem a játékuk miatt.