Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerem ezt a szabályt, csak emlékszünk 2 éve Ronaldo 40 (41) góllal lett gólkirály. Én még mindig úgy tartom, hogy az nem az ő gólja volt, de most mindegy is. Viszont akkor a bajnokságban 1-gyel többet számoltak neki, míg nemzetközi szinten Pepének adták. Ezért a kérdés.Mezner2 írta:Neki adták egyértelműen,az ok pedig pofon egyszerű,a szabály szerint ,hogy,ha a hozzáéréstől függetlenül is egyértelműen gól lett volna,tehát a kapu felé tartott a labda,akkor az a támadójátékos gólja![]()
Így Messinek már 84van 2012-ben,kövi meccsen meg is dönti,ja és 10.duplája volt 14forduló alatt,egészen elképesztő.
Neki adták egyértelműen,az ok pedig pofon egyszerű,a szabály szerint ,hogy,ha a hozzáéréstől függetlenül is egyértelműen gól lett volna,tehát a kapu felé tartott a labda,akkor az a támadójátékos góljaBarcaman1993 írta:Most akkor a tegnapi első gólját kinek adták? Nekem is inkább öngől, de végig az ő nevét írták ki. Erről vki tud vmit?
Akkor inkább szúrjon még legalább 3-at és nincs kérdés. Abban reménykedem, hogy a Benfica ellen és a Cordoba ellen is tolni fogja a bogyót.Messidona10 írta:
Remélem neki adták, és pont így állítja fel az új rekordot. Legalább lehet majd mondani, hogy miért nem érvényes, és mekkora csaló
Remélem neki adták, és pont így állítja fel az új rekordot. Legalább lehet majd mondani, hogy miért nem érvényes, és mekkora csalóBarcaman1993 írta:Most akkor a tegnapi első gólját kinek adták? Nekem is inkább öngől, de végig az ő nevét írták ki. Erről vki tud vmit?
Most néztem a liga honlapján neki ajdák, szóval szerintem 84.Sanama írta:Na akkor most 84 vagy 83? Én megmondom őszintén öngólnak mondanám az elsőt.
Szerintem tehetségesebb mint Bojan, de valahogy nem képes valóban folyamatosan jó játékra. Néha nézem a Barca B-ben, ahol ragyogó dolgok mellett, sokszor eltűnik a mezőnyben.mess2009 írta:...szegény Delulofeu..... ahogy elnézem Tito mostani nyilatkozatát, Messi mellett neki nem terem babér! egyébként is engem Bojanra emlékeztet azt pedig valószínű senki nem akarja másolni...
Az az APOEL inkább BATE lesz szerintem:) Amúgy a többi stimmel.Deus írta:Tuti hogy nem. Tavaly is ugyanez volt, asszem APOEL ellen, csak fiatalokat küldte ki Pep, és 4-0 -ra elvertünk őket.fcjoc írta: Benfica ellen szerintem játszik, attól hogy tovább jutottunk, játszik.
Sztem Tito is ugyanezt fogja csinálni. Kell pihentetni a nagyokat.
Tuti hogy nem. Tavaly is ugyanez volt, asszem APOEL ellen, csak fiatalokat küldte ki Pep, és 4-0 -ra elvertünk őket.fcjoc írta: Benfica ellen szerintem játszik, attól hogy tovább jutottunk, játszik.
Jó lesz az 5 meccsnek is szvsz. Benfica ellen szerintem játszik, attól hogy tovább jutottunk, játszik. Meg valahogy nem tudom.. elhiszem hogy fontos ez a cím, de ha nem lenne meg, számomra akkor is ő lenne a valaha élt legnagyobb játékos, vagy legalább top3..2..1Deus írta:..