Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez érdekes, miért csak 3 gól van feltüntetve?S.Agüero írta:Itt a bizonyíték:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1652_n.jpg
A szabály kifejezetten a mezőny játékosokra vonatkozik,a rúgás pillanatától a gólvonalon való áthaladás közötti időben.mellesleg: ha a labda a kapusról kerül a hálóba akkor sem öngól?!!
őszintén: először én is azt gondoltam, hogy az nonszensz miszerint egy másik játékos lövéséből keletkezett gólt neki adnak, de ma minden szabályismeret nélkül is el tudom logikusnak fogadni mert: Messi lövése nyilvánvalóan gólba tartott, nem volt szüksége arra, hogy más besegítsen! u.ez a logika: ha egy lövés a kapu MELLÉ tart de egy hazai játékos révén mégis gól lesz akkor öngól. mellesleg: ha a labda a kapusról kerül a hálóba akkor sem öngól?!!Mezner2 írta:Csak az úgy történt,hogy Pepe fején ha jól emlékszem,egy szabadrúgás után változtatott irányt a labda,és a kapuson úgy jutott túl a bogyesz,itt Messinek az üres kapuba tartott a labda,így teljesen más a két eset.Barcaman1993 írta:Ismerem ezt a szabályt, csak emlékszünk 2 éve Ronaldo 40 (41) góllal lett gólkirály. Én még mindig úgy tartom, hogy az nem az ő gólja volt, de most mindegy is. Viszont akkor a bajnokságban 1-gyel többet számoltak neki, míg nemzetközi szinten Pepének adták. Ezért a kérdés.Mezner2 írta:Neki adták egyértelműen,az ok pedig pofon egyszerű,a szabály szerint ,hogy,ha a hozzáéréstől függetlenül is egyértelműen gól lett volna,tehát a kapu felé tartott a labda,akkor az a támadójátékos gólja![]()
Így Messinek már 84van 2012-ben,kövi meccsen meg is dönti,ja és 10.duplája volt 14forduló alatt,egészen elképesztő.
Ez nem egészen így van, a tv-sek kiírnak valamit meccs közben, de alapvetően a bíró jegyzőkönyve dönt, csak azt a meccs végéig ők nem látják. Ezekből adódnak az ilyen eltérések.Barcaman1993 írta: Én nem igazán értem az egészet. A bíró mi a francnak írja a gólszerzőt, ha végül másnak adják?
Én nem igazán értem az egészet. A bíró mi a francnak írja a gólszerzőt, ha végül másnak adják? Emlékszem tavaly a Mallorca ellen Alexist írták, aztán a meccs közben korrigáltak, hogy Messi a gólszerző. De akkor ki is írták rögtön. Most nem írták ki, pedig a módjuk párszor meg volt rá. De ellenpélda is van. Tavaly a Barca-Real (3-2) Ronaldo szerzett egy olyan gólt, ami a lassításból egyértelműen Sergio Ramosé volt. Mégsem javították át. Ki érti ezt? Vagy a madridi góloknál aminek Ronaldohoz van köze ott nem kell javítani?sjd írta:
Hát mert minket tol a spanyol szövetség, és csak igyekeztek következetesek maradni. Ki tudja, lehet, hogy Song lesz az új Gerd Müller, csak kameruni vkp verzióban.
Vagy Montanes gólja ellenünk, ami Puyolon változtatott iránytBarcaman1993 írta:Akkor Song gólját múltkor miért nem öngólnak írták? Ilyen alapon minden 2. gólba be lehetne kötni, mert egy védő beleért.Rinku írta: Ezt azért találom butaságnak, mert ha valaki beleér a labdába, egyértelmű az irányváltoztatás. Legalábbis én soha nem láttam még olyat, hogy 1. játékos elrúgja a labdát, és 2. játékos pont úgy ér bele a labdába, fok, szög, erő és minden tényező szempontjából.
Csak én érzem úgy, h ugyanarról beszéltek? (mindkettőtök szerint nem öngól)Barcaman1993 írta:Akkor Song gólját múltkor miért nem öngólnak írták? Ilyen alapon minden 2. gólba be lehetne kötni, mert egy védő beleért.Rinku írta: Ezt azért találom butaságnak, mert ha valaki beleér a labdába, egyértelmű az irányváltoztatás. Legalábbis én soha nem láttam még olyat, hogy 1. játékos elrúgja a labdát, és 2. játékos pont úgy ér bele a labdába, fok, szög, erő és minden tényező szempontjából.
Oké, nem Leo lőtte a gólt, de ki az a Nem Messi nevű játékos?!sjd írta:A kép hamisítvány, íme az eredeti, amely tökéletesen bizonyítja, hogy nem Messi lőtte a gólt:recrea írta:
Nem fogadom el, olyat linkelj, amin a bíró saját kezű írása van...
http://img442.imageshack.us/img442/1245 ... 113413.jpg
Hát mert minket tol a spanyol szövetség, és csak igyekeztek következetesek maradni. Ki tudja, lehet, hogy Song lesz az új Gerd Müller, csak kameruni vkp verzióban.Barcaman1993 írta: Akkor Song gólját múltkor miért nem öngólnak írták?
