Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, szerintem Rakitic is hazamegy néha...santhera írta:Pazar labdarúgó, olyan teljesítményt rakott itt le 1 év alatt, hogy Fábregas elszégyellheti magát a 3 itt töltött évével, pedig ő még otthon is volt...
A Porto 2003-ban megnyerte az Uefa kupát, majd 2004-ben a BL-t. Szóval azért akadnak.palesz77 írta:Twitteren azt olvastam, hogy ő az első konkrétan.Bob_Marley írta:A statvadászokat kérdezném, hogy hány olyan játékos van, aki egymás után megnyeri az Uefa/El és a Bek/BL sorozatot, szerintem nem sok.
Ha a sorrend fordítva is ér, akkor viszonylag sok, mert pl. a Chelseanek sikerült BL-címvédőként kiesnie a csoportból, majd az EL-ben diadalmaskodni.Bob_Marley írta:A statvadászokat kérdezném, hogy hány olyan játékos van, aki egymás után megnyeri az Uefa/El és a Bek/BL sorozatot, szerintem nem sok.
Twitteren azt olvastam, hogy ő az első konkrétan.Bob_Marley írta:A statvadászokat kérdezném, hogy hány olyan játékos van, aki egymás után megnyeri az Uefa/El és a Bek/BL sorozatot, szerintem nem sok.
Nálam is ő az N1. Meg az N2. Meg az N3. Meg az N4. Meg N5. Ezt arra mondom, néha olyan érzésem volt, hogy legalább 4-5 van belőle a pályán. Az első gólnál bemozog szélről a Neymar és a center helye közt simán. Alves támad áll a helyén és várja hogy visszaérjen, Nemymar nem ment üresbe Suarez góljánál ment vele ő. Busquets lemaradt középen, ott állt mögötte fedezi. Pogma lefordult Masheranoról, ott áll egyből ő vele szembe. Elképesztő. Nem voltak üres járatai. Mindig oda ért be ahol gáz volt, a pálya komplett területét bejátszotta és így nagy tere volt Iniestaának és az MSN-nek. Félelmetes a pali!herlius írta:Nálam ő a meccs embere. Lehet, hogy kevésbé látványos, ahogy játszik, de az a brutális mennyiségű meló, amit beletesz a meccsekbe, hatalmas elismerést érdemel. Már a szezon elején éreztem, hogy nagy dobás lesz a leigazolása, és nem kellett csalódnom. Az ő munkamennyisége elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a kreatív játékosaink igazán elemükben lehessenek. Mestermunka volt Ivan!
Palesz, még csak az első szezonja volt itt, adj neki még egy kis időt....palesz77 írta:Én komolyan mondom, kicsit haragszom rá így egész szezont nézve..
emlékszem az első félidőben vmikor volt egy jelent, mikor alves balcsatár poszton kolbászolt, rakéta meg ott álldogált piq mellett jobb bekkben. és ezt minden meccsen eljátssza 10x. 2 mp mulva meg már az ellenfél 16osa előtt osztja a zsugát. a barca számára 1000 pogbával felérnoname írta:miközben szerintem ificsapatoknak az ő játékát kéne vetíteni, amikor fegyelmezett taktikáról tanulnak.