2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt tényleg megköszönhetjük Someonénak. Nagyon kevés játékidő alatt is nagyon sok gólt szerzett Sorloth. Én őket tartottam a favoritnak erre a szezonra, Simeone szerencsére tett róla, hogy ne legyenek azok.
Tényleg kár, mert én ezen a meccsen számítottam előzetesen pontvesztést. A Getafe ellen idegenben mindig megszenvednek a "nagycsapatok", nagyon kellemtlen ellenfél. A Bilbao ellen nem volt meglepetés, otthon, főleg Williamsék nélkül nem túl nagy falatok a baszkok.bence0330 írta: ↑2025.04.23. 23:05:28Arambarri kihagyta a ziccert, pedig egyenlíthettek volna.Korai vezetéshez képest meglepően sokáig bírja a Getafe, hajrá, hátha.
A Real túlélésre játszik már jó ideje, elég durva.
Sajna túlélték, főleg TC hozta nekik, legalábbis azon fél óra alapján, amit láttam.
Jaja, ismerem a gondolatmenetet.recrea írta: ↑2025.04.23. 23:55:42Rosszul látod….azért ilyen ótvar gyengék, mert már el van döntve a liga és mindenki ellenük van, legfőképp a sporik és a var…minden egyes szezonban, amikor nem ők nyerik![]()
Ha most szombaton nem nyerünk, akkor soha, első ránézésre Cama is kiesett náluk, elég szerencsétlenül esett.
Rosszul látod….azért ilyen ótvar gyengék, mert már el van döntve a liga és mindenki ellenük van, legfőképp a sporik és a var…minden egyes szezonban, amikor nem ők nyerik
Egyetértek, a döntés indokát szögeztem le, nem az azzal való egyetértésemet. Hozzátéve, hogy mi meg egy óvást úsztunk meg, mások meg emiatt panaszkodnak.
Az illetékeseknek nem a bajnokság végkimenetére kellene koncentrálniuk, hanem arra, hogy a szabálytalanság mértékének és súlyának megfelelő büntetést szabják ki.
Semmi okunk a méltatlankodásra, most úsztunk meg egy óvást. Felőlem eltilthatják egy életre is, de főleg most nem kiáltanék kivételezést a javukra, velünk szemben. Az illetékesek nem akarták ilyen eszközökkel befolyásolni a bajnokság végkimenetelét.Chino írta: ↑2025.04.17. 13:01:22Ebben igazából az a durva, hogy ha jól tudom egy dupla sárgás kiállításért is ugyanennyi jár. Casadó például kezezésért kapta meg a sárgáját és el is lett tiltva egy meccsről. Nem tudom, hogy ez nevetséges-e vagy felháborító. Mbappé meg csinál egy ekkora hentesmunkát és ugyanaz a büntetés!? Minimum a szezonját veszélyeztette egy másik játékososnak.gránit írta: ↑2025.04.15. 10:09:44Szerintem nem lesz ebből komolyabb bünti, ahogy a Martinez-ügyről is tudtuk, hogy valószínűleg nem adnak helyt az óvásnak. A döntéshozók nem akarják életük végéig azt hallgatni, hogy ezt vagy azt a csapatot tolták, a nembüntetésre meg kevésbé emlékeznek az emberek, mint a büntetésre. Meglepne, ha komolyabb büntetést kap, szerintem nem fog.
Kíváncsi vagyok, hogy precedens lesz-e és majd mások erre fognak hivatkozni egy-egy hasonló eset után. Ez nem arról szól, hogy a testület ezt hallgatná, még a vérmesebb Real szurkolók sem hiszem, hogy fel lennének háborodva legalább 2-3 meccstől, egy óvásban sem lennék biztos, inkább csak automatikusan jönne. Így inkább a liga többi csapatától, fogják hallani, hogy kivételeznek a Madriddal. Sőt már Yuste és az Alaves részéről is fel is szólaltak az ügyben.