Akkor Song gólját múltkor miért nem öngólnak írták? Ilyen alapon minden 2. gólba be lehetne kötni, mert egy védő beleért.Rinku írta: Ezt azért találom butaságnak, mert ha valaki beleér a labdába, egyértelmű az irányváltoztatás. Legalábbis én soha nem láttam még olyat, hogy 1. játékos elrúgja a labdát, és 2. játékos pont úgy ér bele a labdába, fok, szög, erő és minden tényező szempontjából.
A kép hamisítvány, íme az eredeti, amely tökéletesen bizonyítja, hogy nem Messi lőtte a gólt:recrea írta:Nem fogadom el, olyat linkelj, amin a bíró saját kezű írása van...S.Agüero írta:Itt a bizonyíték:
Csalás, velünk van a bíró!recrea írta:Nem fogadom el, olyat linkelj, amin a bíró saját kezű írása van...S.Agüero írta:Itt a bizonyíték:
Nem fogadom el, olyat linkelj, amin a bíró saját kezű írása van...S.Agüero írta:Itt a bizonyíték:
Ezt azért találom butaságnak, mert ha valaki beleér a labdába, egyértelmű az irányváltoztatás. Legalábbis én soha nem láttam még olyat, hogy 1. játékos elrúgja a labdát, és 2. játékos pont úgy ér bele a labdába, fok, szög, erő és minden tényező szempontjából, hogy az úgy menjen tovább, mint ahogy 1. játékos ellőtte. Mivel a szellemek és egyéb fantomok manifesztációja nem bizonyított, ezáltal játékjoguk sem lehet - bár gondolom szabály nincs rá, hogy csak hús-vér emberek játszhatják a focit (igen, pont nagyon ráérek most...Lionel85 írta:Fura, hogy egy teljesen egyértelmű öngólt adtak Messinek, korábban az volt a szabály, ha a labda egyértelműen irányt változtat a menteni igyekvő védőn, akkor az öngól. Most ez így volt, de ez mit sem von le Messi érdemeiből. Szerintem még lő annyi gólt idén, hogy még egyértelműbbé tegye majd a fölényét!
Meg azért, mert sportszerűtlen és elfogadhatatlan módon minden labdát, támadást rá játszunk. (Mondjuk erről Adriano-nak valaki elfelejtett szólni, mert tegnap ahelyett, h leadta volna a tök üresen álló Messinek, bevarrta a léc alá.)Mezner2 írta:S.Agüero írta:
Egyébként tavaly mondtam, hogy a 73 gólos szezonja után, ezt nem lehet megdönteni, de ha így folytatja, simán meglehet.Most tart 28 gólnál.
De csak azért mert a média körbenyalja,meg az UEFA tolja őt
Amíg nem nyer vb-t, addig maradni fog, de most argentin drukker leszek, nem pedig spanyol.Mezner2 írta:
Előbb-útobb lassan tényleg ott fogunk tartani,hogy nem marad kapaszkodója az őt utálóknak,abban,hogy a jelenkor legjobb labdarúgója abban már most sincs kétség,és nagyon jó eséllyel pályázik a mindenidők legjobbja titulusért
S.Agüero írta:
Egyébként tavaly mondtam, hogy a 73 gólos szezonja után, ezt nem lehet megdönteni, de ha így folytatja, simán meglehet.Most tart 28 gólnál.
Anno a Clásico-n a 2-0-ás hazai meccsen is hasonló eset volt, akkor Cannavaro ért bele hasonlóan a labdába (és a kapufábaMezner2 írta:Ezt már elmondtuk,hogy üres kapuba gólba tartott a labda,így az irányváltoztatás nem befolyásolta azt,hogy gól lesz-e vagy nem, megnyugodhat mindenki,hogy ha a kapus bennt áll a kapuban,és úgy születik a gól,akkor öngólnak adjákLionel85 írta:Fura, hogy egy teljesen egyértelmű öngólt adtak Messinek, korábban az volt a szabály, ha a labda egyértelműen irányt változtat a menteni igyekvő védőn, akkor az öngól. Most ez így volt, de ez mit sem von le Messi érdemeiből. Szerintem még lő annyi gólt idén, hogy még egyértelműbbé tegye majd a fölényét!így viszont jogosan lett az Ő gólja
Ezt már elmondtuk,hogy üres kapuba gólba tartott a labda,így az irányváltoztatás nem befolyásolta azt,hogy gól lesz-e vagy nem, megnyugodhat mindenki,hogy ha a kapus bennt áll a kapuban,és úgy születik a gól,akkor öngólnak adjákLionel85 írta:Fura, hogy egy teljesen egyértelmű öngólt adtak Messinek, korábban az volt a szabály, ha a labda egyértelműen irányt változtat a menteni igyekvő védőn, akkor az öngól. Most ez így volt, de ez mit sem von le Messi érdemeiből. Szerintem még lő annyi gólt idén, hogy még egyértelműbbé tegye majd a fölényét!
TOP3 legrosszabb meccse között ez???Mikaos írta:
Hozzátenném, hogy ez évben a TOP3 legrosszabb meccse között volt a tegnapi. Ami vicc, mert így is 2 gólt lőtt - ugyanakkor ennyi eladott labdát, sikertelen labdalevételt nagyon rég láttam tőle.
Cserébe viszont futott rendesen, és újfent bebizonyosodik, hogy a munka mindig meghozza a gyümölcsét, az akarat pedig legalább annyira fontos, mint a tehetség.