Ebben igazából az a durva, hogy ha jól tudom egy dupla sárgás kiállításért is ugyanennyi jár. Casadó például kezezésért kapta meg a sárgáját és el is lett tiltva egy meccsről. Nem tudom, hogy ez nevetséges-e vagy felháborító. Mbappé meg csinál egy ekkora hentesmunkát és ugyanaz a büntetés!? Minimum a szezonját veszélyeztette egy másik játékososnak.gránit írta: ↑2025.04.15. 10:09:44Szerintem nem lesz ebből komolyabb bünti, ahogy a Martinez-ügyről is tudtuk, hogy valószínűleg nem adnak helyt az óvásnak. A döntéshozók nem akarják életük végéig azt hallgatni, hogy ezt vagy azt a csapatot tolták, a nembüntetésre meg kevésbé emlékeznek az emberek, mint a büntetésre. Meglepne, ha komolyabb büntetést kap, szerintem nem fog.
Lewy mutogat az orrára 3 meccs, Flick bekiabál a pad mellől valamit 2 meccs, a teknős kettétalpalja az Alaveses lábszárát sprintből 5 méterről, 1 meccs. Nincs itt látnivaló, haladjunk.
Pontosan. Ott a technika, évtizedes csúszással elkezdtük használni, de alig, néhány százalékát használjuk ki kb a kapacitásának, mintha vennénk egy Ferrarit és néha átugranánk vele biciklitempóval a boltba. Rengeteg dolgot utólag is meg lehetne adni, vagy épp elvenni. De fura módon erre nem nagyon van hajlandóság. Ha nem is tiltják el, ha legalább ez egy utolsó csepp lesz a kőkorszaki szabályok poharába, már az is valami lenne. Csak nem tudom, miért kell nyolcvan ilyen esetet megvárni, hogy módosítsanak, ez azért nem valami iszonyat specifikus eset, aminek a megjósolása lehetetlen, és precedenst kell várni a módosításhoz. Ugyanolyan gyötrelmesen rosszul kezeljük, mint évek óta a második sárgákat a VAR-al, az egész világ látja, mekkora hülyeség, és semmi.torotam írta: ↑2025.04.14. 21:23:27Ez megint egy rossz irány, ha szentül ragaszkodnak csak ahhoz, amit a bíró leírt a jegyzőkönyvbe. Gondoljunk csak bele, hogy Soto Grado az esetre első körben maximum egy sárgát adott. Egy sárgát!!FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.14. 08:24:55Az, hogy hány meccses eltiltást kaphat, a játékvezető által elkészített jegyzőkönyvből derül ki.
Itt 1-3, mert Grado szerint a labda megszerzésére irányult.Ha nincs a VAR, akkor ez a szándékos sérülésokozás kvázi retorzió nélkül marad. Döbbenetes ebbe belegondolni. Na ettől kezdve annulálnám Soto Grado által leírtakat és az egyértelmű videofelvételek alapján döntenék. Nem is értem, a digitalizáció korában, mikor a játékosok minden mozdulatát több kamera veszi a legjobb felbontásban miért ragaszkodnak csak ahhoz, amit a játékvezető jegyzőkönyvbe rögzít.
Nagyon kíváncsi vagyok végül mi lesz ebből.
Ez megint egy rossz irány, ha szentül ragaszkodnak csak ahhoz, amit a bíró leírt a jegyzőkönyvbe. Gondoljunk csak bele, hogy Soto Grado az esetre első körben maximum egy sárgát adott. Egy sárgát!!FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.14. 08:24:55Az, hogy hány meccses eltiltást kaphat, a játékvezető által elkészített jegyzőkönyvből derül ki.
Itt 1-3, mert Grado szerint a labda megszerzésére irányult.
Ezért 2 meccset kapott (ami szintén röhej), így visszaesőként akkor a 4 meccs most a minimum szerintem...Deluigi írta: ↑2025.04.13. 22:09:48Mondjuk, visszaeso:szbsz írta: ↑2025.04.13. 21:53:02https://x.com/CrewsMat10/status/1911439125586104470
Fuhhh gyerekek ezt ahogy egyre többször látom úgy megy fel bennem a pumpa egyre inkább!Egyértelmű, hogy a játékosra ment, közelében nem volt a labda, nagyon könnyen kettétörhette volna az Alavesest (mondjuk nagy kár nem lett volna érte)! Ennek legalább 10 meccses eltiltásnak kell lennie, de inkább egy teljes szezonnak! UNDORÍTÓ ALJA megmozdulás volt.
![]()
![]()
![]()
https://x.com/elmodelo14/status/1911471437837185093
Vegulis nem a spanyol ligaban.